2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar naber ..ben bişi sorcam yaaa...geçen nette dolaşırken adım adım eğitim setleri diye bi yer vardı girdim...çok güzel dokuzuncu aydan itibaren her ay
ay eğitici şeyler gönderiyorlar yanında oyuncak hediyesi falan da varmış ayına uygun ...ne bileyim bir sürü bir sürü şeyler ...ben üye olmuştum detalı girmek için sayfaya bugün beni aradılar abonelik ve üyelik için ...ayda 29 tl imiş ...ben daha karar vermedim ..şöyle acaba güvenilirler mi ...daha önce siz hiç duydunuz mu ??a da aldınız mı bi sorayım dedim ...

hmm aynı şey bana da mail olarak geldi, bi de bedavaymış gibi reklam yapıyorlar, baktım dünyanın parası vazgeçtim hemen,
ay hayır bir de sanki bedavaymış gibi gösterip ondan sonra 348TL diye bedel göstermeleri sinirimi bozdu, bu tür şeylere güvenmem ben, kesin bir sürü gereksiz ayrıntıyla doludur ..ne bileyim yani benim fikrim tabii..benim diğer adım ne gerek var haluktur bu arada

aymes, ucak yolculugunu n e sen sor ne ben soylıyım, felaketti, kabustu.. demırın 9. ve 10. ucak yolculugu oldu bu seferkıler, ama sımdıye kdr 1.5 saat gecmemıstı ucak ıcınde kaldıgımız, 4 saatı gecınce cıldırdı, cıldırttı, yedı bıtırdı benı :(

boncuk GAP e bak mutlaka, fırfırlı bodyler fln var, sırf body bıle ınanılmaz şık, cok kalıtelı duruyo..

kızının adı zeynep sueda sanırım benimkide zeynep su isimler birbirine çok yakın:69:

evet canım neredeyse adaş kızlarımız...sueda arapça "said" kelimesinin çoğul hali ama herkes kızımın adını zeynep* su* eda yani 3 isim sanıyor...

geceniz hayrolsun millet :) davulumla geldim topiğe
hala buralardayım fransaya dönmedim.. bu arada hayatımızda neler değışti neler.. böceğim sünnet oldu. iyice hareketlendi tabii ayağa kalkmalar, tv kanalını değıştirmeler küt diye düşmeler çarpmalar falan.. yaralı halde zaptetmek biraz zor oluyor. birkaç güne inşallah toparlanır..
onun dışında tatilimiz harika geçıyor.. restorantlardaki iftar menüleri cok süper :) bunu şimdi burcunameyi okuduğum için yazma gereği duydum sanırım :1:
her zaman dediğim gibi fransa gezmek için çok güzel, yaşamak için değil.. kasvetini de kendisine de hiç özlemedim zaten. ama sonuçta orası kürkçü dükkanı :63:
eee siz neler yapıyorsunuz, ben geldim geleli kilo aldım insallah dönünce diyet yapıcam yine :14:
bu arada burcu hoş geldin :)

heyyy naber millet :3:napıyosunuz pek kimseler uğramıyor ...düşünmemlazım tatilin iyi geçiomuş çok iyi:34:sünnet de olmuş yavrun allah damatlığını da gösterir inşallah ...prop baktım dediğin yere çoook güzeller yaa ...fiyatlar da gayet iyiymiş...
benim tosbaam da uyuyo ...bugün ne yapsam diye düşünüyorum ben de o kalkmadan yemeği hazır olsun:34:melodi nerelerde acaba tatilden dönmüştür büyük ihtimal:44:
bayram da yaklaşıyor bir kaç güne onun telaşı da başlar tatlı telaş ama ...kopekop senden naber ...infox sen de yoksun bir iki gündür...

slm kızlar nasılsınzzzz neler yapıyonzzzz çocukların iştahı nsl yaaa bnm kız hiç bşy yemiyoooooo çıldıracamm yaaaa bide hareketlendiki arkasındn yetişemiyomm yürütee koyyom koşturuyo çıkarıyom emekliyoo hareket arttııı yürüyen bbekler varmış maşallahhhh bu GAP ÜRÜNLERİNİ İNCELEDİMDE NEKDR HŞ ÜRÜNLER VAR TÜRKİYEDE BULAMAZMIYIZ BUNLARI BİLEN VRMI BİLGİLENDİRRSENZ SEVİNİRİM

kızlar iyi akşamlar ...benim kız da çok yorucu oldu beeaaa...tam emeklemiyo ama canı sıkılınca yerde basıyo çığlığı al kucağına kollar havada...ben de alıyom mecbur ...kollar helak oluyo...şimdi bi güzel banyoda kurtlarını döktü oynadı ..sonra da uyudu...
sizler napıyonuz ..kimseler uğramamış gündüz...prop demir nasıl oldu..iştah durumu yani...

iştah sorun lıstemde son sırada! aralıksız aglıyor demır ıkı gundur, 5 dk bısıye dalıyor, snr yıne baslıyor aglamaya,, mahfoldum bgn yıne, rezıl oldum sokaklarda.. bı tek cımenlerde emeklerken hıc aglamadı orda da bıra kapaklarını fln yutmaya calıstı sureklı pesınden ayrılamadım, ee ne de olsa burası turkıye!!!

hoşbuldum kubra, sen de hosgeldın, sunnetınız hayırlı olsun

ya kim yürüyo ben anlamadım.. bazı mesajlarda okuyorum yuruyenler varmış tebrıkler dıye, kımse ısım de vermıo, ben hıc anlamadım kımın yurudugunu :S

merhaba kızlar. nasılsınız? benim oğlum hastaydı hatırlarsanız. salı günü ateşlendi. dr bişeyi yok diştendir dedi. çarşamba da devam etti. tekrar dra götürdük boğaz enfeksiyonu dedi. antibiyotik içince biraz düzeldi. amabu sefer ishal oldu. dünden beri daha iyi. bugün bi baktım gövdesinde kırmızı lekeler var. sanırım enfeksiyonun yanında bi de altıncı hastalık geçirdik. bi de bu arada 2 diş çıkardık. şimdi iyiyiz çok şükür. annemler de şehir dışındaydı eşimin de işi yoğundu. ateşliyken kucağımdan inmedi. onun yemeğini hazırlamak için bile kucağımdan indiremedim. bi tek uykusu iyiydi onun dışında iştahı falan berbattı. beni sorarsanız ne yedim ne içtim hatırlamıyorum. belim de koptu. yorgunum dostlarım... ama neyse ki atlattık tek o iyi olsun da. allah bebeklerimize de bize da sağlık versin.

selamun hello:82:

hoşgeldin canım. uğramadın epeydir.

günaydın millet :3:brc çok geçmiş olsun ...prop demir seni zorluyor demek niye öyle yapıyo acaba diş mi çıkacak :26:ben de sahurda kalktım bi baktım regl olmuşum:52:çaktırmadan sahurda yedim bi güzel ..gündüz bişiler yemem yine de bünye alıştı oruç olmaya :44:
yav benim bu bıdık pek sinirli bişi oldu posta koyuyo resmen :27:istediği bişi olmazsa aaaa deyip iki ayağını yere vuruyo ...şimdi oynuyo ablasıyla :55:müziğe karşı çok duyarlı ..seviyor babası gibi...nerde bir tımbırtıduysa hemen kafa bir taraftan popo bir taraftan harekete geçiyo...:1:

brc geçmiş olsun canım,benim kız hala mızmız uyku falan kalmadı ben de,şükür hasta değil ama bir huysuzluğu var o gülen kız gitti sanki huysuz bir kız geldi.diş falan da yok hala hayırlısı ben çoook yorgunum :( rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin.

Back
X