Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıcım uygar da birkaç hafta önce aynen anlattığın gibi ateşlendi. boğaz dediler. ama altıncı hastalıkmış. 3-4 gün sonra döküntü oldu. salgın var demişti dr. dikkat et bakalım ateş düşünce derisinde kızarıklık olursa odur. geçmiş olsun.
kalkın nan saat kaç oldu
çok gecmiş olsun bizde ilk tatile gittiğimizde olmuştu
bizdede hala diş yok
uykusuzum
sinek yüzünden!!!!!!!!!!ümüğünü sıkacam butun sineklerin
kopekop senin blog açılmıyor canım bir sorun mu var acep?
ben de eklemye çalışıcam bakalım olucak mı Eki Görüntüle 251872
benim cimcimeminde hala dişleri yok daha hiç çıkmadı ne zaman çıkıcak bende bilmiyorum inşallah kolay çıkarır
Bide bişey sorucam arkadaşlar ben biberon almak istiyorum avent çok iyi diyolar siz neyi tercih edersiniz ne kullanıyosunuz
ahh bebem kıyamam =((
olm onlar bizden daha panik
sabah deha ilk defa fışkırır tarzda kustu kendi kusmuğundan korktu ağladı =)
anamı bi görsen çocuk kustu die doktora gidiciik
nası 3 çocuk büyüttü şaşıyom valla
tatil olurda kötümü olurr kız iidir rahatsız etmiyelim :kiki![]()
meloş ayselden haber varmı
tatili nasıl geciyo acaba merak ettim
bi telini atsana bağa sende varsa![]()
Selamlar güzel anneler ve tatlı bebekleri,
Yine bişey sormak için yazıyorum.Nolur kusura bakmayın sürekli takip ediyorum ama çok dalamıyorum muhabbete:) bayram sonrası göreve başladım kızım da 26 kasım doğumlu.Evden ayrılırken nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Siz vedalaşıyor musunuz bebeklerle yoksa oyalatıp kaçıyor musunuz?Doğru olan ne?Allahtan dersim az olcak çok uzaklaşmıcam kızımdan ama yine de çok zormuşşş:)Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Yine bişey sormak için yazıyorum.Nolur kusura bakmayın sürekli takip ediyorum ama çok dalamıyorum muhabbete:) bayram sonrası göreve başladım kızım da 26 kasım doğumlu.Evden ayrılırken nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Siz vedalaşıyor musunuz bebeklerle yoksa oyalatıp kaçıyor musunuz?Doğru olan ne?Allahtan dersim az olcak çok uzaklaşmıcam kızımdan ama yine de çok zormuşşş:)Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
aman be bi sesini duycaydımtatil olurda kötümü olurr kız iidir rahatsız etmiyelim :kiki![]()
evde kk açmadım açamadım mesela :)sohbet almış başını gitmiş...lady evde olnca her dakika yazımıyo o kadar müdahale edecek şey var ki bi ona bi buna koşturuyosun ...melodi hoşgeldin ...
aklıma prop geldi nerelerde acep ??
off ben de yemek yapıcam karnıyarık soğanım bitmiş markete gitmek zoruma geldi bir an ..hiç dışarı çıkasım yok..çocuklarda sıkıldı aslında evde beni kemirecekler yakında...
miniğim döne döne salonu turluyo ..çocuk dönmedolaba döndü ama çok komik görseniz :)))
bu da değişik bir emekleme stili galiba ...amaaaaaan yine sehpayı devirdi ayaklarıyla ben kaçtımmmmmmmm![]()
melikeye sormuştum melcana yani :)aysel kim canım hatırlayamadım?
herkese günaydııın
nasılsınız bakem ...bugün rüyamda kızımın ayağa kalkıp biilerden tutnarak yürüdüğünü gördüm hayırdır inşallah ...:26:
aynen valla ...bi gözümü açtım kızım uyuyo gerçek gibi sandım dasonra tekrar dalmışım ...
burnu tıkalı yavrumun yaa sprey işe yaramadı..yarın bir numaramın kontrolü var kbb' de onun doktoruna gitmşken göstericem ...inşallah yoğun değildir ...
kuzey beyefendi nasılllar eda...yahuuu bazı kaçaklar var ..nerde bu kızlar ..prop ve infox bayadır görünmüyo tatilleri bitmedi mi acep
Ayy kıyamam ben ona demek sana sarılarak uyumak istiyo ..sen de uyu gitsin sonra bu günleri çok arıycaz...
Kızlar bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz..dün kızımla ceee oynadık çoooook seviyo herşeye eeeee yapıyo..dün oturduğu yerden ilerledi poposunun üstüne aldı kumandayı halının ucunu kaldırdı altına koydu ..sonra açıyo halıyı eeee diyo sonra kapatıyo :)))bi de eline kuş konmuş oyunu var hani biri tutmuş biri yemiş falan onu çok seviyo...sonunda gıdıklıyorum hani bana derken :)))daha ona sıra gelmeden kendini kısıyo başlıyo gülmeye...onu da seviyo ...şarkı söylediğimde beni dinliyo hiç kıpırdamadan...başka napabiliriz bu bebelere[/QUO
Slm boncuk benimki de ce-eee oyununu seviyo..bir de avucumu açıyorum parmağıyla babam gelsin biiir bir anlatıcaz biiir bir oynuyoruz ..
onu çok seviyor:)
ben ona şarkı söyleyince çok mutlu oluyo, gülüyo ağzı bi karış açık..
gel babası, baş baş öğretmeye çalışıyorum ama şu anda sadece izliyor, sanırım hepsini aynı anda yapacak, kız kardeşim öyle yapmıştı, bazı çocuk toplayıcı olurmuş, önce tüm bilgileri toplar sonra hepsini birden çıkarıp kullanmaya başlarmış..şimdi benimkinin en sevdiği oyun etrafta ilginç bi şey bulup karıştırmak :)
aynen valla bende onu düşünüyorum zaten çalışıyorum acaip özlüyorum yasına geldiğinde de süt iznim bitecek daha az görücemAyy kıyamam ben ona demek sana sarılarak uyumak istiyo ..sen de uyu gitsin sonra bu günleri çok arıycaz...
Kızlar bebeklerinizle hangi oyunları oynuyorsunuz..dün kızımla ceee oynadık çoooook seviyo herşeye eeeee yapıyo..dün oturduğu yerden ilerledi poposunun üstüne aldı kumandayı halının ucunu kaldırdı altına koydu ..sonra açıyo halıyı eeee diyo sonra kapatıyo :)))bi de eline kuş konmuş oyunu var hani biri tutmuş biri yemiş falan onu çok seviyo...sonunda gıdıklıyorum hani bana derken :)))daha ona sıra gelmeden kendini kısıyo başlıyo gülmeye...onu da seviyo ...şarkı söylediğimde beni dinliyo hiç kıpırdamadan...başka napabiliriz bu bebelere
Slm boncuk benimki de ce-eee oyununu seviyo..bir de avucumu açıyorum parmağıyla babam gelsin biiir bir anlatıcaz biiir bir oynuyoruz ..
onu çok seviyor:)
ben ona şarkı söyleyince çok mutlu oluyo, gülüyo ağzı bi karış açık..
gel babası, baş baş öğretmeye çalışıyorum ama şu anda sadece izliyor, sanırım hepsini aynı anda yapacak, kız kardeşim öyle yapmıştı, bazı çocuk toplayıcı olurmuş, önce tüm bilgileri toplar sonra hepsini birden çıkarıp kullanmaya başlarmış..şimdi benimkinin en sevdiği oyun etrafta ilginç bi şey bulup karıştırmak :)