günaydın kızlar..
patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta reglim nerdeyse bir hafta gecikti, doğumdan sonra bir türlü düzene giremedi sinir harbi yaşıyorum resmen, çatacak adam arıyorum. kocam akşam yanıma gelmiş neden bu kdr mutsuzsun dedi, olurum tabi mutsuz bılmem ne dıye bı basladım, aglayarak bıtırdım :) ay evi yıkasım var resmen o kdr darlanıorum :))
1 haftadır yemediğim tatlı kalmadı bi de, öyle böyle değil, bırını bırakıp bırıne saldırıyorum resmen, olsam da kurtulsam dıye gun sayıyorum.. sbh bı tartıldım ama 64.8 olmuşum :S nası gıttı o kılolar, stresten mı? regl de olunca 64e düşerim garanti, e zaten 63le evlenmiştim :)) mutlu oldum ona
stres yapmanda geç gelmesine neden olur. benim eskisi gibi düzenli oluyor. doğum sonrası 36 gün kadar reglim sürdü sonra eski düzeni gibi devam etti. artık karın ağrısı olmadığı için rahatım. inşallah en kısa zamanda düzene girersin. kasdın olmak ne zormuş yahu.
günaydın kızlar dün yazmıştımya oğlum ateşleniyo diye gecede çok ateşlendi artık sabah dayanamadım dişten bu kadar ateş olurmu diye acile gittk yavrumun boğaz enfeksiyonu olmuş tabi bide diş ikisinin ateşi feci oldu yavrum sabaha kadar ağladı ne emiyo ne yiyo derdinide anlatamıyo emmek istiyo bi yapışıyo yutkununca demek boğazları acıyı çığlığı basıyo şimdi fitil attım aç aç uyudu antibiyotik verdi doktor inşaallah düzelir
geçmiş olsun kuzucuğa üst üste gelmiş kıyamam.
kızlar günaydın,
ben işteyim babası oğluşumudoktora götürdü,
bir haftadır hastaydı evde iyileştiemedim artık gönderdim
şimdi haberi geldi 73cm 11000gr olmuş paşam..
![]()
maşşallah kuzucuğa.