günaydın canım nerelerdesin ne zamandır görmüyodum seni eski arkadaşlardan çoğu yok merak ediyorum nereye kayboldular bazen benim bebeğimde senin dediğin gibi oluyo ama genelde gece uyku düzeni iyi gece 2 veya 3 kere emmeye kalkıyo gündüzleri çok fena doğduğundan beri en fazla uykusu yarım saat nasıl uyutucağımı şaşırıyorum hiç bi şekilde uyumak istemiyor ne ayakta ne kucakta uyku gözlerinden akıyo ama uyumamak için direniyo benimki ağlıyo canım görüşürüz arada yaz
Valla canim bu bebekleri anlamak cok zor kizim 3 aydir böyle gündüz uykularını azaltmayı gece mama verip uyutmaya koynuma almayı hepsini denedim hic fark etmiyor napicam bilemedim
kızlar sanki benim kızı anlatmışsınız aynısı valla gündüzleri hiç uyumak istemiyo uykusuzluktan gözleri küçülüyo ayaklarımıza alıp allayamıyoruz atıyo kendini yere kucakta deniyelim dedik olmadı mama vererek uyutalım dedik bi kere oldu oh dedim bundan sonra böyle yaparız oda bi kereye mahsusmuş yine umuyo yine uyumuyo anlamadımki niye böyle yapıyo bu bebişler felaket valla