2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hey hey sohbet almış başını gitmiş...tatilden dönenler hoşgelmişsiniz be yaa :)))
resimlere bakmadım daha bakarım şimcik...lady ne grubu ya facede bana nie sölemiyosun aşkolsun :)))

ben de danamı götürdüm doktora ..basit bir geniz akıntısı ...hiçbişi vermedi..sadece burnu için sprey o kaaa ...
derya demek senin kız da emeklemeye başladı hayırlı olsun...en son benim kıs ileri emekleyecek toipkte galiba :26:
foklar gibi ilerliyo yavrum bi de döne döne turluyo...

valla kime ne sölim kim bana sölüyo :6:
orda olmadını da nerden bilim :9: varsın sanıyorum yani herkes orda sanıyorum

lady kistin kaç cmdi?bendede vardı 7 cm doğum kontrol hapıyla geçti.
kaç cm sormadım 4-5 cm vardır sanırım :5: bana dr bişi demedi ama 6 ay sonra gel dedi :S
lady çok sevindim geçmiş olsun....büyümez işte ablamınki gibi demekki...birsüre yoktum bu alemde ondan mesajını görmemişimdir..girince ilk seni sordum bak ha...:34: tekrar geçmiş olsun..
sağol cnaım benim :71:
selam annişler;
oğlumda hafif öksürük ve yoğun burun akıntısı var
onun haricinde iyiyiz burası yine sakinleşmiş
annelerimizin çoğunluğu işe başladı sanırım
hepinizi öpüyorum
hemen hemen butun bebekler nezle :S
merhaba hanımlar biz erkenciydik bugün 7 de kalktık kızımla balkonda kahvaltı yaptık oynadık şimdi öğle uykusuna yattı bende yanınıza geldim :9: dün kontrole gittik 9 kilo 75cm sağlığımız iyi çok şükür
oh maşallahhh
kızlar işte yıllar sonra gittiğim güzel köyümmEki Görüntüle 255606
süperrrrr
selamlar..
demır geberıyo hastalıktan, ılk defa hasta oldu, dun yatarken bısıyı yoktu 2 saat snr bı uyandı ne burun kalmış, ne genız.. ustune ishal, sabaha karsı ateş, gece de hıc uyumadık, doktor soguk algınlıgı nezle karısımı dedı, hayırlısı olsun.. ılk hastalıgımızı da 10.5 aylıkken gecırmıs olduk, maşallah yıne de :) nazar degdi bebemmeeeeee :))

geçmiş olsun
olacak o kadar bu ara bütün bebekler nezle :S

oğlumu çok özlemiştim dün beraber uyumak istedim kıyamadım rahat uyusun yatağında dedim ama gece yanıma aldım izlemek için :)
desteksiz ayakta durmaya bi iki adım atmaya başladı ama korkuyo yürümeye yavrum ya yoksa çoktan yürürdü
gezmek istediği zaman dedesine gidiyo atta yapıyo parka götürüyo arkadaşlarıyla oynuyor çok kullanıyo milleti yavşak ya :)

lady kistin olduğunu daha yeni anladım, kaç cm filan gibi sorulardan:69:
o nedenle konuya değinmekte geciktim kususruma bakma geçmiş olsun,
prop.demire de geçmiş olsun canım..

lady kistin olduğunu daha yeni anladım, kaç cm filan gibi sorulardan:69:
o nedenle konuya değinmekte geciktim kususruma bakma geçmiş olsun,
prop.demire de geçmiş olsun canım..

sağol canım
unuttum bile
sütüm azaldığı zaman elime geliyo sinir oluyorum :68:

canımmmm :8:
iş güç ya yoğundum
yürümeye korkmasa azcık yürücek valla ya :31:
ata ne kadar tatlıydı yaa :nazar: maşallahhhhh

sağol canım ama azıcık hastayız
bende yoğunum walla izin sonrası iş çok adapte olmaya çalışıyorum
benimki de korkuyor uzun süre tutunmadan duruyor ama yürümeye gelince çok ısrar istiyor:37:

sağol canım ama azıcık hastayız
bende yoğunum walla izin sonrası iş çok adapte olmaya çalışıyorum
benimki de korkuyor uzun süre tutunmadan duruyor ama yürümeye gelince çok ısrar istiyor:37:

geçmiş olsun canım olcak okadar herkes hasta kuzeyın de burnu akıyo
önceden olsa hemen dr a götürüp panik yapardım :9:
ey gidi tecrübesizlik neler yasatıyor işte .. 2 kez hasta oldukbebekken 3-4 aydır maşallahı var kuzeyin :nazar::nazar::nazar:
sadece kafasını morartıyo sürekli :37:

geçmiş olsun canım olcak okadar herkes hasta kuzeyın de burnu akıyo
önceden olsa hemen dr a götürüp panik yapardım :9:
ey gidi tecrübesizlik neler yasatıyor işte .. 2 kez hasta oldukbebekken 3-4 aydır maşallahı var kuzeyin :nazar::nazar::nazar:
sadece kafasını morartıyo sürekli :37:

haa haa aynen kafasını vuruyor hoşuna giderse tekrar vuruyor
aynen bende panik yapmadım dra götürmedim
gereksiz ilaç yüklemesi yapacaktı
akşama ıhlamur içirecem

haa haa aynen kafasını vuruyor hoşuna giderse tekrar vuruyor
aynen bende panik yapmadım dra götürmedim
gereksiz ilaç yüklemesi yapacaktı
akşama ıhlamur içirecem

puhaha alem bunnar yaa :27:
vuruyo şaşkın şaşkın bakıyo yakalandımmı diye
yakalandığını görünce ağlıyo görmeyince çaktırmadan oyuna devam ediyor :60:
aynen ya ıhlamur içir azcık bal koy tamam işte :21:

kızlar napıyorsunuz ne var ne yok hasta olan bebişlere geçmiş olsun acil şifalar bend ebebişimi yıkadım uyuttum bugün yüzme kursuna yazılıyorum kızlarımla geçen gün kan teste felan yaptırdık bugün sonuçları alıp yazılıcaz 11 yaşından beri çok samimi arkadaşım var onunla birlikte gidicez biraz stres atıyım hem biraz kilo veririm belki gerçi biraz verdim 3 kilo kadar 72 kiloyum aaaaaaa bu arada kızlar Ali dün göğsümü bi ısırdı altta 4 üstte 4 dişi var mahfetti beni ya 2 dakika kadar bırakmadı çekemiyorumda o zaman daha çok acıyo dişlerini geçirdi resmen bırak annem diyorum daha çok ısırıyo kızıyorm hırslanıyo daha çok ısırıyo bi kerede akşam yaptı bilmiyorum böyle devam edrse ne yapmak lazım hadi kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın benim hazırlanmam lazım yüzmeden dönüşte arkadaşıma gidicem akşama eşim alcak hoşçakalın

spor iyidir valla iyi yapmışın ben oğlumu bırakamıyorum bişey yapayım

kızlar napıyorsunuz ne var ne yok hasta olan bebişlere geçmiş olsun acil şifalar bend ebebişimi yıkadım uyuttum bugün yüzme kursuna yazılıyorum kızlarımla geçen gün kan teste felan yaptırdık bugün sonuçları alıp yazılıcaz 11 yaşından beri çok samimi arkadaşım var onunla birlikte gidicez biraz stres atıyım hem biraz kilo veririm belki gerçi biraz verdim 3 kilo kadar 72 kiloyum aaaaaaa bu arada kızlar Ali dün göğsümü bi ısırdı altta 4 üstte 4 dişi var mahfetti beni ya 2 dakika kadar bırakmadı çekemiyorumda o zaman daha çok acıyo dişlerini geçirdi resmen bırak annem diyorum daha çok ısırıyo kızıyorm hırslanıyo daha çok ısırıyo bi kerede akşam yaptı bilmiyorum böyle devam edrse ne yapmak lazım hadi kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın benim hazırlanmam lazım yüzmeden dönüşte arkadaşıma gidicem akşama eşim alcak hoşçakalın

ayy çok gzüel imkanım olsa da yapabilsem
akşam koşu bandına çıkacaktım vaktim olmadı sonrada kendime kızdım
bu akşam başlayayım bari
sende kendine iuyi bak

aysel evde koş koşu bandına ne gerek var atanın peşinden koşarsın yakında bekle sen :27:

oooooh ne güzel , ne tatlı hayat :)
gez valla şekerim, bizim yapamadığımızı yap,
biz de eve dar atalım kendimizi akşam, özlemine yandığımız yavrumuz uyusun da biz de uyuyalım yarın işe gidicez diye gözünün içine bakalım,
nede nan adalet , heyt uleyyn:66:

layd geçmiş olsun göğsünde kist çıkmış.emzirirkenmi oldu bendede olduda ultrasona giricem,birazda korkuyorum inşallah birşey çıkmaz .süt birikintisi diyorlar alakası varmı bimiyorum,ultrasonda göreceğiz ne olduğunu:18:

oooooh ne güzel , ne tatlı hayat :)
gez valla şekerim, bizim yapamadığımızı yap,
biz de eve dar atalım kendimizi akşam, özlemine yandığımız yavrumuz uyusun da biz de uyuyalım yarın işe gidicez diye gözünün içine bakalım,
nede nan adalet , heyt uleyyn:66:

çalışıyon mu sen:31:

Back
X