Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey hey sohbet almış başını gitmiş...tatilden dönenler hoşgelmişsiniz be yaa :)))
resimlere bakmadım daha bakarım şimcik...lady ne grubu ya facede bana nie sölemiyosun aşkolsun :)))
ben de danamı götürdüm doktora ..basit bir geniz akıntısı ...hiçbişi vermedi..sadece burnu için sprey o kaaa ...
derya demek senin kız da emeklemeye başladı hayırlı olsun...en son benim kıs ileri emekleyecek toipkte galiba :26:
foklar gibi ilerliyo yavrum bi de döne döne turluyo...
kaç cm sormadım 4-5 cm vardır sanırımlady kistin kaç cmdi?bendede vardı 7 cm doğum kontrol hapıyla geçti.
sağol cnaım benimlady çok sevindim geçmiş olsun....büyümez işte ablamınki gibi demekki...birsüre yoktum bu alemde ondan mesajını görmemişimdir..girince ilk seni sordum bak ha...tekrar geçmiş olsun..
hemen hemen butun bebekler nezle :Sselam annişler;
oğlumda hafif öksürük ve yoğun burun akıntısı var
onun haricinde iyiyiz burası yine sakinleşmiş
annelerimizin çoğunluğu işe başladı sanırım
hepinizi öpüyorum
oh maşallahhhmerhaba hanımlar biz erkenciydik bugün 7 de kalktık kızımla balkonda kahvaltı yaptık oynadık şimdi öğle uykusuna yattı bende yanınıza geldimdün kontrole gittik 9 kilo 75cm sağlığımız iyi çok şükür
süperrrrrkızlar işte yıllar sonra gittiğim güzel köyümmEki Görüntüle 255606
selamlar..
demır geberıyo hastalıktan, ılk defa hasta oldu, dun yatarken bısıyı yoktu 2 saat snr bı uyandı ne burun kalmış, ne genız.. ustune ishal, sabaha karsı ateş, gece de hıc uyumadık, doktor soguk algınlıgı nezle karısımı dedı, hayırlısı olsun.. ılk hastalıgımızı da 10.5 aylıkken gecırmıs olduk, maşallah yıne de :) nazar degdi bebemmeeeeee :))
lady kistin olduğunu daha yeni anladım, kaç cm filan gibi sorulardan
o nedenle konuya değinmekte geciktim kususruma bakma geçmiş olsun,
prop.demire de geçmiş olsun canım..
sağol canım
unuttum bile
sütüm azaldığı zaman elime geliyo sinir oluyorum![]()
slm canım
nbrsin sabahtan yoktun? ataberkte kuzay gibi yürüten buldu mu arkasına bile bakmıyor![]()
canımmmm
iş güç ya yoğundum
yürümeye korkmasa azcık yürücek valla ya
ata ne kadar tatlıydı yaamaşallahhhhh
sağol canım ama azıcık hastayız
bende yoğunum walla izin sonrası iş çok adapte olmaya çalışıyorum
benimki de korkuyor uzun süre tutunmadan duruyor ama yürümeye gelince çok ısrar istiyor![]()
kızlar işte yıllar sonra gittiğim güzel köyümmEki Görüntüle 255606
geçmiş olsun canım olcak okadar herkes hasta kuzeyın de burnu akıyo
önceden olsa hemen dr a götürüp panik yapardım
ey gidi tecrübesizlik neler yasatıyor işte .. 2 kez hasta oldukbebekken 3-4 aydır maşallahı var kuzeyin
sadece kafasını morartıyo sürekli![]()
haa haa aynen kafasını vuruyor hoşuna giderse tekrar vuruyor
aynen bende panik yapmadım dra götürmedim
gereksiz ilaç yüklemesi yapacaktı
akşama ıhlamur içirecem
kızlar napıyorsunuz ne var ne yok hasta olan bebişlere geçmiş olsun acil şifalar bend ebebişimi yıkadım uyuttum bugün yüzme kursuna yazılıyorum kızlarımla geçen gün kan teste felan yaptırdık bugün sonuçları alıp yazılıcaz 11 yaşından beri çok samimi arkadaşım var onunla birlikte gidicez biraz stres atıyım hem biraz kilo veririm belki gerçi biraz verdim 3 kilo kadar 72 kiloyum aaaaaaa bu arada kızlar Ali dün göğsümü bi ısırdı altta 4 üstte 4 dişi var mahfetti beni ya 2 dakika kadar bırakmadı çekemiyorumda o zaman daha çok acıyo dişlerini geçirdi resmen bırak annem diyorum daha çok ısırıyo kızıyorm hırslanıyo daha çok ısırıyo bi kerede akşam yaptı bilmiyorum böyle devam edrse ne yapmak lazım hadi kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın benim hazırlanmam lazım yüzmeden dönüşte arkadaşıma gidicem akşama eşim alcak hoşçakalın
kızlar napıyorsunuz ne var ne yok hasta olan bebişlere geçmiş olsun acil şifalar bend ebebişimi yıkadım uyuttum bugün yüzme kursuna yazılıyorum kızlarımla geçen gün kan teste felan yaptırdık bugün sonuçları alıp yazılıcaz 11 yaşından beri çok samimi arkadaşım var onunla birlikte gidicez biraz stres atıyım hem biraz kilo veririm belki gerçi biraz verdim 3 kilo kadar 72 kiloyum aaaaaaa bu arada kızlar Ali dün göğsümü bi ısırdı altta 4 üstte 4 dişi var mahfetti beni ya 2 dakika kadar bırakmadı çekemiyorumda o zaman daha çok acıyo dişlerini geçirdi resmen bırak annem diyorum daha çok ısırıyo kızıyorm hırslanıyo daha çok ısırıyo bi kerede akşam yaptı bilmiyorum böyle devam edrse ne yapmak lazım hadi kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın benim hazırlanmam lazım yüzmeden dönüşte arkadaşıma gidicem akşama eşim alcak hoşçakalın
oooooh ne güzel , ne tatlı hayat :)
gez valla şekerim, bizim yapamadığımızı yap,
biz de eve dar atalım kendimizi akşam, özlemine yandığımız yavrumuz uyusun da biz de uyuyalım yarın işe gidicez diye gözünün içine bakalım,
nede nan adalet , heyt uleyyn![]()