2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sohbet almış başını gitmiş...lady evde olnca her dakika yazımıyo o kadar müdahale edecek şey var ki bi ona bi buna koşturuyosun ...melodi hoşgeldin ...
aklıma prop geldi nerelerde acep ??
off ben de yemek yapıcam karnıyarık soğanım bitmiş markete gitmek zoruma geldi bir an ..hiç dışarı çıkasım yok..çocuklarda sıkıldı aslında evde beni kemirecekler yakında...
miniğim döne döne salonu turluyo ..çocuk dönmedolaba döndü ama çok komik görseniz :)))
bu da değişik bir emekleme stili galiba ...amaaaaaan yine sehpayı devirdi ayaklarıyla ben kaçtımmmmmmmm:4:

selam kızlar

aslıcım uygar da birkaç hafta önce aynen anlattığın gibi ateşlendi. boğaz dediler. ama altıncı hastalıkmış. 3-4 gün sonra döküntü oldu. salgın var demişti dr. dikkat et bakalım ateş düşünce derisinde kızarıklık olursa odur. geçmiş olsun.

sanada geçmiş olsun canım altıncı hastalıkta ne ilk defa duydum ben.. ateş azaldı bugün daha vermicem ateş düşürücü antibiotiğe devam. döküntü için daha dikkatli bakayım o zaman

kalkın nan saat kaç oldu :37:

çok gecmiş olsun bizde ilk tatile gittiğimizde olmuştu
bizdede hala diş yok :55:

uykusuzum
sinek yüzünden!!!!!!!!!!ümüğünü sıkacam butun sineklerin

sağol canım valla bu dişler çıkarken mahfedecekler bizleri,bütün bebeler 4-6 arası çıkardı bizde daha kabartı bile yok

kopekop senin blog açılmıyor canım bir sorun mu var acep?
ben de eklemye çalışıcam bakalım olucak mı Eki Görüntüle 251872

maşallah:nazar:

benim cimcimeminde hala dişleri yok daha hiç çıkmadı ne zaman çıkıcak bende bilmiyorum inşallah kolay çıkarır

Bide bişey sorucam arkadaşlar ben biberon almak istiyorum avent çok iyi diyolar siz neyi tercih edersiniz ne kullanıyosunuz

inş. ama geç çıkan zor çıkıyor sanırım. benimki biberon ve emzik kullanmıyor ama ben avent almıştım en iyiler arasında

ahh bebem kıyamam =((
olm onlar bizden daha panik
sabah deha ilk defa fışkırır tarzda kustu kendi kusmuğundan korktu ağladı =)
anamı bi görsen çocuk kustu die doktora gidiciik :60:
nası 3 çocuk büyüttü şaşıyom valla

torun bu tatlım daha kıymetli, sorumluluğu daha çok :1:

tatil olurda kötümü olurr kız iidir rahatsız etmiyelim :kiki:62:

hg canım keşke çoook paramız olsada hep tatil olsa dimi ama

kopekop maşallah oğluna demek kebap yedi ..ya benimki ne yese yanında mutlaka yoğurt olucak ...bu kötü bir durum mu ...
bu arada bloğuna baktım çok güzel sema ...oğlun müthiş sevimli olmuş..tam tarzım bir oğlum olsa ben de kesin böyle giydirirdim :)))
yalnız biraz solmuş gibi önce daha tombul sanki ama büyüyolar boy atıyolar bi de hareketleniyolar olucak o kadar...aslında yakışıklı bir delikanlı olmuş ..:))

kızlar artık oğluma ne yemek yapayım diye düşünüyorum. her hafta aynı şeyleri yiyor. değişik yesin istiyorum aklıma farklı bişey gelmiyor.
dolma
semizotu
fasulye
domatesli tavuk
köfte
kabak
başka ne var aklıma gelmiyor.
bezelye bitti dolaba yapmaya fırsatım olmadı. barbunya pişireyim dedim 1 saatte pişemedi sinir oldum.

Selamlar güzel anneler ve tatlı bebekleri,
Yine bişey sormak için yazıyorum.Nolur kusura bakmayın sürekli takip ediyorum ama çok dalamıyorum muhabbete:) bayram sonrası göreve başladım kızım da 26 kasım doğumlu.Evden ayrılırken nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Siz vedalaşıyor musunuz bebeklerle yoksa oyalatıp kaçıyor musunuz?Doğru olan ne?Allahtan dersim az olcak çok uzaklaşmıcam kızımdan ama yine de çok zormuşşş:)Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Yine bişey sormak için yazıyorum.Nolur kusura bakmayın sürekli takip ediyorum ama çok dalamıyorum muhabbete:) bayram sonrası göreve başladım kızım da 26 kasım doğumlu.Evden ayrılırken nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Siz vedalaşıyor musunuz bebeklerle yoksa oyalatıp kaçıyor musunuz?Doğru olan ne?Allahtan dersim az olcak çok uzaklaşmıcam kızımdan ama yine de çok zormuşşş:)Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

ben oyalatıp kaçmayı çok doğru bulmuyorum. tabi öbür türlü de ağlıyor. babası gidince kapıda uğurluyoruz. sonra hemen seveceği bişeyle oyalıyorum. o zaman sakinleşiyor.

günaydın aise,
ben 3 aylıkken çalışmaya başladım ve hemen gidip bana rehber olsun diye, Sabiha Paktuna Keskin'in Anne İş'te kitabını aldım, sana da almanı ve okumanı tavsiye ediyorum..
O kitapta ve diğer bir ton kitapta, asla oyalamayın, giderken vedalaşın ve hatta bebeğinizle aranızda,, babası dahil kimseyle yapmadığınız bir ritüel oluşturun, şimdi gidip akşama mutlaka döneceğinizi ona söyleyin diyor..
ben her sabah uyanmış oluyor ve emziriyorum, tek memişi emiyor, altını değiştiriyoruz ve anne ya k.v.demin kucağına verip onunla vedalaşıyorum çıkarken..bence bu şekilde davran, çünkü artık büyüdüler , mesela ben oğluma su içermisin dediğimde su bardağına uzanıp içiyor, bu da konuşulanları anlayabildiğini gösteriyor..
sevgiler, ayrılığının acısının hafif olması dileğimle canım..benimki biraz ağır olmuştu da:43:

tatil olurda kötümü olurr kız iidir rahatsız etmiyelim :kiki:62:
aman be bi sesini duycaydım :63:
sohbet almış başını gitmiş...lady evde olnca her dakika yazımıyo o kadar müdahale edecek şey var ki bi ona bi buna koşturuyosun ...melodi hoşgeldin ...
aklıma prop geldi nerelerde acep ??
off ben de yemek yapıcam karnıyarık soğanım bitmiş markete gitmek zoruma geldi bir an ..hiç dışarı çıkasım yok..çocuklarda sıkıldı aslında evde beni kemirecekler yakında...
miniğim döne döne salonu turluyo ..çocuk dönmedolaba döndü ama çok komik görseniz :)))
bu da değişik bir emekleme stili galiba ...amaaaaaan yine sehpayı devirdi ayaklarıyla ben kaçtımmmmmmmm:4:
evde kk açmadım açamadım mesela :)
işyerinde az çok fırsat bulabiliyorum

aysel kim canım hatırlayamadım?
melikeye sormuştum melcana yani :)

valla ben baybay gidiyorum diyorum gülüyo :)))

herkese günaydııın :3:

nasılsınız bakem ...bugün rüyamda kızımın ayağa kalkıp biilerden tutnarak yürüdüğünü gördüm hayırdır inşallah ...:26:

herkese günaydııın :3:

nasılsınız bakem ...bugün rüyamda kızımın ayağa kalkıp biilerden tutnarak yürüdüğünü gördüm hayırdır inşallah ...:26:

hihihi bende öle rüya görmüştüm :9:
ama çocuğunu görünce daha baska bi psikolocide oluyon sanki

aynen valla ...bi gözümü açtım kızım uyuyo gerçek gibi sandım da :1:sonra tekrar dalmışım ...
burnu tıkalı yavrumun yaa sprey işe yaramadı..yarın bir numaramın kontrolü var kbb' de onun doktoruna gitmşken göstericem ...inşallah yoğun değildir ...
kuzey beyefendi nasılllar eda...yahuuu bazı kaçaklar var ..nerde bu kızlar ..prop ve infox bayadır görünmüyo tatilleri bitmedi mi acep

aynen valla ...bi gözümü açtım kızım uyuyo gerçek gibi sandım da :1:sonra tekrar dalmışım ...
burnu tıkalı yavrumun yaa sprey işe yaramadı..yarın bir numaramın kontrolü var kbb' de onun doktoruna gitmşken göstericem ...inşallah yoğun değildir ...
kuzey beyefendi nasılllar eda...yahuuu bazı kaçaklar var ..nerde bu kızlar ..prop ve infox bayadır görünmüyo tatilleri bitmedi mi acep

sinomarinin spreyi yaramadı mi:s otribebe kulanıyon mu
göster tabi
fena oğlum ya uykusuzum uyutmadı beni benimle sarılarak uyumak istiyo sarılınca çok mutlu oluyo sırıtıyo uykuda :69:
propu bilmiyom,infox tatilemi gitmişti haberim yok gidicem felan yazdığını görmemiştim yada ben hatırmalıyom :26:

Ayy kıyamam ben ona demek sana sarılarak uyumak istiyo ..sen de uyu gitsin sonra bu günleri çok arıycaz...
Kızlar bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz..dün kızımla ceee oynadık çoooook seviyo herşeye eeeee yapıyo..dün oturduğu yerden ilerledi poposunun üstüne aldı kumandayı halının ucunu kaldırdı altına koydu ..sonra açıyo halıyı eeee diyo sonra kapatıyo :)))bi de eline kuş konmuş oyunu var hani biri tutmuş biri yemiş falan onu çok seviyo...sonunda gıdıklıyorum hani bana derken :)))daha ona sıra gelmeden kendini kısıyo başlıyo gülmeye...onu da seviyo ...şarkı söylediğimde beni dinliyo hiç kıpırdamadan...başka napabiliriz bu bebelere

Ayy kıyamam ben ona demek sana sarılarak uyumak istiyo ..sen de uyu gitsin sonra bu günleri çok arıycaz...
Kızlar bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz..dün kızımla ceee oynadık çoooook seviyo herşeye eeeee yapıyo..dün oturduğu yerden ilerledi poposunun üstüne aldı kumandayı halının ucunu kaldırdı altına koydu ..sonra açıyo halıyı eeee diyo sonra kapatıyo :)))bi de eline kuş konmuş oyunu var hani biri tutmuş biri yemiş falan onu çok seviyo...sonunda gıdıklıyorum hani bana derken :)))daha ona sıra gelmeden kendini kısıyo başlıyo gülmeye...onu da seviyo ...şarkı söylediğimde beni dinliyo hiç kıpırdamadan...başka napabiliriz bu bebelere[/QUO

Slm boncuk benimki de ce-eee oyununu seviyo..bir de avucumu açıyorum parmağıyla babam gelsin biiir bir anlatıcaz biiir bir oynuyoruz ..
onu çok seviyor:)
ben ona şarkı söyleyince çok mutlu oluyo, gülüyo ağzı bi karış açık..
gel babası, baş baş öğretmeye çalışıyorum ama şu anda sadece izliyor, sanırım hepsini aynı anda yapacak, kız kardeşim öyle yapmıştı, bazı çocuk toplayıcı olurmuş, önce tüm bilgileri toplar sonra hepsini birden çıkarıp kullanmaya başlarmış..şimdi benimkinin en sevdiği oyun etrafta ilginç bi şey bulup karıştırmak :)

Kızlar bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz..dün kızımla ceee oynadık çoooook seviyo herşeye eeeee yapıyo..dün oturduğu yerden ilerledi poposunun üstüne aldı kumandayı halının ucunu kaldırdı altına koydu ..sonra açıyo halıyı eeee diyo sonra kapatıyo :)))bi de eline kuş konmuş oyunu var hani biri tutmuş biri yemiş falan onu çok seviyo...sonunda gıdıklıyorum hani bana derken :)))daha ona sıra gelmeden kendini kısıyo başlıyo gülmeye...onu da seviyo ...şarkı söylediğimde beni dinliyo hiç kıpırdamadan...başka napabiliriz bu bebelere
aynen valla bende onu düşünüyorum zaten çalışıyorum acaip özlüyorum yasına geldiğinde de süt iznim bitecek daha az görücem :(
maşallah yavruna çok tatlı oldular ya

oğlumun bi sürü oyuncakları var ama ilgisini çekmiyor
küçük laptopum tv ve klima kumandaları adsl modem cep telefonlar (oyuncak cep tlf da ilgisini çekmiyo) bunlarla oynuyor
oyun olarak saklambaç oynuyoruz çok keyif alıyor acaip eğleniyor emekleyerek koşuyorum peşimden koşarak emekliyor
saklanıyorum anne nerde oğlum diyorum beni buluyo bulunca da kahkaha atıyo
cee yapmayı çok seciyo ama ben cee değil de guguk aaaa yapıyorum bayılıyo kendide yapıyo ama daaaa diyebiliyo :))
trt 4 kanalı sabahtan akşama kadar açık reklam manyağı bi de pepee yi çok seviyo..
bende gecenlerde eşime sormuştum ne oynayabilirim oğlumla bunları oynamaktan sıkılıcaz yakında diye

Slm boncuk benimki de ce-eee oyununu seviyo..bir de avucumu açıyorum parmağıyla babam gelsin biiir bir anlatıcaz biiir bir oynuyoruz ..
onu çok seviyor:)
ben ona şarkı söyleyince çok mutlu oluyo, gülüyo ağzı bi karış açık..
gel babası, baş baş öğretmeye çalışıyorum ama şu anda sadece izliyor, sanırım hepsini aynı anda yapacak, kız kardeşim öyle yapmıştı, bazı çocuk toplayıcı olurmuş, önce tüm bilgileri toplar sonra hepsini birden çıkarıp kullanmaya başlarmış..şimdi benimkinin en sevdiği oyun etrafta ilginç bi şey bulup karıştırmak :)

yaramazlık yaptığı zaman seni bir bir babana şikayet edicem diyorum :)))
bana kızdığı zaman da bir bir yapıyo bana :60:
baş baş yapıyo ama yapmasını görmeniz lazım kafasına vuruyo tak tak :60:
bakarsın hepsini birden yapar seninki :66:

günaydın kızlar bende oğlumla ceee oyunu oynuyorum onu oynarken çok mutlu oluyor ben cıbban cıbban dediğim zaman ellerini şakşaklıyo babası gel gel dediğimde elini açıp kapatıyo bay bay yapıyo onun bişeyler anlayıp tepki vermesi çok güzel bir duygu bu arada vedalaşma hakkında sorulmuş ben vedalaşılması taraftarıyım ben çalışan bir anne değilim ama mesela bir işim çıkıpta kızlarımı anneme bırakmak istediğimde annecim sen burada oyna ben işimi halledip gelicem demişimdir hep çokta rahat ettim alştılar hiç bir zaman peşimden ağlamadılar benim ablamda tam tersi çocuktan nasıl kaçtığını biemezdi onu oyalayıp kaçardı şimdi çocuk kaç yaşına geldi annesinin onu bırakıp bir yere gitmesine izin vermez

Back
X