Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam analar nabersiniz
uykusuz her gece yorgun ölesiye:92:
evet diş uykusuzluğumuza bir yenisi daha eklendi.yiğit hasta dün gece hiç uyumadı burun akıntısı öksürük huysuzluğuda cabası.doktora götürsemmi acep?onlarda hemen ilacı dayıyor şimdilik idare eder gibi görünüyor,inşallah çabuk atlatır:2:
miniatürk tarafındalady bende fesanenin o taraflarda oturuyorum sen haliç in hangi tarafında
naber deyip gidiyonselam analar nabersiniz
iyilik derya,
eltim geliyo kız onu çekiştiyok![]()
merhaba kıslarrrr nasılsınız hatırladınız mı beni :)
kasım annesi olamayan kasım annesi![]()
bebişler büyümüşler maşşallahhh onlara prop çok tatlısınız oglunla canım eski resimlerden gördüm sizi::)
eren sezen fınfık nbr ?
sema bulduğun kulplara bayıldım kız haklısın yanii buarada hangi ihl den mezunsun bacımben bakırköyden mezunum sonra okul öncesi okumak için dışardan kız meslek liseside okudum iyimi sırf puan kırılma olayı yüzünden yani 2 lise diplomam oldubaşörtüyü bahane edenlere sinir olurum
![]()
merhaba kıslarrrr nasılsınız hatırladınız mı beni :)
kasım annesi olamayan kasım annesi![]()
bebişler büyümüşler maşşallahhh onlara prop çok tatlısınız oglunla canım eski resimlerden gördüm sizi::)
eren sezen fınfık nbr ?
özlem sanırsam hatırladım üçüz annesiydin 2 ay erken doğum yaptın 2 sini kaybettin doğru hatırlıyorum dimi :S
lady ne derdin vardı kız eltinle,
sonra ne oldu bi anlat hele,
ben de nasıl davranıcaamı bilemiyom,
souk duruyorum şimdi,
bi de kız benden 5 yaş küçük,
bana yenge diye hitap etmesini istiyorum hani mesafeyi korumak açısından sizce doğru mu bu fikrim?şimdilik daha nişan filan yok ya sema dedi bi kere , uyuz oldum eşime de ...abi dedi...
ama kaynım bana yenge diyor ondan da büyüğüm 3 yaş çünkü, onun da yenge demesi gerekir değil mi?
ne dersiniz?
nsılsınız kızlar ben dün yoktum abimlerde kardeş buluşmasıyaptık ne çok yazmışsınız oku oku yeni bitirdim kopekop bence yenge demesi gerekir saygı açısından hem sen ondan 5 yaş büyükmüşsün terbiyesizlik yapmış bence mesela benim eşimle ablam aynı yaşta eşim ablama benim ablam olduğu için abla der saygıdan
kopekop karısık yazmışımdır umarım anlatabilmişimdir
bi yandan iş bi yandan buraya yetişiyorum :))
senmiydin bankacııııı ? hangi birimm
kopekop karısık yazmışımdır umarım anlatabilmişimdir
bi yandan iş bi yandan buraya yetişiyorum :))
senmiydin bankacııııı ? hangi birimm
yok canım olmadı ama olsa hayır demem :)ayyy canımmm
nasılsınnn
bebişin oldu tekrar sanırım
özlem sanırsam hatırladım üçüz annesiydin 2 ay erken doğum yaptın 2 sini kaybettin doğru hatırlıyorum dimi :S
adamımsın derya
ben kadıköy ihl. süper liseden ( biz süper liseliler bunu da illa belirtiriz, hani anadilimiz kimin ingilizce biliyoh babından)
tabii kızım ben öyle gereksiz konuşmam, bi şey söylüyosam mutlaka haklıyımdır![]()