Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyu be zeyn ne olacak annen veya kayınvalidene bırakırsın en fazla onlarda gözü gibi bakar samsundayken ceren uyandığında kayınvalidem koşarak gelip alırdı odadan nasıl sevinirdim çok iyi geliyor insana
kızımla markete gittik ona mamalar aldım bi de şapka aldık kızıma...tam bir erkek fatma oldu gören erkeğe benzetiyor mavi şort ,lacivert tişört, kot şapka
nalikaan benimki de 1 kasımda 9 aylık oldu sadece geri sürüüyor tam emekleme yok ..yürüteci de benim doktorum 9 aydan sonra dedi zatenama onu da geri geri kullanıyor
du bakalım öyle öyle doğru yolu bulacak inşallah :86:
kızlar selam, sabahtan beri ayaktayım daha yeni girebiliyorum foruma,
ya işten izin almıştım ramazanın ilk haftası diye, hem oruç tutmayı da denerim dedim, tutuyorum çok şükür, sütüm de gelmeye devam ediyor, bayılmadım da
var mı aranızda oruç tutan nasıl gidiyor ramezan
ben ramazana alıştım da , çalışan anne olunca evde bütün gün çocukla geçirmek ne zor geldi ayol ( ayıpladığınız duyar gibiyim ) ama resmen simbiyotik yaşam sürüyoruz 6 gündür, oyun halısında oynarken bile yanında yatıcam, ya da oyuncakları bırakıp benimle oynıycakmış beyefendi, çamaşır yıkadım onları asana kadar nasıl ağlıyor, bi de ağlamamız da komik ; abuuu aguu ıngaa buaaa
valla ben en iyisi çalışmaya devam edeyim![]()
kızlar selam, sabahtan beri ayaktayım daha yeni girebiliyorum foruma,
ya işten izin almıştım ramazanın ilk haftası diye, hem oruç tutmayı da denerim dedim, tutuyorum çok şükür, sütüm de gelmeye devam ediyor, bayılmadım da
var mı aranızda oruç tutan nasıl gidiyor ramezan
ben ramazana alıştım da , çalışan anne olunca evde bütün gün çocukla geçirmek ne zor geldi ayol ( ayıpladığınız duyar gibiyim ) ama resmen simbiyotik yaşam sürüyoruz 6 gündür, oyun halısında oynarken bile yanında yatıcam, ya da oyuncakları bırakıp benimle oynıycakmış beyefendi, çamaşır yıkadım onları asana kadar nasıl ağlıyor, bi de ağlamamız da komik ; abuuu aguu ıngaa buaaa
valla ben en iyisi çalışmaya devam edeyim![]()
yemek bi çok annenin derdi anlaşılan ben 2010 ekim annesiyim kızım 9,5 aylık mama ve meyve dışında pek bişi yedini söyliyemiycem.meyveyide hala tel süzgeçten geçiriyorum başka türlü yemiyo kusmaya çalışıyo posası gelince.bide benim kızım hala yatarak yiyo oturarak yutmuyo pek ağzından dışarı atıyo
allah kabul etsin canım.gündüz emmeyen biz ramazanda meme meme diyip duruyoruzbu çocuklara aklı erdirmek mümkünmü,dakikaları dakikalarını tutmuyor.
![]()
kızlarrrrrrrrr biz hala köftedir ettir pilavdır o yemeklere atlayamadık kahvaltıda yaptıramıyorum cerene ek gıdamız yoğurt çorba bebe bisküvisinden ibaret aradada ağzına labne tıkıştırıyorum ekmeğine pekmez fln sürdüğümde pekmezini yalayıp ekmeğini tükürüyor yada yutmaya çalışırken kıpkırmızı olup kusuyor çok geç kaldım değil mi??? çorbadaki kıyma bile kusturuyor çocuğu onun içinde köfteye cesaret edemedim çorbasına ekmekte doğrayamıyorum hala ağırlık mama olarak gidiyoruz bir konuyu aşabildim sadece artık yoğurdu sade yedirebiliyorum ben ne etcemdaha küçük deyip kendimi teselli mi edeyim yoksa kafamı taşlara mı vurayım 5 aylıktan başladım deniyorum ama yok katiyen farklı birşey yemiyor :S babası gibi tuhaf bir yemek anlayışı var bu çocuğun
yemek bi çok annenin derdi anlaşılan ben 2010 ekim annesiyim kızım 9,5 aylık mama ve meyve dışında pek bişi yedini söyliyemiycem.meyveyide hala tel süzgeçten geçiriyorum başka türlü yemiyo kusmaya çalışıyo posası gelince.bide benim kızım hala yatarak yiyo oturarak yutmuyo pek ağzından dışarı atıyo
he he he....bugun ilk defa nurturia dan bir arkadaşla buşulştuk......yiğitten bir gün sonra doğmuş kızı var...güzelde bir kızanneside pek şekerdi....3 park yaptık gezdik yürüdük....bizmki buluşmanın 2/3 ünde uyudu açık hava çarptı sanırım..:) ay resimlerini çektim çok tatlılardı...yiğit kızın saçını çekiyor o diğeirnin elini çekiyor....birde birbirlerine uzanmak istiyorlar uzaktayken....gülüyorlar...
ama şunu anladım bizimki kalabalık insan istiyor....hiç sesi çıkmadı dışarıda...eve geldim açtı çenesini.....beni istemiyor sanırım![]()
infox allah iyiliğini versin :)))seni niye istemesin çocuk ..benim kızım da kalbalıkta çok sakinleşiiiiirrr utanırrr...ona bakanlara gözlerini büze büze gülücükler atar ...çektiğin fotolardan koysana azcık bakalım...
ay maşallah aşkıma ya:)inşallah yürücek demekki annesi,bizde etrafta hiçbişi yokken ayağa kalkmaya çalışıoz biraz kalkıoruz da aslında,4 bilemedin 5 sn ayakta duruyo en fazla tutunmadan,ama tek eliyle çok çok rahat uzun süre ayakta duruyo veya tek elinden tutulduğunda yürüyo ama tabi dengelerini sağlamaları için henüz erkenbu arada size söylemedim bugun yiğit 5-6sn tek başına ayakta durdu bir adım attı...dünde yürütecin arkasına tek elle tutunmuştu kendi isteği ile elini çekiverdi ve çok hoşuna gitti güldü....:)
az öncede yatakta sağa sola dönerken bende şarkı söylüyordum...değişik bir şarkı söyledim alkış yapmaya başladı beğendi zannımca :)
ay birde düz duvara tırmanma deyimini de yaşadık yani...dizlerinin üstüne kadar duvara tutunarak çıktı asılacak bir şey olsa ayağada kalkacaktı da kalkamadı..yakında onuda yaparsa şaşırmam![]()
gözünaydın canım:)Allah kabul etsin bende tutuyorum bu 4. günüm ancak sütüm azaldı ama hatayı kendimde buluyorum iftar ve sahurda vazgeçilme4zim çay:Sonun dışında süt artırıcı besinlere de hiç dikkat etmiyorumİyi geceler Kasım anneleri!
Çok mutluyum ilk 2 gün hasta olduğum için tutamamıştım ama bu gün orucumu tuttum.Sahurda maden suyu içtim(Ender Saraç tavsiyesi)Kızım gün boyu emdi sütüm de hiç azalmadı.Ben de endişelenmiştim acaba azalır mı diye ama kuzenimle konuştum.Kızımdan tam 1 yaş büyük kızı var.Geçen yıl tutmuş.Kızı hala emiyor.Ramazanda herkesle tutuluyor ama sonra kazası zor.Geçen sene tutmamıştım hamileyken 30 gün de ordan var.Tutanlara Allah kolaylık versin diyorum.Tutmayanlar da keyfine baksın Allah izin veriyor nasıl olsa bize.torpilliyiz vesselam:)İyi gecelerrr
ya ne olur bunlar şaka dekızlar bılen bılıyo benım kızım ıstahsız ve secıcı bı bebek.şimdi size bı gunluk menusunu yazıyorum sızde bana sunun yerıne bunu yap vs. vs. dersınız.
normal bı gun mu gecırıyoruz merak edıyorum yanı yemek konusunda
sabaha karsı 120cc sut
sabah: 4 bıskuvı,1 tatlı k. labne,1cay k.pekmezi ballı sutlu ırmıklı ek gıdayla karıstırıyorum toplam 50cc falan anca yıyo..
oglen:sebze corbası yapıyorum bı kasenın bıttıgını nadır gordum
ıkındı: yogurt yada yogurt corbası
aksam:sut
gece:sut
sut dedıgım anne sutu yada devam sutu oluyo.. yanı toplam bu kadar yıyo aralarda ıste meyve purelerını 1 kasık 2 kasık sokusturuyorum agzına. cokmu az yıyo sızce
yok canım bunların hepsi kalabalık istiyor. ben de oğlanı geçen hafta sonu yazlığa bıraktım. kalabalık bahçe vs acaip mutlu. zaten bakıcı onu devamlı kucakta taşıyor onu çok seviyor. halam devamlı eğlendiriyor oyun oynuyor ona tapıyor. ben hep düzendi yemekti ilaçtı koşturduğumdan benden hiç hoşlanmıyorhe he he....bugun ilk defa nurturia dan bir arkadaşla buşulştuk......yiğitten bir gün sonra doğmuş kızı var...güzelde bir kızanneside pek şekerdi....3 park yaptık gezdik yürüdük....bizmki buluşmanın 2/3 ünde uyudu açık hava çarptı sanırım..:) ay resimlerini çektim çok tatlılardı...yiğit kızın saçını çekiyor o diğeirnin elini çekiyor....birde birbirlerine uzanmak istiyorlar uzaktayken....gülüyorlar...
ama şunu anladım bizimki kalabalık insan istiyor....hiç sesi çıkmadı dışarıda...eve geldim açtı çenesini.....beni istemiyor sanırım![]()
BİZMKİDE herkese gülücük bay bay gel gel yapar....annesini de yalayarak öper..:)
birazdan sitesine koycam boncuk linki atarım sana...
selamın aleyküm
kabus gibi bir gece geççirdik biz. gece 4 saat fln uyudu demir toplamda, ben 2.5, bütün gece ağladı mızladı, of of.. televızyon fln actım sabahın 4unde oyle oturduk onu ızledık, emmedı uyumadı bagırdı cagırdı.. sbh uyuduk azıcık, kalkınca dvm ettı, ben de calpol verdım azıcık sakinleşsin diye.. snr 1 saat gecmeden atesı yukselmeye basladı, aha dedım noluoz, hemen doktora.. baktı ates 37.8, calpole ragmen hem de.. kulak burun cıgerler temız, bogaz kırmızı, ama dedı butun gece agladıysa ondan da olabılır, diş çıkıcakmıs artık nıhayet şişmiş davul gıbı, tahlıl ıstedı, calpol verdıgım ıcın asıl atesını bılemedı.. kan verdık, temız cıktı, ıdrar bekledım 1 saat yapmadı ınat ettı, eve geldık uyudu, bekle babam bekle.. uyurken yaptı, hadı gerı goturduk, e o da temız, ama aglıyor da aglıyor yanı.. hasta fln dııl, neden aglıyor? dişe bagladık artık.. gider ayak hasta olcak sandım ödüm koptu, dişse mıçtık yani kaç gunde cıkar allah bılır.. o kdr yorgun ve uykusuzum kı
ıslerı kolayladım evet, salonla banyolar kaldı temzılencek bı tek, ütüler bıttı, valız lıstelerı hazır koltuga yayıldı, valıze son gun koyacam.. ama cok uykusuzum yaaaa(((
burcunameyı yenı mı gordun, aşkolsun boncuk :)
Benim oğlum tam 9 aylık oldu bugün ve hala emeklemiyor sizinkiler ne durumda ? Ayağa kaldırınca da kendisini bayılıyor.Galiba emeklemeden yürüyecek oğlum.Yürüteç her ne kadar istemesem de aldık.Bakalım hayırlısı.:)))
he he he....bugun ilk defa nurturia dan bir arkadaşla buşulştuk......yiğitten bir gün sonra doğmuş kızı var...güzelde bir kızanneside pek şekerdi....3 park yaptık gezdik yürüdük....bizmki buluşmanın 2/3 ünde uyudu açık hava çarptı sanırım..:) ay resimlerini çektim çok tatlılardı...yiğit kızın saçını çekiyor o diğeirnin elini çekiyor....birde birbirlerine uzanmak istiyorlar uzaktayken....gülüyorlar...
selamın aleyküm
kabus gibi bir gece geççirdik biz. gece 4 saat fln uyudu demir toplamda, ben 2.5, bütün gece ağladı mızladı, of of.. televızyon fln actım sabahın 4unde oyle oturduk onu ızledık, emmedı uyumadı bagırdı cagırdı.. sbh uyuduk azıcık, kalkınca dvm ettı, ben de calpol verdım azıcık sakinleşsin diye.. snr 1 saat gecmeden atesı yukselmeye basladı, aha dedım noluoz, hemen doktora.. baktı ates 37.8, calpole ragmen hem de.. kulak burun cıgerler temız, bogaz kırmızı, ama dedı butun gece agladıysa ondan da olabılır, diş çıkıcakmıs artık nıhayet şişmiş davul gıbı, tahlıl ıstedı, calpol verdıgım ıcın asıl atesını bılemedı.. kan verdık, temız cıktı, ıdrar bekledım 1 saat yapmadı ınat ettı, eve geldık uyudu, bekle babam bekle.. uyurken yaptı, hadı gerı goturduk, e o da temız, ama aglıyor da aglıyor yanı.. hasta fln dııl, neden aglıyor? dişe bagladık artık.. gider ayak hasta olcak sandım ödüm koptu, dişse mıçtık yani kaç gunde cıkar allah bılır.. o kdr yorgun ve uykusuzum kı
ıslerı kolayladım evet, salonla banyolar kaldı temzılencek bı tek, ütüler bıttı, valız lıstelerı hazır koltuga yayıldı, valıze son gun koyacam.. ama cok uykusuzum yaaaa(((
burcunameyı yenı mı gordun, aşkolsun boncuk :)