Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf....annemin bir lafı var yaramaz çocuk yarasız kalmaz diye....30 sn ayırmıştım gözümü...dişini fayansa vurdu yaaa...çıkmamış dişi morardı.........üffff
![]()
offf....annemin bir lafı var yaramaz çocuk yarasız kalmaz diye....30 sn ayırmıştım gözümü...dişini fayansa vurdu yaaa...çıkmamış dişi morardı.........üffff
![]()
selam millet uzuuunnn bir aradan sonra ben geldim :82:
prop geçmiş olsun,ben oğlumun burnu tıkandığında damla damla değilde hafif bir şekilde sıkarak daha sonra burnunu temizleyerek açıyordum.doktor söyledi zararıda yok,öksürürken tıkanıyordu bu sayede rahatlıyordu.sende öyle yap bence,şurup yerinede fitili tavsiye ederim uykuluyken de rahat yapabilirsin bu işi hemde ateşi düşer hemde ağrı kesici.çocukların hastalığı zor yaa birde çok huysuz oluyorlar.Allah acil şifa versin....bız serum fıyolojıkte daha cok zorlanıoruz damla damla kac damla gıttıgını goremıom fln, ben de tonımere basladım bgn, kafasını elımden geldıgınce yan tutuyorum ama tutamasam da sıkıyorum iş gorur netıcede, cok zor.. bı surup ıcırmek bı bu, işkence bıldıgın :/
teşekkürler herkese, valla cok ateslı 39 küsürlere cıkıyo, ındırıorum 3 saat snr tekrar cıkıo, ıkı gecelık uykusuzlukla bgnku yorgunluk cok fena oldum, karnımı bıle az once doyurabıldımdemır de butun gun bı uyuyo bı uyanıo, hıc uzun uyku uyumadı, uyanık da kalmadı, sersem gıbı
delphingitmeeeeeeeeeee
süpürgenin markasını söyle....bende alıcam yakında.....
sendemiçalışıyorum tabii,hem de çok pis çalışıyorum
bankacıyım ben de -malesef-![]()
bebek hasta olmadan buyur mu dert etme melodi öyle büyücekler zaten salgın varselam kızlar nasılsınız* oğlumun burnuşu akıyor. 2 gündür tıkalıydı. serum fizyolojik kullandım açıldı. kur kuru öksürüyor. ateşi yok diye dr. götürmedim. eşimin müşterisi bakmış kendisi dr. a ferin şurup yazmış. baktım nezle için diyor ama kullanmaya cesaret edemedim. burda peditusu okudum. dr sormadan vermek istemedim. kreşte mi kaptı bilemiyorum. 9,5 ayda ilk kez hasta ettim kendimi tebrik ederim. bende kızıyorum kendime. şimdi de benim burnum akıyor. birde çok yoğunum akşama kadar ayaktayım nerdeyse deli gibi yoruluyorum. birde hergün pusetle babasının iş yerine kadar yürüyoruz. puseti bırakıp kanguruyla otobüse biniyoruz ama çocuğum sıkılıyor. eve götürüp duş yaptırıyorum akşama kadar leş gibi oluyor kreşte. akşam evde pestilim çıkıyor. evi zaten mok götürüyor. iş yapacak halim yok.
bugün kv. kargo yollamış. bakalım neler var. oğluşuma ne gelmiş bakalım.
ee yap tabiki !! bide düşünüyoanladığım kadarıyla hepimizin bebeleri şu anda nezle ya havalardan ya da salgın var..
akşam benim de pestilim çıkıyor sorma, eve gidince anneme yardım edeyim azıcık diyorum ama sofraya bile yardım edecek halim olmuyor ,
oğlumla vakit geçireyim diye ona dalıyorum zaten direk,
onu emzirip yatırınca da çok yorgunluk çöküyor üzerime..
üff çok alıştım evde işleri yapan birinin olmasına, hafta sonları bile hiç bi işe elimi süresim gelmiyor,
diş buğdayı yapmak istiyorum ama yorgunluğu gözümde büyüyor,
yapmasam mı yoksa yaa..
ayyyofff....annemin bir lafı var yaramaz çocuk yarasız kalmaz diye....30 sn ayırmıştım gözümü...dişini fayansa vurdu yaaa...çıkmamış dişi morardı.........üffff
![]()
çok gecmiş olsun çıkmaz inşallahSelamlar...
Hasta bebeklere ççokkk çoook geçmişler olsun... Düşen yaralanan yavrucuklara Allah şifalar versin...Beterlarinden korusun...Bende kızımı aylık kontrole götürdüm 9300gr olmuş kuzum...Doktorumuz bebek 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katı olmuşsa gelişimi normaldir dedi...Birde kan aldılar kızımın minik parmaklarından çok ağladı yavrum yarın sonuçları çıkacak bakalım inş. kansızlık falan çıkmaz...
Öptüm kızlar...
kimsin sen kendini tanıt bakim unuttum ben seniselam millet uzuuunnn bir aradan sonra ben geldim :82:
ooo görüşmeyeliii naber bakalımselam hanimlar güzel bir tatil yaptiktan sonra tekrar evimdeyim
sizler nasilsiniz gecmis bayagi birikmis okuyamam heralde insallah hersey yolundadir herkes iyidir bütün bebeklerimizi öpüyorum![]()
benim göğüstede kist var 3 ayda 1 kontrol hamile kalmadan önce farkettiğimde dra gittim 3 ayda 1 gelmemi ayrıca büyürse alıcaklarını sölediler zannedersem şırıngayla çekiyolarmış ve ben 1 daha gitmedim korkuyorum göğsünde kist olan arkadaşım sana böyle bişey yapıldı mı
günaydın millet :)
zeyn ,brc,delimavi hoşgeldiniz...
GUnaaayydn MIllett Bende Kasım annesıyım Galıba yenı fark ettım burayı![]()