2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf....annemin bir lafı var yaramaz çocuk yarasız kalmaz diye....:( 30 sn ayırmıştım gözümü...dişini fayansa vurdu yaaa...çıkmamış dişi morardı.........üffff :(

kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun,siz burun tıkanıklığı için hangi ilaçları kullanıyorsunuz?hangi marka serum fizyolojik kullanıyorsunuz ?bizim dr. tonimer sprey verdi ama yapması çok zor yan yatırıp sıkcaksın deniz i öyle tutup burnuna sprey yapmak kabus ona da bize de en son hasta olduğu gün yapalım dedi babası artık ağzı nefes almak için iki karış olunca,uyuyamıyor bi de yırtınıyor bebe,yapdık ama yapmaz olaydık mahvetti.damla olanları varmış,onları kullanması kolay mı peki?

Selamlar...
Hasta bebeklere ççokkk çoook geçmişler olsun... Düşen yaralanan yavrucuklara Allah şifalar versin...Beterlarinden korusun...Bende kızımı aylık kontrole götürdüm 9300gr olmuş kuzum...Doktorumuz bebek 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katı olmuşsa gelişimi normaldir dedi...Birde kan aldılar kızımın minik parmaklarından çok ağladı yavrum yarın sonuçları çıkacak bakalım inş. kansızlık falan çıkmaz...

Öptüm kızlar...

bız serum fıyolojıkte daha cok zorlanıoruz damla damla kac damla gıttıgını goremıom fln, ben de tonımere basladım bgn, kafasını elımden geldıgınce yan tutuyorum ama tutamasam da sıkıyorum iş gorur netıcede, cok zor.. bı surup ıcırmek bı bu, işkence bıldıgın :/

teşekkürler herkese, valla cok ateslı 39 küsürlere cıkıyo, ındırıorum 3 saat snr tekrar cıkıo, ıkı gecelık uykusuzlukla bgnku yorgunluk cok fena oldum, karnımı bıle az once doyurabıldım :( demır de butun gun bı uyuyo bı uyanıo, hıc uzun uyku uyumadı, uyanık da kalmadı, sersem gıbı

Prop çok zor yaa inşallah çabucak toparlar demir...
Infox size de geçmişler olsun çok mu morardı, yavrucak yaa çok ağlıyorlar kaza sonrası o fena oluyor...
Spreyde ve şuruplarda ben de çok zorlanıyorum katiyen içmiyor...
Yemeğimi yaptım ...marketime bile gittim kızlarla ...ayça market arabasında çok tatlıydı...reyonlara saldırma çabaları vardı hatta ben pirinç alırken o da şehriye atmış arabaya :1:çok seviyor ya şehriyeli sebze çorbasını onadan galiba :33:
Bizimkib bu aralar telefonda konuşmaya merak saldı ..telefon çalınca gülüyor ben konuşurken atılıyor telefona..verince ağzı beş karış kendince bişiler söylüyor ..babannesi ve dedesi (benim babam ) bayılıyolar tabi...:16::16:

selam bayanlar. laptopun üzerine limonata döktüm. bozuldu tabi. aferin bana. kaç gündür pek uğrayamadım o yüzden. hasta bebekler çabucak iyileşir inşallah. haftasonu izmire gidicez düğün var. pazartesi de okullar açılıyor. çok yorucu olucak. düğün için oğluma papyon aldım:) küçük adam oldu..

bız serum fıyolojıkte daha cok zorlanıoruz damla damla kac damla gıttıgını goremıom fln, ben de tonımere basladım bgn, kafasını elımden geldıgınce yan tutuyorum ama tutamasam da sıkıyorum iş gorur netıcede, cok zor.. bı surup ıcırmek bı bu, işkence bıldıgın :/

teşekkürler herkese, valla cok ateslı 39 küsürlere cıkıyo, ındırıorum 3 saat snr tekrar cıkıo, ıkı gecelık uykusuzlukla bgnku yorgunluk cok fena oldum, karnımı bıle az once doyurabıldım :( demır de butun gun bı uyuyo bı uyanıo, hıc uzun uyku uyumadı, uyanık da kalmadı, sersem gıbı
prop geçmiş olsun,ben oğlumun burnu tıkandığında damla damla değilde hafif bir şekilde sıkarak daha sonra burnunu temizleyerek açıyordum.doktor söyledi zararıda yok,öksürürken tıkanıyordu bu sayede rahatlıyordu.sende öyle yap bence,şurup yerinede fitili tavsiye ederim uykuluyken de rahat yapabilirsin bu işi hemde ateşi düşer hemde ağrı kesici.çocukların hastalığı zor yaa birde çok huysuz oluyorlar.Allah acil şifa versin....

selam hanimlar güzel bir tatil yaptiktan sonra tekrar evimdeyim
sizler nasilsiniz gecmis bayagi birikmis okuyamam heralde insallah hersey yolundadir herkes iyidir bütün bebeklerimizi öpüyorum:16:

benim göğüstede kist var 3 ayda 1 kontrol hamile kalmadan önce farkettiğimde dra gittim 3 ayda 1 gelmemi ayrıca büyürse alıcaklarını sölediler zannedersem şırıngayla çekiyolarmış ve ben 1 daha gitmedim korkuyorum göğsünde kist olan arkadaşım sana böyle bişey yapıldı mı

günaydın güzel anneler

gözümü zor açtım nan erken yattığım halde , dün oğlum yürüdü kızlar bana doğru yürüdü ben şok geçirdim tabi
halimi görmeniz lazımdı nefessiz kaldı orda heyecandan bide koşarak yürüdü 10-15 adım
dişsiz ama yürüyor

gitmeeeeeeeeeee

süpürgenin markasını söyle....bende alıcam yakında.....
delphin :24:
çalışıyorum tabii,hem de çok pis çalışıyorum
bankacıyım ben de -malesef-:47:
sendemi :5:
selam kızlar nasılsınız* oğlumun burnuşu akıyor. 2 gündür tıkalıydı. serum fizyolojik kullandım açıldı. kur kuru öksürüyor. ateşi yok diye dr. götürmedim. eşimin müşterisi bakmış kendisi dr. a ferin şurup yazmış. baktım nezle için diyor ama kullanmaya cesaret edemedim. burda peditusu okudum. dr sormadan vermek istemedim. kreşte mi kaptı bilemiyorum. 9,5 ayda ilk kez hasta ettim kendimi tebrik ederim. bende kızıyorum kendime. şimdi de benim burnum akıyor. birde çok yoğunum akşama kadar ayaktayım nerdeyse deli gibi yoruluyorum. birde hergün pusetle babasının iş yerine kadar yürüyoruz. puseti bırakıp kanguruyla otobüse biniyoruz ama çocuğum sıkılıyor. eve götürüp duş yaptırıyorum akşama kadar leş gibi oluyor kreşte. akşam evde pestilim çıkıyor. evi zaten mok götürüyor. iş yapacak halim yok.
bugün kv. kargo yollamış. bakalım neler var. oğluşuma ne gelmiş bakalım.
bebek hasta olmadan buyur mu dert etme melodi öyle büyücekler zaten salgın var
çok gecmiş olsun
anladığım kadarıyla hepimizin bebeleri şu anda nezle ya havalardan ya da salgın var..

akşam benim de pestilim çıkıyor sorma, eve gidince anneme yardım edeyim azıcık diyorum ama sofraya bile yardım edecek halim olmuyor ,
oğlumla vakit geçireyim diye ona dalıyorum zaten direk,
onu emzirip yatırınca da çok yorgunluk çöküyor üzerime..
üff çok alıştım evde işleri yapan birinin olmasına, hafta sonları bile hiç bi işe elimi süresim gelmiyor,
diş buğdayı yapmak istiyorum ama yorgunluğu gözümde büyüyor,
yapmasam mı yoksa yaa..
ee yap tabiki !! bide düşünüyo :12:
offf....annemin bir lafı var yaramaz çocuk yarasız kalmaz diye....:( 30 sn ayırmıştım gözümü...dişini fayansa vurdu yaaa...çıkmamış dişi morardı.........üffff :(
ayyy
kıyamammm çok geçmiş olsun ya :5:
Selamlar...
Hasta bebeklere ççokkk çoook geçmişler olsun... Düşen yaralanan yavrucuklara Allah şifalar versin...Beterlarinden korusun...Bende kızımı aylık kontrole götürdüm 9300gr olmuş kuzum...Doktorumuz bebek 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katı olmuşsa gelişimi normaldir dedi...Birde kan aldılar kızımın minik parmaklarından çok ağladı yavrum yarın sonuçları çıkacak bakalım inş. kansızlık falan çıkmaz...

Öptüm kızlar...
çok gecmiş olsun çıkmaz inşallah
selam millet uzuuunnn bir aradan sonra ben geldim :82:
kimsin sen kendini tanıt bakim unuttum ben seni :p
selam hanimlar güzel bir tatil yaptiktan sonra tekrar evimdeyim
sizler nasilsiniz gecmis bayagi birikmis okuyamam heralde insallah hersey yolundadir herkes iyidir bütün bebeklerimizi öpüyorum:16:
ooo görüşmeyeliii naber bakalım :7:
benim göğüstede kist var 3 ayda 1 kontrol hamile kalmadan önce farkettiğimde dra gittim 3 ayda 1 gelmemi ayrıca büyürse alıcaklarını sölediler zannedersem şırıngayla çekiyolarmış ve ben 1 daha gitmedim korkuyorum göğsünde kist olan arkadaşım sana böyle bişey yapıldı mı

benim çıktı şırıngayla çekmeyi sölediler ama gerek yok dediler

Son düzenleme:
günaydınlar
oğlum bugün biraz daha iyi sanki
sadece balgamı atamıyor onu bi atabilse çok rahat edecek kuzum

eda gözünaydın hadi bakalım dişte gelir inş.
ataberkte canı isterse yürüyor dün akşam annemden çıkarken dedim ki oğlum ben gidiyorum by by dedim
gel beraber gidelim dedim
o hızla 6-7 attı düzgün adım attı bide
demek ki gaz vermek lazım benim sıpaya:32:

Back
X