2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yıldönümümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim:71:.allah hepimize çoluğumuz çoğumuzla mutlu seneler nasip etsin inşallah.

selam kızlar :)
25 gün sonra nihayet evimdeyim çocukla kara yolculuğu anlatılmaz yaşanırmış cidden oraya hiç girmiyorum :( önce tokata ordan samsuna geçtim ceren tokatta çıldırmış gibiydi dedim ki bittim ben geride dönemem park yatağı dahil bir sürü birşey götürdüm araba kullanmaya cesaretim yok ehliyetim süs:( mecburen devam ettik 1 hafta sonra eşim almaya geldi samsuna geçtik ikinci gün birden sakinleşti sonra eltim farketti iki dişi birden çıkmış meğer bütün çılgınlığı ondanmış dişlerden sonra rahatladım kayınvalidemde kaynıma yürüteç aldırmış bir baktım ceren yürüteçte kayınvalidemi kırmak istemediğim için bir şey demedim ilk gün bindirdi sona yürüteci kaldırdım her sordu geçiştirdim son 2 gün babamla bir olup yine yürütece koydular tabi ceren hanım yürüteçte çok mutlu götür dediler ama arabada yer yok diye bahane edip getirmedim emeklemiyor ama artık eskisi gibi yerde yatıp veya oturup oynamıyor sanırım yürüteç istiyor bir süre unutturmayı denicem umarım başarabilirim emeklemesi geçikti diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl geçmiş bayağı birikmiş yavaş yavaş okurum artık

milet tatilde stres atar ben iyice gerilip geldim :S köydeki eltim kayınpederime çok kötü davranıyor sürekli kavga ediyor kirlilerini yıkamıyor sofraya çağırmıyor çok zoruma gitti kocası defol git babanın evine burası babamın evi diyor yüzsüz gitmiyorda kayınvalidem çocukları var millete rezil oluruz diye idare ediyor kayınpederimi yanıma istiyorum burası benim evim burda kefelencem ben diyor çok üzüldüm kızlar :(( Allah ne verirse hayırlısını versin ama ilk akla gelen hani acaba adam ne yapıyorda istemiyordur ya kadın herşeyi abartıyor adamcağızın hiçbirşey yaptığı yok :( zaten 75 yaşında çok yaşlı bende tartıştım kurt yaşlanınca köpeklere maskara oluyor dedim eşme bu işi çöz bir şekilde hallet dedim abimle konuşcam dedi bilmiyorum ne olacak ama moralim çok bozuldu bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum eşim daha samsuna götürmicem seni dedi sürekli ağladım çünkü ama gitmeden yapamam kayınvalidemide kayınpederimide çok seviyorum büyük kaynımla konuşcaz burda onun bu olanları bildiğini sanmıyorum inşallah kayınpederimi o kadının şerrinden kurtarabiliriz canım ya çok zor durumda istanbuldada yapamıyor:43:

25 gün sonra nihayet evimdeyim çocukla kara yolculuğu anlatılmaz yaşanırmış cidden oraya hiç girmiyorum :( önce tokata ordan samsuna geçtim ceren tokatta çıldırmış gibiydi dedim ki bittim ben geride dönemem park yatağı dahil bir sürü birşey götürdüm araba kullanmaya cesaretim yok ehliyetim süs:( mecburen devam ettik 1 hafta sonra eşim almaya geldi samsuna geçtik ikinci gün birden sakinleşti sonra eltim farketti iki dişi birden çıkmış meğer bütün çılgınlığı ondanmış dişlerden sonra rahatladım kayınvalidemde kaynıma yürüteç aldırmış bir baktım ceren yürüteçte kayınvalidemi kırmak istemediğim için bir şey demedim ilk gün bindirdi sona yürüteci kaldırdım her sordu geçiştirdim son 2 gün babamla bir olup yine yürütece koydular tabi ceren hanım yürüteçte çok mutlu götür dediler ama arabada yer yok diye bahane edip getirmedim emeklemiyor ama artık eskisi gibi yerde yatıp veya oturup oynamıyor sanırım yürüteç istiyor bir süre unutturmayı denicem umarım başarabilirim emeklemesi geçikti diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl geçmiş bayağı birikmiş yavaş yavaş okurum artık

milet tatilde stres atar ben iyice gerilip geldim :S köydeki eltim kayınpederime çok kötü davranıyor sürekli kavga ediyor kirlilerini yıkamıyor sofraya çağırmıyor çok zoruma gitti kocası defol git babanın evine burası babamın evi diyor yüzsüz gitmiyorda kayınvalidem çocukları var millete rezil oluruz diye idare ediyor kayınpederimi yanıma istiyorum burası benim evim burda kefelencem ben diyor çok üzüldüm kızlar :(( Allah ne verirse hayırlısını versin ama ilk akla gelen hani acaba adam ne yapıyorda istemiyordur ya kadın herşeyi abartıyor adamcağızın hiçbirşey yaptığı yok :( zaten 75 yaşında çok yaşlı bende tartıştım kurt yaşlanınca köpeklere maskara oluyor dedim eşme bu işi çöz bir şekilde hallet dedim abimle konuşcam dedi bilmiyorum ne olacak ama moralim çok bozuldu bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum eşim daha samsuna götürmicem seni dedi sürekli ağladım çünkü ama gitmeden yapamam kayınvalidemide kayınpederimide çok seviyorum büyük kaynımla konuşcaz burda onun bu olanları bildiğini sanmıyorum inşallah kayınpederimi o kadının şerrinden kurtarabiliriz canım ya çok zor durumda istanbuldada yapamıyor:43:

canim evine hosgeldin cerenin disleride hayirli olsun
kayinpederinede cok üzüldüm eltin niye öyle yapiyorki ilerde oda yaslanicak kendisi hangi durumda olucak acaba allah akil fikir versin insallah bir cözüm yolu bulursunuz

hosgeldın canım ya ozledım senı:)

canim evine hosgeldin cerenin disleride hayirli olsun
kayinpederinede cok üzüldüm eltin niye öyle yapiyorki ilerde oda yaslanicak kendisi hangi durumda olucak acaba allah akil fikir versin insallah bir cözüm yolu bulursunuz

istemiyor kayınpederimi :(( dağdan gelmiş bağdakini kovuyor bu işi çözmeden bana uyku yok yıllarca adamın kötü olduğuna benim salak kocamı bile kandırmış o kadın ne anlatsa kayınpederime niye yaptın baba diye sordum hepsine mantıklı bir açıklaması var yok ama bu işi çözmeden bana rahat yok büyük kaynımı salıcam üstüne bir ara yine gidicem çok taktım çok üzüldüm zaten bu dünyada hep iyiler kaybeder dilerim onun kardeşi evllenincede gelinleri daha beterini onun annesini babasını daha beter yapar biraz önce eşimle yine konuştum sen rahat ol annem senin bildiğin kadar iyi değildir o hakkından gelir dedi inşallah öyle olur

bluemoon , evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah.
boncuk44 nişanımız oldu da bitti maşallah,
teşekkür ederim,
kız kardeşim çok tatlı olmuştu,
çok da heyecanlıydık hepimiz,ama oğluşum zaten hasta , burnusu akıyor ve öksürüyor,
bi de nişan açık havadaydı ve hava çok rüzgarlıydı, inşallah daha beter olmaz yavrum:50:
herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum kızlar:33:

kızlar merabalar ...ben bugün gidiyorum bi kaç gün olmam çantamı falan hazırladım ütülerimi yaptım ...evimi de temizledim oh ...kısa bir tatil gibi olacak bize...bakalım kuzucukla yolculuk nasıl geçicek...
melodi naptın canım kreş işini .prop senden naber ..derya görünmüyorsun ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz...krdln25 hoşgldin canım ...kopekop hayırlı uğurlu olsun kardeşine ...korma inşallah bişiler olmaz yavruna ..dikkat et canım burnu falan akıyomuş..ilerlemesin doktora götürdün mü ....öğleden sonra çıkacağımız için bakarım ara görüşürüz ....

ebrar geçmiş olsun minik kuzuya acil şifalar
bluemoon yıldönümünüz kutlu olsun
krdln goş geldin canım özlettin kendini. dişiniz hayırlı olsun.
yabangülüm bu ezsiyetlere daha ne kadar dayanacaksın bilmiyorum ama silkelen ve kendine gel. ezildikçe eziliyorsun. bu kadaraına nasıl dayanıyorsun bilmiyorum. seni yok sayıyorlar. kendi çocuğuna ne yapılıp ne yapılmayacağının kararını sen veremiyorsun. yalnış bir şeye dur diyemiyorsun. eşin anam diyor. otursaydı o zaman anasıyla. seninle niye evlenmiş merak ettim. kendi ailende de iş yok. çevrenin lafına bakıyorlar senin çektiğin eziyetler umurlarında mı? arkanda ailen olmasa bile artık dur demelisin. okudukça deli oluyorum valla. büyük konuşmayayım ama ben olsam bu kadar katlanamazdım. canım bir derdim vara konu aç bence. hem rahatlarsın hem çözüm yolları ararız. valla gelip basıcam orayı. :47::47::47::47::47:
kopekop nişanınız hayırlı olsun. oğluşa geçmiş olsun.
herkese günaydın!

ebrar geçmiş olsun minik kuzuya acil şifalar
bluemoon yıldönümünüz kutlu olsun
krdln goş geldin canım özlettin kendini. dişiniz hayırlı olsun.
yabangülüm bu ezsiyetlere daha ne kadar dayanacaksın bilmiyorum ama silkelen ve kendine gel. ezildikçe eziliyorsun. bu kadaraına nasıl dayanıyorsun bilmiyorum. seni yok sayıyorlar. kendi çocuğuna ne yapılıp ne yapılmayacağının kararını sen veremiyorsun. yalnış bir şeye dur diyemiyorsun. eşin anam diyor. otursaydı o zaman anasıyla. seninle niye evlenmiş merak ettim. kendi ailende de iş yok. çevrenin lafına bakıyorlar senin çektiğin eziyetler umurlarında mı? arkanda ailen olmasa bile artık dur demelisin. okudukça deli oluyorum valla. büyük konuşmayayım ama ben olsam bu kadar katlanamazdım. canım bir derdim vara konu aç bence. hem rahatlarsın hem çözüm yolları ararız. valla gelip basıcam orayı. :47::47::47::47::47:
kopekop nişanınız hayırlı olsun. oğluşa geçmiş olsun.
herkese günaydın!

MELODI adamımsın :52:
yabangulum konusunda sana katılıyorum ve beraber basalım orayı da kurtaralım bu kızı bu eziyetten diyorum :27:
nişan tebrikiniz için de teşekkürer arkadaşlar, o kadar söylüyorum kız kardeşlerime , evlenin de görün diye ama anlamıyorlar :52:
şaka bir yana Allah hepimizin yuvasını mutlu etsin inşallah :49:

boncuk iyi yolculuklar!
bugün yeni bir anaokuluna verdiyorum. izne kadar deneyeceğiz. burası bana daha iyi geldi. bakalım paşam rahat edecek mi? bugün babasıyla kontrole gitti. ben gidemedim maalesef.
haftasonu hafif ateşi vardı ve çok mız mızdı. dün anneme gittik. mızıldadı durdu yavrum. akşam üstü eşimle oğlanı bırakıp çarşıya gittik. 2,5 saat kaldık. annemi kan ter içinde bırakmış biraz ateşi çıkmış. eve gelinde küvete koyduk. suyla oynadı. üstümüz başımız ıslandı. her yer su içinde kaldı. kameraya aldık. ama çıkınca ağladı yavrum. su kuşu oldu kuzum. :nazar:
bizde 8 aylık olduk. :nazar::64:

boncuk iyi yolculuklar!
bugün yeni bir anaokuluna verdiyorum. izne kadar deneyeceğiz. burası bana daha iyi geldi. bakalım paşam rahat edecek mi? bugün babasıyla kontrole gitti. ben gidemedim maalesef.
haftasonu hafif ateşi vardı ve çok mız mızdı. dün anneme gittik. mızıldadı durdu yavrum. akşam üstü eşimle oğlanı bırakıp çarşıya gittik. 2,5 saat kaldık. annemi kan ter içinde bırakmış biraz ateşi çıkmış. eve gelinde küvete koyduk. suyla oynadı. üstümüz başımız ıslandı. her yer su içinde kaldı. kameraya aldık. ama çıkınca ağladı yavrum. su kuşu oldu kuzum. :nazar:
bizde 8 aylık olduk. :nazar::64:

:nazar::64:
hayırlı olsun 8.ayımııızzzz..
melodi benimki de su kuşu oldu bir görsen,
yıkanırken nasıl mutlu,
hemen ayaklar çırpılmaya başlanıyor,
bi sevinç çığlığı :66:

hoşgeldin canım . tokatlımısın sen ? benim ablamda tokatta oturuyor şimdi.
nıye yürüteç istemiyorsun . ben işim oldukça koyuyorum çok rahat gerçekten. kızında mutlu olmuş arada koyardın iyi olurdu :)
gözünüz aydın dişinizde çıkmış bizim daha yok . sabah sabah çıldırdı benım kızımda çok ağladı napçağımı şaşırdım .
kayınpederinede üzüldüm yaşlı adam zaten ne ister eltin bilmem :19:

melodi canım inşallah burası oğluşun için daha iyi olur ...o mızırdanmalar benim kızımda da var ..o sakin bebek gitti yerine başka bebek geldi .kucağımda olmak istiyor hep bir de ayakta tutayım onu...kol mu dayanır ...yürüteç nasıl yardımcım oluyodu ..malesef kırıldı ..yenisini alamk gerek ..önce almak istemedi ama şimdi istiyorum bakalım.
:26:kayınpedere de eziyet eden gelin pek duymadığım bişi açıkçası ama yanlış yapıyo kendisi de bir gün yaşlanacak ...
aa bu arada 8 ayınız bitmiş hayırlı olsun...bizim de dokuz bitecek ama daha 6 gün var ...:21::21:

boncuk umarım daha iyi olur.
sorma kopekop benimkide ayaklarını bir çırpıyor su taşıyor leğenden.
prop maşşallah demire :nazar:
benimkide birazdan yanımda olacak. bakalım ne demiş dr. amcası.
kopekop dr 2 aydır götürmedein mi? güzelim ihmal etme bence her ay kilosu boyu vs. takip ediliyor.

boncuk umarım daha iyi olur.
sorma kopekop benimkide ayaklarını bir çırpıyor su taşıyor leğenden.
prop maşşallah demire :nazar:
benimkide birazdan yanımda olacak. bakalım ne demiş dr. amcası.
kopekop dr 2 aydır götürmedein mi? güzelim ihmal etme bence her ay kilosu boyu vs. takip ediliyor.

canım doktorum bana 9.aya kadar getirme dedi, o yüzden götürmedim ama demir lacı ve d vitaminine devam ediyorum zaten,
boyunu kilosunu da kendim takip ediyorum evde :52:
bu hafta sonu olayı resmiyete dökücem sadece anlayacağın:66:

Back
X