günaydın arkadaşlar zor bi gece geçirdik bizim kız bütün gece ağladı uyumak istemedi burnu tıkanmış ve fena halde öksürüyo anlamıyorum ben bu havada nasıl üşüyo kafayı yemek üereyim bi hafta sonunu düzgün geçiremiyoruz hep hastalıkla bu hafta sonu memelkete gidicektik 1 hafta tatilimiz var ama kız böyle hastalanınca nasıl olucak bilmiyorum annemlede kapıştık uzun kollu giydirmem lazımmış artık ondan üşüyomuş hiç onu dinlemşyomuşum ya anne yazın ortasındayız kışda değil bu havada uzunmu giyilir sonra terliyo en ufak bi rüzgardada çarpılıyo diyorum biz hiç çocuk büyütmedik sanki siz çok biliyosunuz deyip duruyo ya büyüttünüzde bırakında bizde büyütelim tamam sen bakıyosun hafta içi ama benim çocuğum sonuçta çalışan anne olmak çok zor kızlar eşime bu sabah dedim zaten ne yap et şu evin borcunu kapa ben çalışmak istemiyorum artık diye inanınki yoruldum laf anlatmaktan.
çok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü için gitmiştir ama böyle kazalr oluyo işte çocuk düşe kalka büyüycek allah beterinden korusun
demır tulu cekıstırıyodu yuzukoyun, ben de yukardan cekıstırıodum bırak bırak dıye, dengesını kaybettı kapaklandı parkeye, dişi dudagını yardı, davul gıbı sıstı dudagı, ağlaya ağlaya bı hal oldum.. daha beter cok vvurdu kafayı gozu ama bu benım yuzumden oldu, cok kotu hıssettım..
boyun kac boncuk, uzun boyluyum demekle olmaz, acıkla!
çok geçmiş olsun canım tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü için gitmiştir ama böyle kazalr oluyo işte çocuk düşe kalka büyüycek allah beterinden korusun