2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz oğlumla gazeteye çıktık :)

$2011-08-07 09.03.33.webp

özgül yalnız olmadığımı biliyorum hatta şükrediyorum beterın beterı var :) bak benım oglum gezerken gık cıkartmaz uyur uyanır, 10 dk kucak ıster snr yıne arabasında takılır hep, parıste 10 gun gezerken hep cok mutluydu.. maşallah nazar degmesın gunduz ıyı genelde, gece kabus.. napalım kımse mukemmel degıl :))

özgül yalnız olmadığımı biliyorum hatta şükrediyorum beterın beterı var :) bak benım oglum gezerken gık cıkartmaz uyur uyanır, 10 dk kucak ıster snr yıne arabasında takılır hep, parıste 10 gun gezerken hep cok mutluydu.. maşallah nazar degmesın gunduz ıyı genelde, gece kabus.. napalım kımse mukemmel degıl :))

maşallah:)biz gezerken de eserekliyiz teyzesi:)inip yürüsün istiyo sanki yürüyebiliyomuş gibi:)))ya da inip emeklemek her yeri dağıtmak.sağda solda inder bank temiz zemin arıyorum,ya da çocuk parkı.enerjisini atsın diye uğraşıyorum:)resimler süper slingle ilgili mi haber yapılmıştı:)maşallah size:)

özgül maşallah oğluna ..ailecek kalabalık iftarlar daha bir güzel oluyor...ben de genlede yalnız yapıyorum eşim iftar saati evde olmuyo...ama bgün evde olucak yarın da izinli..:62:
prop hay maşallah ana oğul gazetelere de çıktnız demek:)))):34:
ben de infoun bloguna baktı dün çok güel olmuş ellerine sağlık infox oğlun çok afacan bişi:)))
bu arada kızlar yine bir şehit haberi var yaaa...ramazan ramazan çok kötü ..allah ailelerine sabır versin çok üzüldüm :((((:59:

çıldırmak üzereyim kızım uyumuyo

dünden beri ne gündüz ne gece uyumadı yatırıyorum en fazla 10 dk sonra bir çığlıkla uyanıyo azılarımı çıkarıyo anlamadımki.
bütün dişlerini aynı anda çıkarmak zorundamı sanki ,sürekli huzursuz uyurken inliyo çok canı yanıyo bitmedi şu diş derdi,yorgunluktan ölmek üzereyim artık.dünde kan sayımı yapıldı damarını bulamadılar kızımın önce elinden deldiler olmadı sonra bir saatlik incelemenin ardından ayağından aldılar çok uzun sürdü bu sürede yavrum katıla katıla ağladı babasıyla bayılıyoduk nerdeyse.allaha şükür herşey iyi çıktı.

selamlar anneler. ben de hiç giremiyorum herkes iyidir inşallah. biz de bu ay 9 u doldurduk 10. ayımıza girdik. azra hanım baya bi diş çıkardı. şimdilik 4 üstte 2 altta var. hızlı çıkıyo gibime geliyo. hatta çok damak dişeti rahatsızlığı var jel falan verdi doktorumuz. bu arada ben de bel fıtığından ameliyat oldum. 1 hafta oldu. bebişime babannesi bakıyo. ben kuucağıma alamıyorum, bessleyip altını değiştiiremiyorum. daha emekleyemedi. yuvarlanıp duruyo ve oturup oynamayı seviyo. şimdilik emekleme çalışmaları var. geciktik biraz. umarım herkesin bebişleri de iyidir .

canım çok geçmiş olsun, nasılsın şimdi,bel fıtığı çok mu rahatsız ediyordu?neden ameliyat oldun?ne saçma sou deme, ben de de 11 senedir bel fıtığı var ama doktorum ameliyat olma dedi, katlanacaksın dedi, ameliyat çözüm değil filan demişti yani..
iyileştin mi, fizik tedavi de görecek misin?
tekrar geçmiş olsun canım

selamlar anneler. ben de hiç giremiyorum herkes iyidir inşallah. biz de bu ay 9 u doldurduk 10. ayımıza girdik. azra hanım baya bi diş çıkardı. şimdilik 4 üstte 2 altta var. hızlı çıkıyo gibime geliyo. hatta çok damak dişeti rahatsızlığı var jel falan verdi doktorumuz. bu arada ben de bel fıtığından ameliyat oldum. 1 hafta oldu. bebişime babannesi bakıyo. ben kuucağıma alamıyorum, bessleyip altını değiştiiremiyorum. daha emekleyemedi. yuvarlanıp duruyo ve oturup oynamayı seviyo. şimdilik emekleme çalışmaları var. geciktik biraz. umarım herkesin bebişleri de iyidir .

geçmiş olsun, ameliyatın başarılı geçmiştir inş. benimde belim ağrıyor nedendir anlamadım bel ağrısı çok kötü bişey yaa! incittimmi, üşüttümmü bilemiyorum bel fıtığı yoktu acaba bendemi bel fıtığı oldum:((
benim bebek 8 buçuk aylık aynen senin bebek gibi yuvarlanıyor ama ciddi emekleme girişiminde bulunamıyor. birazda benden kaynaklanıyor çok üzerine düşmüyorum sanırım ama salona yorgan serdim üzerine oyuncaklarını attım oynasın yuvarlansın ve emeklesin diye ama küçük hanım hep beni istiyor, kucağına al diye bağırıyor:((:27:

Canım çok çok geçmiş olsun sağlığına en kısa sürede kavuşursun inşallah...
selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım pazartesi günü 20 lik gömük dişimi çektirdim dikişli oldu çok ağrıyor hala ağrısı geçmedi devamlı ağrı kesici antibiyotik kullanmama rağmen bide üstüne boğazlarım şişti yutkunamıyorum yiyemiyorum içemiyorum muhammed ali beni emmek istiyo sütüm gitti açlıktan devam sütü veriyorum almıyo ek gıdasını yemiyo çıldırıcam devamlı ağlıyo gece 10 kere kalktı zaten canım yanıyo offfff sütüm olsa salı günüde sağlık ocağına gittik 9 kilo 72 santim boy kan damlası kullanmıyodum kullan dedi devit 3 aksatmadan ver dedi bıngıldağı tam kapanmamış kızlar bu çocuğun iştahını açmak için ne yapabilirim bi ara damla kullananlar vardı ama faydasını gördümü acaba iştahsız çocuk büyütmesi çok zor bu arada brc80 geçmiş olsun canım alerji testindede bişey çıkmamış sevindim peki ne dedi ne önerdi yüzü için

Sanada geçmiş olsun halenur 4 yirmiliğimide ameliyatla aldıkları için o acıyı iyi bilirim tamamen iyileşmesi ve o çukurun kapanması epeyce sürüyor malesef...

benim kızda 8800 ve 73cm miş iyi dedi ebesi...2. diş patladı ve mızmızlık had safhada...çıldırtıyor beni

Canım çok çok geçmiş olsun sağlığına en kısa sürede kavuşursun inşallah...
selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım pazartesi günü 20 lik gömük dişimi çektirdim dikişli oldu çok ağrıyor hala ağrısı geçmedi devamlı ağrı kesici antibiyotik kullanmama rağmen bide üstüne boğazlarım şişti yutkunamıyorum yiyemiyorum içemiyorum muhammed ali beni emmek istiyo sütüm gitti açlıktan devam sütü veriyorum almıyo ek gıdasını yemiyo çıldırıcam devamlı ağlıyo gece 10 kere kalktı zaten canım yanıyo offfff sütüm olsa salı günüde sağlık ocağına gittik 9 kilo 72 santim boy kan damlası kullanmıyodum kullan dedi devit 3 aksatmadan ver dedi bıngıldağı tam kapanmamış kızlar bu çocuğun iştahını açmak için ne yapabilirim bi ara damla kullananlar vardı ama faydasını gördümü acaba iştahsız çocuk büyütmesi çok zor bu arada brc80 geçmiş olsun canım alerji testindede bişey çıkmamış sevindim peki ne dedi ne önerdi yüzü için

Sanada geçmiş olsun halenur 4 yirmiliğimide ameliyatla aldıkları için o acıyı iyi bilirim tamamen iyileşmesi ve o çukurun kapanması epeyce sürüyor malesef...

benim kızda 8800 ve 73cm miş iyi dedi ebesi...2. diş patladı ve mızmızlık had safhada...çıldırtıyor beni

süper valla biz 10. ayın içindeyiz daha bir kere rahat bi gezinti yağpamadık avmeye gidiyoruz bi ordada kucakta kucak diye tutturuyo bebek arabsında tutamıyoruz 1,5 saatlik bi yola çıkıyoruz burnumuzdan geliyo otomobili kesinlikle istemiyo ağla ağla kıyamet kopuyo nasıl bi bebek benim kız anlamadım 2 ay sonra yurtdışına çıkmak istiyorum ama bu kızla uçağa nasıl binicem bilmiyorum çıldırmak üzereyim ne zaman düzene giricek bu olay ben ne zaman doya doya gezicem kızımla maşallah size valla demir gerçekten çok uyumlu bi bebek. Res,mleriniz bi harika bu arada ne kadar güzel çıkmışsınız

gercekten cok uyumulu :nazar: ne versem yer, nereye gıtsem gelır, ah bı de uyusa ya :S perısan olduk yıne kac gecedır... uyutmaya calısmasam gece de sorun yok, bıraksam eve, durur oyle sabaha kdr, uyumaya zorluorum dıye bole oluo

arkadaşlar canım çok sıkkın dün eşimin dayısına gittik geçen ramazan eşi vefat etmişti adam 73 yaşında bilin bakalım kız kaç yaşında 26 komaya girdim benden bile küçük eşim malatyalı köyden resmen satın almış 3,000 tl ye

allahım kafayı yedim imam nikahı yapmışlar bugün resmi nikah yapıcaklarmış iğrenç eşimin diğer akrabaları bana yeni yengeni nasıl buldun diye sordular bende sizin dayınız SÜBYANCI dedim

daha sinir bişey söyliycem afedersiniz kız şaşı kıyamet kopartıyolar efendim kız şaşı dayıma yakışıyomu bende açtım bayramlık azımı 73 yaşındaki adama mankenmi arıyodunuz dedim utanın yaşa bakmıyosunuzda kız şaşıymış kusura bak allah cezalarını versin hepsinin şu mubarek günde gazetelerde okurdumda inanmazdım

hele şeye çok üzzüldüm dayı demişki kızın babasına çarşamba kızı istanbula götürcem babasıda demişki hayır ogün işi var tarladaki buğdayları topluycak. kız buğdayları topluyo ondan sonra atıp arabaya getiriyolar allahım böyle insanlara evlat verme rabbim kız o gün iş yapıyo akşamda moruğun koynuna giriyo. ay avaz avaz bğırmak istiyorum.

benim kayınvalidemde kızın görümcesi oldu ya tatalde uyuz diyoki telefonda ay kız şaşıymış diye dalga geçiyodu bugün acil dr. gidiyolar gözü şişmiş iyi bakmazsan kör olursun demiş eeee allahın sopası yok iyi oldu. elin garibanıyla dalga geçerse öyle olur

bide konuşurken hiç utanmıyolar benim babamında kolu yok habire kız sakat kız sakat ...
allah o kıza akıl sağlığı versin bide sabır versin bu sulale 5 yılda bitirdi beni kendileri bitsin inşallah

2 sene öncede diğer dayısı 65 yaşında 20 yaşında bi kadınla evlendi şimdi bi kızı var ondan hemde karısı öldükten 10 gün sonra buldular 20 gün sonrada evlendi eşi nasılmı öldü tüfeği ağzına sokup tetiği ayak parmağıyla çekiyo ve kafatası duvarda

allahım benim sonumu iyi etsin bu aileye giren kadınların hepsi öldü çok korkuyorum

1 dayısının 4 karısı 3 ü ölmüş onun eşide 22 yaşında 1 tane oğlan doğurdu oda
bu 73 yaşında olanın 3 ü karısı 2 si mefta
karısı intihar edeninde 3. ü
1 dayısı daha var oda birini boşamış diğerini almış
ay sonum ölüm olacağına boşanmak olsun

atusa ne diyosun yaa şok oldum. nasıl insanlar var dünyada..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. daha geçmedi gerçi. ateş bi iniyo bi çıkıyo. ateşliyken hep kucak istiyo. mamasını bile hazırlayamıyorum. hiç inmiyo kucaktan. ateş düşükken keyfi iyi. 38.5 oldu en çok. ilaç veriyorum banyoya sokuyorum habire. 6.hastalık olabilir dedi dr. çok zor yaa çok keyifsiz.

sağol canım. 2 tane ilaç 2 tane krem verdi. ilaçlar astım ilacı ve alerji ilacı. bizde alerji çıkmadı yine de kuvvetli ilaçlar verdi. kullanmayı düşünmüyorum. garip bi drdu zaten. kremlerin biri elidel kortizonsuz biri elocon kortizonlu. onları kullanıyorum.

günaydın kızlar:)dün doktora gittik doktor çok ii maşallah annnesi ii bakmış dedi.:nazar:dün oğluşu anneme bıraltık alışveriş yaptık:)sonrada akşam arkadaşıma iftara davetliydik:)dün giremedim o yüzden:(bugün de annemlere iftara davetlyiiz,ablamlarda gelcez:)tam cümbüş olcak harika:)

canım ben blogcuya üyeyim.Blogcu da blog ayarlarından kategori belirliyosun her yazı yazdığında o yazıyla ilegili kategorin neyse onu seçiyosun.sonra yazdıüın yazılar hangi kategorideyse o kategoriyi seçtiğinde orada çıkıyor.ben bloguna girdim canım zatne hayırlı olsun

aminnnnnnn canım benim saol.Çok şükür geçmiş ama bu kez de ishal başımıza bela oldu:(geçmedi gitti:(popocu kıpkırmızı zeytinyağı sürüyorum bende napıyım ebe yağı pişik kremi kar etmedi:(dün akşam farkettim gündüz farketsem doktora sorardım:(

hehe sen safinaza dönmüşsün:)benimle eşim somalililer gibisin diye dalga geçiyor:)hele ramazanın ilk günler korkunç duruma düştüm.bi de oruç tutunca tamö anlamıyla eridim:(şimdi adeliyim bikaç gündür orucaa mola vermiş oldum da az ii gibiyim.Ama benim kilom 53 boyum 1,68.senin gibi 40lı rakamlara gelsem zafiyettten ölürüm:)

çok çok geçmil olsun canım ya:(dişten mi atşelendi acaba.AZıları falan mı çıkarcak ki?azılar çok ateş yapıyomuş:(

offff çok zor ya :(ben de düğünümden 1 ay önce çektirmiştim ama o kadar geç toparlandımki:(çok zordu hele orada kalan oyuk dolana kadar bi sene insanın dermanı kalmıyo ya:((Allah yardım etsin canım

daha üst dişleri yeni çıkarıyor. biri patlamak üzere ondan da olabilir ama dişin bu kadar ateş yapacağını sanmıyorum. başka bişey gibi. takip ediyorum. yükselirse götürücem.

arkadaşlar canım çok sıkkın dün eşimin dayısına gittik geçen ramazan eşi vefat etmişti adam 73 yaşında bilin bakalım kız kaç yaşında 26 komaya girdim benden bile küçük eşim malatyalı köyden resmen satın almış 3,000 tl ye

allahım kafayı yedim imam nikahı yapmışlar bugün resmi nikah yapıcaklarmış iğrenç eşimin diğer akrabaları bana yeni yengeni nasıl buldun diye sordular bende sizin dayınız SÜBYANCI dedim

daha sinir bişey söyliycem afedersiniz kız şaşı kıyamet kopartıyolar efendim kız şaşı dayıma yakışıyomu bende açtım bayramlık azımı 73 yaşındaki adama mankenmi arıyodunuz dedim utanın yaşa bakmıyosunuzda kız şaşıymış kusura bak allah cezalarını versin hepsinin şu mubarek günde gazetelerde okurdumda inanmazdım

hele şeye çok üzzüldüm dayı demişki kızın babasına çarşamba kızı istanbula götürcem babasıda demişki hayır ogün işi var tarladaki buğdayları topluycak. kız buğdayları topluyo ondan sonra atıp arabaya getiriyolar allahım böyle insanlara evlat verme rabbim kız o gün iş yapıyo akşamda moruğun koynuna giriyo. ay avaz avaz bğırmak istiyorum.

benim kayınvalidemde kızın görümcesi oldu ya tatalde uyuz diyoki telefonda ay kız şaşıymış diye dalga geçiyodu bugün acil dr. gidiyolar gözü şişmiş iyi bakmazsan kör olursun demiş eeee allahın sopası yok iyi oldu. elin garibanıyla dalga geçerse öyle olur

bide konuşurken hiç utanmıyolar benim babamında kolu yok habire kız sakat kız sakat ...
allah o kıza akıl sağlığı versin bide sabır versin bu sulale 5 yılda bitirdi beni kendileri bitsin inşallah

2 sene öncede diğer dayısı 65 yaşında 20 yaşında bi kadınla evlendi şimdi bi kızı var ondan hemde karısı öldükten 10 gün sonra buldular 20 gün sonrada evlendi eşi nasılmı öldü tüfeği ağzına sokup tetiği ayak parmağıyla çekiyo ve kafatası duvarda

allahım benim sonumu iyi etsin bu aileye giren kadınların hepsi öldü çok korkuyorum

1 dayısının 4 karısı 3 ü ölmüş onun eşide 22 yaşında 1 tane oğlan doğurdu oda
bu 73 yaşında olanın 3 ü karısı 2 si mefta
karısı intihar edeninde 3. ü
1 dayısı daha var oda birini boşamış diğerini almış
ay sonum ölüm olacağına boşanmak olsun

ay atusa bu ne yaa..Allah ıslah etsin bunları,
Allah korusun sen deme öyle sonum ölüm filan diye canım,
Hepsi aynı olacak değil ya, bunlarda cahillik de var sonuçta , sen ve eşin eğitmli değil misiniz, eğitim insanın ufkunu açan bi şey sonuçta, ama sana da sabır versin bu arada k.v.de de bi tür manyakmış heralde:47:

kızlar naber ...
atusa yorum bile yapamıyorum şoktaym yaaa:(((
kopekop senden naber bebişin nasıl ..emekleme nasıl gidiyor ...nasıl emekliyor ...bloguna baktım bu rada çok şeker bişi seninki yaaa:)))
normal emekleme mi yoksa göbüşü sürtme cinsinden mi...
bizimki geri geri gitmeyi hızlandırdı....bi de dizleri ve elleri üstünde sallanı duruyo...çok komik oluyo..
dün cıp cıp yaparken baya eğlendi o kadar güzel oynadı ki suyla gülmekten öldürdü bizi...ayaklarını bir çırpışı var sular banyoyu ıslattıkça keyiflendi...inanılmaz oynadı ..çıkarınca da ağladı sudan çıkmak istemiyor balık:)))

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

ay atusa bu ne yaa..Allah ıslah etsin bunları,
Allah korusun sen deme öyle sonum ölüm filan diye canım,
Hepsi aynı olacak değil ya, bunlarda cahillik de var sonuçta , sen ve eşin eğitmli değil misiniz, eğitim insanın ufkunu açan bi şey sonuçta, ama sana da sabır versin bu arada k.v.de de bi tür manyakmış heralde:47:

eğitimliyiz eşim güvenlik görevlisi ben anasınıfı öğretmeniyim 4 yıllık lisans diplomam çekmecede duruyo şuanlık eşim de kızdı zaten ama inanılır gibi değil sürekli empati yapma gereği duyuyorum çok üzüldüm kıza çok :50: kafamdan atamıyorum dede torun misali keşke gitmeseydim:14:

dün ilk defa kızım koltuğa tutunarak ayağa kalktı .yanımda oyun oynuyodu iki saniyeliğine kafamı çevirdim sonra birde baktımki benim minik kızım ayakta ne yapacağımı bilemedim ,çok heyecan yaptım telefonumu aradım bulamadım evin içinde babasını aradım geldim hala öyle duruyodu eeeeee bilgisayarın faydaları tırmandığı koltukta bilgisayar duruyodu,tam bir bil. delisi.

dün ilk defa kızım koltuğa tutunarak ayağa kalktı .yanımda oyun oynuyodu iki saniyeliğine kafamı çevirdim sonra birde baktımki benim minik kızım ayakta ne yapacağımı bilemedim ,çok heyecan yaptım telefonumu aradım bulamadım evin içinde babasını aradım geldim hala öyle duruyodu eeeeee bilgisayarın faydaları tırmandığı koltukta bilgisayar duruyodu,tam bir bil. delisi.

bizde duruyoruz ayakta 5-10 sn kadar.hatta yürüme çabaları var.arkada penyesinde tutuyorum gidiyor her yere:)

Son düzenleme:
Back
X