herkese günaydın bugün bizim evlilik yıl dönümümüz4 sene bitti,nasıl geçti anlamadım.
oooo kutlu olsun yıldönümünüz. nice senelere. bizim de 5 yıl olacak yakında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın bugün bizim evlilik yıl dönümümüz4 sene bitti,nasıl geçti anlamadım.
selam kızlar :)
25 gün sonra nihayet evimdeyim çocukla kara yolculuğu anlatılmaz yaşanırmış cidden oraya hiç girmiyorumönce tokata ordan samsuna geçtim ceren tokatta çıldırmış gibiydi dedim ki bittim ben geride dönemem park yatağı dahil bir sürü birşey götürdüm araba kullanmaya cesaretim yok ehliyetim süs
mecburen devam ettik 1 hafta sonra eşim almaya geldi samsuna geçtik ikinci gün birden sakinleşti sonra eltim farketti iki dişi birden çıkmış meğer bütün çılgınlığı ondanmış dişlerden sonra rahatladım kayınvalidemde kaynıma yürüteç aldırmış bir baktım ceren yürüteçte kayınvalidemi kırmak istemediğim için bir şey demedim ilk gün bindirdi sona yürüteci kaldırdım her sordu geçiştirdim son 2 gün babamla bir olup yine yürütece koydular tabi ceren hanım yürüteçte çok mutlu götür dediler ama arabada yer yok diye bahane edip getirmedim emeklemiyor ama artık eskisi gibi yerde yatıp veya oturup oynamıyor sanırım yürüteç istiyor bir süre unutturmayı denicem umarım başarabilirim emeklemesi geçikti diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl geçmiş bayağı birikmiş yavaş yavaş okurum artık
milet tatilde stres atar ben iyice gerilip geldim :S köydeki eltim kayınpederime çok kötü davranıyor sürekli kavga ediyor kirlilerini yıkamıyor sofraya çağırmıyor çok zoruma gitti kocası defol git babanın evine burası babamın evi diyor yüzsüz gitmiyorda kayınvalidem çocukları var millete rezil oluruz diye idare ediyor kayınpederimi yanıma istiyorum burası benim evim burda kefelencem ben diyor çok üzüldüm kızlar( Allah ne verirse hayırlısını versin ama ilk akla gelen hani acaba adam ne yapıyorda istemiyordur ya kadın herşeyi abartıyor adamcağızın hiçbirşey yaptığı yok
zaten 75 yaşında çok yaşlı bende tartıştım kurt yaşlanınca köpeklere maskara oluyor dedim eşme bu işi çöz bir şekilde hallet dedim abimle konuşcam dedi bilmiyorum ne olacak ama moralim çok bozuldu bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum eşim daha samsuna götürmicem seni dedi sürekli ağladım çünkü ama gitmeden yapamam kayınvalidemide kayınpederimide çok seviyorum büyük kaynımla konuşcaz burda onun bu olanları bildiğini sanmıyorum inşallah kayınpederimi o kadının şerrinden kurtarabiliriz canım ya çok zor durumda istanbuldada yapamıyor
![]()
25 gün sonra nihayet evimdeyim çocukla kara yolculuğu anlatılmaz yaşanırmış cidden oraya hiç girmiyorumönce tokata ordan samsuna geçtim ceren tokatta çıldırmış gibiydi dedim ki bittim ben geride dönemem park yatağı dahil bir sürü birşey götürdüm araba kullanmaya cesaretim yok ehliyetim süs
mecburen devam ettik 1 hafta sonra eşim almaya geldi samsuna geçtik ikinci gün birden sakinleşti sonra eltim farketti iki dişi birden çıkmış meğer bütün çılgınlığı ondanmış dişlerden sonra rahatladım kayınvalidemde kaynıma yürüteç aldırmış bir baktım ceren yürüteçte kayınvalidemi kırmak istemediğim için bir şey demedim ilk gün bindirdi sona yürüteci kaldırdım her sordu geçiştirdim son 2 gün babamla bir olup yine yürütece koydular tabi ceren hanım yürüteçte çok mutlu götür dediler ama arabada yer yok diye bahane edip getirmedim emeklemiyor ama artık eskisi gibi yerde yatıp veya oturup oynamıyor sanırım yürüteç istiyor bir süre unutturmayı denicem umarım başarabilirim emeklemesi geçikti diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl geçmiş bayağı birikmiş yavaş yavaş okurum artık
hosgeldın canım ya ozledım senı:)
canim evine hosgeldin cerenin disleride hayirli olsun
kayinpederinede cok üzüldüm eltin niye öyle yapiyorki ilerde oda yaslanicak kendisi hangi durumda olucak acaba allah akil fikir versin insallah bir cözüm yolu bulursunuz
ebrar geçmiş olsun minik kuzuya acil şifalar
bluemoon yıldönümünüz kutlu olsun
krdln goş geldin canım özlettin kendini. dişiniz hayırlı olsun.
yabangülüm bu ezsiyetlere daha ne kadar dayanacaksın bilmiyorum ama silkelen ve kendine gel. ezildikçe eziliyorsun. bu kadaraına nasıl dayanıyorsun bilmiyorum. seni yok sayıyorlar. kendi çocuğuna ne yapılıp ne yapılmayacağının kararını sen veremiyorsun. yalnış bir şeye dur diyemiyorsun. eşin anam diyor. otursaydı o zaman anasıyla. seninle niye evlenmiş merak ettim. kendi ailende de iş yok. çevrenin lafına bakıyorlar senin çektiğin eziyetler umurlarında mı? arkanda ailen olmasa bile artık dur demelisin. okudukça deli oluyorum valla. büyük konuşmayayım ama ben olsam bu kadar katlanamazdım. canım bir derdim vara konu aç bence. hem rahatlarsın hem çözüm yolları ararız. valla gelip basıcam orayı.
kopekop nişanınız hayırlı olsun. oğluşa geçmiş olsun.
herkese günaydın!
boncuk iyi yolculuklar!
bugün yeni bir anaokuluna verdiyorum. izne kadar deneyeceğiz. burası bana daha iyi geldi. bakalım paşam rahat edecek mi? bugün babasıyla kontrole gitti. ben gidemedim maalesef.
haftasonu hafif ateşi vardı ve çok mız mızdı. dün anneme gittik. mızıldadı durdu yavrum. akşam üstü eşimle oğlanı bırakıp çarşıya gittik. 2,5 saat kaldık. annemi kan ter içinde bırakmış biraz ateşi çıkmış. eve gelinde küvete koyduk. suyla oynadı. üstümüz başımız ıslandı. her yer su içinde kaldı. kameraya aldık. ama çıkınca ağladı yavrum. su kuşu oldu kuzum.
bizde 8 aylık olduk.![]()
gunaydın.
sbh doktora goturdum oglumu, 9885 gr ve 76 cm olmuş, koca kafası 47cm çapında, herşey yolunda..
boncuk umarım daha iyi olur.
sorma kopekop benimkide ayaklarını bir çırpıyor su taşıyor leğenden.
prop maşşallah demire
benimkide birazdan yanımda olacak. bakalım ne demiş dr. amcası.
kopekop dr 2 aydır götürmedein mi? güzelim ihmal etme bence her ay kilosu boyu vs. takip ediliyor.