2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uykusuz her gece yorgun ölesiye:92:
evet diş uykusuzluğumuza bir yenisi daha eklendi.yiğit hasta dün gece hiç uyumadı burun akıntısı öksürük huysuzluğuda cabası.doktora götürsemmi acep?onlarda hemen ilacı dayıyor şimdilik idare eder gibi görünüyor,inşallah çabuk atlatır:2:

sema bulduğun kulplara bayıldım kız haklısın yanii buarada hangi ihl den mezunsun bacımben bakırköyden mezunum sonra okul öncesi okumak için dışardan kız meslek liseside okudum iyimi sırf puan kırılma olayı yüzünden yani 2 lise diplomam oldu:32: başörtüyü bahane edenlere sinir olurum:37:

uykusuz her gece yorgun ölesiye:92:
evet diş uykusuzluğumuza bir yenisi daha eklendi.yiğit hasta dün gece hiç uyumadı burun akıntısı öksürük huysuzluğuda cabası.doktora götürsemmi acep?onlarda hemen ilacı dayıyor şimdilik idare eder gibi görünüyor,inşallah çabuk atlatır:2:

geçmiş olsun canım,
hemen doktora götürme burnu için ilaç sıkıp, temizle,
ateşi olmayınca gerek yok götürmeye..
burnunu temiz tutmaya dikkat et yalnız, içeri akıntı olmasın ..bana doktorum hep bunu salık verir..

merhaba kıslarrrr nasılsınız hatırladınız mı beni :)
kasım annesi olamayan kasım annesi:(
bebişler büyümüşler maşşallahhh onlara prop çok tatlısınız oglunla canım eski resimlerden gördüm sizi::)
eren sezen fınfık nbr ?

bebişler büyümüşler maşşallahhh onlara prop çok tatlısınız oglunla canım eski resimlerden gördüm sizi::)
eren sezen fınfık nbr ?

ayyy canımmm
nasılsınnn
bebişin oldu tekrar sanırım

sema bulduğun kulplara bayıldım kız haklısın yanii buarada hangi ihl den mezunsun bacımben bakırköyden mezunum sonra okul öncesi okumak için dışardan kız meslek liseside okudum iyimi sırf puan kırılma olayı yüzünden yani 2 lise diplomam oldu:32: başörtüyü bahane edenlere sinir olurum:37:

adamımsın derya:64:
ben kadıköy ihl. süper liseden ( biz süper liseliler bunu da illa belirtiriz, hani anadilimiz kimin ingilizce biliyoh babından :51::52: )

tabii kızım ben öyle gereksiz konuşmam, bi şey söylüyosam mutlaka haklıyımdır:66::66::66:

eren sezen fınfık nbr ?

özlem sanırsam hatırladım üçüz annesiydin 2 ay erken doğum yaptın 2 sini kaybettin doğru hatırlıyorum dimi :S

özlem sanırsam hatırladım üçüz annesiydin 2 ay erken doğum yaptın 2 sini kaybettin doğru hatırlıyorum dimi :S

lady ne derdin vardı kız eltinle,
sonra ne oldu bi anlat hele,
ben de nasıl davranıcaamı bilemiyom,
souk duruyorum şimdi,
bi de kız benden 5 yaş küçük,
bana yenge diye hitap etmesini istiyorum hani mesafeyi korumak açısından sizce doğru mu bu fikrim?şimdilik daha nişan filan yok ya sema dedi bi kere , uyuz oldum eşime de ...abi dedi...
ama kaynım bana yenge diyor ondan da büyüğüm 3 yaş çünkü, onun da yenge demesi gerekir değil mi?
ne dersiniz?

nsılsınız kızlar ben dün yoktum abimlerde kardeş buluşmasıyaptık ne çok yazmışsınız oku oku yeni bitirdim kopekop bence yenge demesi gerekir saygı açısından hem sen ondan 5 yaş büyükmüşsün terbiyesizlik yapmış bence mesela benim eşimle ablam aynı yaşta eşim ablama benim ablam olduğu için abla der saygıdan

lady ne derdin vardı kız eltinle,
sonra ne oldu bi anlat hele,
ben de nasıl davranıcaamı bilemiyom,
souk duruyorum şimdi,
bi de kız benden 5 yaş küçük,
bana yenge diye hitap etmesini istiyorum hani mesafeyi korumak açısından sizce doğru mu bu fikrim?şimdilik daha nişan filan yok ya sema dedi bi kere , uyuz oldum eşime de ...abi dedi...
ama kaynım bana yenge diyor ondan da büyüğüm 3 yaş çünkü, onun da yenge demesi gerekir değil mi?
ne dersiniz?

kopekop senden 5 yaş küçük sonuçta sen büyüksün
bana bunu yapmadılar ona da yapmasınlar diye düşünme
benden sonra evlenen eltime benden fazlasını yaptılar ben gayet memnunum
yapsınlar memnun etsinler yeterki kıskançlık olmasın
büyük eltimle aramda baya yaş farkı var ben 5 o 25 yıl evli
ben evlendiğimde ona ne kadar benden fazlası yapıldıysa çekilemedim
ben yenge dedim abla diyebilirdim ağız alışkanlığı herkes yenge diyo diye dedim yani
onunla aramdaki sorun şu benim onunla sorunum olmadı kimseyle olmaz Allaha şükür
beni kaldıramadı tek gelindi 2. gelini benimle ilgilenmelerini kabul edemedi
kayınvalidemle aram çok iyiydi kpederimle de öyle
çok severlerdi beni..ne olduysa durduk yere benim onları sevmediğimi söyledi
o zaman ortalık karıstı aramız bozuldu aylardır hatta bi kaç yıl küs kaldık aynı apartmanda yasadığımız halde
yanımdan gecer suratına bakmazdım.. (bana yapılan kötülüğü Allah a havale ederim de kötülüğün sınırını aşınca yüzüne bakmadım..yani eşimle boşanma aşamasına geldik 3 ay ayrı yasadık) sonra işe hamile kaldım büyüklük bende kalsın gideyim ellerini öpeyim dedim
gititm öptüm beni şimdi çok severler kvalidem benim gelinim sensin der .. büyük eltim de artık bana zarar veremez durumda
çünkü artık beni tanıdılar ..sabrın sonu mükafattır..aldım mükafatımı el üstünde tutuluyorum

nsılsınız kızlar ben dün yoktum abimlerde kardeş buluşmasıyaptık ne çok yazmışsınız oku oku yeni bitirdim kopekop bence yenge demesi gerekir saygı açısından hem sen ondan 5 yaş büyükmüşsün terbiyesizlik yapmış bence mesela benim eşimle ablam aynı yaşta eşim ablama benim ablam olduğu için abla der saygıdan

benden sonra evlenen eltim benden 5-6 yaş büyük isiyle hitap ediyorum gayet de memnun bundan

kopekop karısık yazmışımdır umarım anlatabilmişimdir
bi yandan iş bi yandan buraya yetişiyorum :))
senmiydin bankacııııı ? hangi birimm

yok yok okudum anladım şekerim saol,
evet bankacıyım ben de ,
kambiyo uzmanıyım, yönetmenlik için yer bekliyorum ama yetkili şube kalmadı kurumda, ben de dış işlemlere geçmek istemediğimden opr.yönetmenliği talep ettim,şimdi yer bekliyorum..
sen hangi birim / servis?
eltin olayında iyi sabretmişsin, allah da yardım etmiş herçekten,
valla bana yenge demezse söylerim zaten ben,
eşin bana yenge eşime de abi diye hitap ediyor, sen de aynı şekilde hitap edersen memnun oluruz diyeceğim..araya başkasını sokup da söyletmem o zaman dedikodusunu etmişisz gibi olur..iyi düşünmüşüm dimi:27:

bende diyorum ki eda işe başlarsa yoğun olur göremeyiz artık.:1:
peh edaya bak, buluşmalar, kk, face her yere yetişiyor maaşallah sana :nazar::nazar:

ayyy canımmm
nasılsınnn
bebişin oldu tekrar sanırım
yok canım olmadı ama olsa hayır demem :)

evet canım tam tamına 12 hafta erken dogdu minik cadılarım.ama ikisini kaybedeli tam bir yıl oldu .1 yıl olduda ne oldu ben halen aynıyım ama iyiki kızım var yoksa ne olurdu halim bilmiyorum şüküRleR rolsun RABBİME . BENİM KÜÇÜK PRENSESİM İYİ TABİİ ARTIK KÜÇÜK DEMEK BİRAZ SAÇAMALIK OLUYO AMA BÜYÜDÜK TEYZELERİ SAÇ BAŞ YOLUYORUZ KIZINCA 8 DİŞİMİZ VAR BUNU KULLANIP BİRDE SONUNDA ISIRIYORUZ. UMARIM SİZİNKİLERDE ÇOK ÇOK İYİDİR

naber deyip gidiyon:63:
soruna cvp vermicem
aşkolsun eda ya küstünmü kız hem esila canavarıyla uğraşıyorum hem yemek koymaya çalışıyorum ancak bukadar oluyor gir çık yapıyoruz walla duramıyoruz başında pc nin eskisi gibi şekerim
adamımsın derya:64:
ben kadıköy ihl. süper liseden ( biz süper liseliler bunu da illa belirtiriz, hani anadilimiz kimin ingilizce biliyoh babından :51::52: )

tabii kızım ben öyle gereksiz konuşmam, bi şey söylüyosam mutlaka haklıyımdır:66::66::66:

sağolasın bacım öptüm nanaktan:54::54:

Back
X