DENİZ MAŞALLAH OĞLUNA YAAA

ALLAH TÜM BEBEKLERİ NAZARLARDAN KORUSUN ..FOTOSU YOK MU FOTOSU MERAK ETTİM KUZUYU ..KOPEKOP SENİN OĞLANI DA MERAK EDİYORM YAAA KOYSANA RESMİNİ...DENİZ DEMEK OĞLUŞUN EMEKLİYOR ...BEN DE ETRAFTAKİ YORUMLARI BİRAZ DİKKATE ALARAK KİLOLU OLDUĞU İÇİN EMEKLEMESİ GECİKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAK SENİN OĞLUN MEKLİYORMUŞ ..DEMEK Kİ BENİM KIZIMDA VAKTİNİ VE ZAMANINI BEKLİYOR ..
BEN DE BU ARALAR TAKTIM MAMA SANDALYELERİNE ...KIZLAR ALCAM DİYORUM BÜYÜK İHTİMAL DURUR İÇİNDE OTURMAY SEVİYOR ÇÜNKÜ ..AMA ÇOK MU GEÇ KALDIM DERSİNİZ...YA MESELA BİR SOFRAYA OTURUYORUZ ARTIK O DA ATILIYOR BİZE MERAK EDİYOR KUCAĞIMA ALSAM BEN RAHAT EDEMİYORUM ..KANEPEYE YASLASAM O RAHAT EDEMİYOR ..ŞAŞTIK KALDIK..ALMAK GEREK ALMAK...KOCİŞİ SIKIŞTIRAYIM DA ALSIN PRENSESE ...SİZ DE FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ...Bİ DE KAÇ YAŞA KADAR KULLANABİLİRİZ ??
boncuk , benim oğlumun resimlerine blogumdan bakarsın,buraya yüklemeye çalıştım büyük geliyor almıyor,sinir oldum en sonunda vazgeçtim,benim oğlum da 2 hafta önce bi hastalanmıştı o zaman gittiğimizde boyu 73cm kilosu 11080gr dı.

biraz kısayız galiba ama babası da bebekken kısa ve şişmanmış , şimdi maşallah ince uzun, sanırım ona benzeyecek, tipi aynı zaten, jr.babayız yani

ben yürüteç almadım ve almayacağım, tombul bebeklerin bacak gelişimine özellikle zararı var, zaten bizi yürüteç olarak kullanıyor danam, devamlı tutup yürütecez, yoksa bağırıyor

mama sandalyesini ben 6 ayın sonuydu başladım, almanı tavsiye ederim, çünkü bizle masaya gelmek istiyorlar gerçekten ve zor oluyor öbür türlü, mama sandalyesini 4-5 yaşına kadar kullanabilirsin , uzun ömürlü bi şey,
ben de ilk arabam almadım almıycam da, o kadar pahalı şeyleri gereksiz görüyorum ya, çocuklar hemen sıkılıyor, boşuna para ısraf, o gibi şeylere para vereceğime altın alıp oğlum için kenara koymayı tercih ederim..tchibo diye bi yer var, oradan yürüme arkadaşım diye bi şey aldım, ahşaptan, içinde de ahşap geometrik şekiller var, tamamen yürümeye başladığında, sehpaları filan ters çevirip araba yapar ya bebekler, onu yapmasın diye işte, içine kendi oyuncaklarını da koyup dolanır evin içinde..resmini koyucam bloguma , ama haftaiçi uğraşamıyrum, hafta sonu düşünüyorum resmini çekip koymayı..