prophetic merhaba ben sapıgın luna:))
sana 1-2 sorum olacakti yine musaitsenn..
ben haftasonu kuvet banyo takımını alayım dedim bizim minik prensesin ama senin dedigin fisher price kuveti hicbir yerde bulamadim zaten biraz da fiyatı yuksekmiş degil mi onun diger kuüvetlere göre?
yani sırf kuvete yuksek fiyat verecegime verecegime acaba mothercare de satılan bakım masasını mı aldırsam ? sence kullanıslı mı o? hani hem alt degistirme masası hem küvet hem de minik bir raf oluyo altında?
yada ona alternatif olarak ne tavsiye edersin?
luna ben parazit yapayım arada...sonra propheticte cevaplar nasılsa :)
ayaklı küvet baştan iyi olur belin kopmaz da sonra..nasıl bırakacaksın prensesi içinde onumu tutçan yıkıcanmı altmı değiştiricen...ben şuanda altını yerde yada bziim yatakta değiştiriyorum...tutabilene aşkolsun çünkü
ama küvetini hala kullanıyorum e-bebekten almıştım...yani ayaklı olanı kısa süre kullanırsın diyebileceğim budur...
prophetic merhaba ben sapıgın luna:))
sana 1-2 sorum olacakti yine musaitsenn..
ben haftasonu kuvet banyo takımını alayım dedim bizim minik prensesin ama senin dedigin fisher price kuveti hicbir yerde bulamadim zaten biraz da fiyatı yuksekmiş degil mi onun diger kuüvetlere göre?
yani sırf kuvete yuksek fiyat verecegime verecegime acaba mothercare de satılan bakım masasını mı aldırsam ? sence kullanıslı mı o? hani hem alt degistirme masası hem küvet hem de minik bir raf oluyo altında?
yada ona alternatif olarak ne tavsiye edersin?
yazdıklarınızı okudum da bebeğe o alt değiştirme ünütesi gereksiz. biraz büyüyünce döner o üstünde. alt değiştirme örtüsüyle nerede olsa değiştirirsin. şimdi çift kişilik yatak üstünde, yerde bile zor değiştiriyoruz. 1 kişinin üstüne oturması gerek ki diğeri rahat değiştirebilsinbana arkadaşım küvetini vermişti ayaklı. ben rahat ettim. aksi halde küveti banyoda veya odada yere koyarak yıkamam gerekecekti ki zor olurdu. ben hiç file kullanmadım. kış bebeği üşümesin diye hep küvete azcık su doldurup onun içinde sabunlayıp kovadan su dökerek yıkadım. halen sabunlanacağı zaman aynı küvete oturarak yıkanır. evde küvet yok. duşakabinde oturacağı birşey aldım. arada ona oturtup duş aldırıyorum.
Merhaba 2010 kasım anneleri ben bu topiği biraz geç fark ettim ama ellerinize saglık tesekkür ederiz bizi bilgilendirdiğiniz için
benimde birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
1-hastane çantasına sabahlıklı ve normal pijamaların dısında gecelik koymalı mıyız kullanımı daha rahat olur diye düşünüyorum sizler kullandınız mı????
2-bebek için kaç takım kullandınız biliyosunuz böyle durumlarda etrafta bilmiş büyükler çok oluyor bana sürekli fazla koymana gerek yok diyor ben haer zaman tedbirli olmaktan yanayım sizler ne yaptınız??
3-gögüs ucu kalkanı kullanmak rahat oluyor mu???benim gögüsler maşallah iyi büyüdü ucuda şimdi bile formda dogumdada böyyle olur umarım
4-bebek arabasında bebeconfort loola da karar kıldık aslında başkasınıda gözüm görmüyo pek takıldım bir kere kullanan arkadaslar varsa paylaşımlarını bekliyorum
şimdiden cevaplarınız için teşekkürlerr
bebişlerinizide minik prensesimle öpüyoruz....
deniz gerçekten bizimkiler çok benziyor ya....bence biri üstüne otursa bile durmaz bizimkiler
Merhaba 2010 kasım anneleri ben bu topiği biraz geç fark ettim ama ellerinize saglık tesekkür ederiz bizi bilgilendirdiğiniz için
benimde birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
1-hastane çantasına sabahlıklı ve normal pijamaların dısında gecelik koymalı mıyız kullanımı daha rahat olur diye düşünüyorum sizler kullandınız mı????
2-bebek için kaç takım kullandınız biliyosunuz böyle durumlarda etrafta bilmiş büyükler çok oluyor bana sürekli fazla koymana gerek yok diyor ben haer zaman tedbirli olmaktan yanayım sizler ne yaptınız??
3-gögüs ucu kalkanı kullanmak rahat oluyor mu???benim gögüsler maşallah iyi büyüdü ucuda şimdi bile formda dogumdada böyyle olur umarım
4-bebek arabasında bebeconfort loola da karar kıldık aslında başkasınıda gözüm görmüyo pek takıldım bir kere kullanan arkadaslar varsa paylaşımlarını bekliyorum
şimdiden cevaplarınız için teşekkürlerr
bebişlerinizide minik prensesimle öpüyoruz....
geçen sene bu topicleri bende bir hevesle okuyordum..o yüzden çok iyi anlıyoruz sizleri merak etmeyin...:)
ben pijama ve gecelik koydum ama pijamyyı giydim...tavsiyem ilk giyeceğiniz pijama iyi bişey olmasın..çünkü yatağa kadar batmıştım ben....bir kalktım kıpırmızı yatak pijama...hiç anlamdım kalkana kadar ama :)
geceliğide öğretmen arkadaşlar geliyordu ozman giydim güzel görüneyim diye
kendinize atlet çok koyun felaket terliyor insan..yani ömrüm boyunca bukadar terlediğimi bilmem...bir süre ter olayı sürüyor bilginize..
kıyafette tedbirli olun koyun...mesela altını değiştiriken çişini yapmıştı iki battniye birden kirlendi..evden getirmek zorunda kaldık...eşyada öyle...hastane çıkışları benim paşama küçük gelmişti allahtan başka takımlarda vardı yanımda onları giydirdik...:) birde nedense biz eldiven yetiştiremedik...hep düştü elinden e birdaha takmadım aynısını evdeki tüm eldivenler geldi...en son gün çorap geçirmiştik artık :)
valla emmeyince göğüs ucu almıştı eşim nöbetçi eczane aradı gece gece..buldu getirdi...lakin ben beceremdim onunla çok yarada olmadı lansinoh kullandım birde sütümü sürdüm fazla yara olmadan atlattım şükür...sonrada emmeyi becerdi zaten uca gerek kalmadı....ama yanında bulunsun bir tane..yara falan olursada kullanırsın iyi olur..
son soruna yorumum bulunmuyor malesef :)
sen çalışıyor musun? bn çalışıyorum ve yatılı yardımcım var. akşam eve dönünce 2 kişi yatana kadar hem bebek hem ev işi yetiştiremiyoruz. tek başına bakıp ev işi yapanlar nasıl yapıyor merak ediyorum. benim canavarla mümkünü yok hem ev işi hem bebek. zaten gece az uyursa kolunu kaldıracak halin de olmuyor.
ben gecelik kullandım 3 tane. evet çok terliyorsun. çamaşır çok koy ya terden ya kandan değiştiriyorsun ama benim gecelikler kan olmadı.
bebek 2 tane hastane çıkışı yeter demişlerdi ama bana yetmedi. ben de evden getirdim. mutlaka 3 battaniye (ince) 3 tane de body-tulum+eldiven+başlık takım olmalı.
benim sütüm baştan azdı ama çok olup bebek tam göğüs ucunu kavrayamazsa yara oluyor o zaman göğüs kalkanı çok işe yarıyor. lansinosh sürüp üstüne kalkanı koyup sütyeni giyiyorsun
bebek rarabası bilemiyorum kullanmadım
ben ayaklı almadım luna...küvet kova ve maşrapa aldım aynı renk...okadar..kova almadan olmaz tabi....hepsini e bebekten aldım ama markasını hatırlamıyorum...küvettti işte :) büyük aldım ben gerçi....bazıları küçük oluyor....ben içinde oturtuyorum şuan oyun oynuyoruz...ne alırsan al file almayı unutma....biz çok rahat ettik....fileyide servibaby almıştık...içinde dolgu malzmesi falan bişey var...yatırıyorduk paşayı yıkıyorduk..bizimki suda hiç ağlamadı bebekken...inaşşalh seninkide öyle olur....
senin resimde pek janjanlıymış kuzum...tav olunmucak gibi değil...ama yerin müsait olacak işte...
yinede onu üstünde bırakıp bişey almaya gidemessin....ben korkarım yani..
bizimkinin doğduğunda video görüntüleri var...bebek odasında yatırmışlar yıkadıktan sonra çıplak ağlıyor...bir o yana bir bu yna dönüyor...şaşarsın
sen eğer oda takımı alıyorsan, odanın alt değiştirme masası olacak dolaplı fln, bu durumda o mothercaredekıne ihtiyaç olmayacak. ayrıca ben doğduğundan beri banyoda yıkıyorum bu çocuğu, odada salonda fln banyo yaptırmak cok garıp gelıyo bana :))) benım tercıhım ama bu tabı kı, sen nasıl yıkamak ıstersen yıkarsın. odada yıkıcam dersen o zaman alabılırsın tabı, ama bızım kuvet parasını hakkıyla cıkartan bır kuvet. soyle kı, mesela ınfoxun bahsettıgı fıleler duz oluyor, cocuk ıcıne yatınca azıcık eğilip bukuluyor o kdr, ama bızım kuvetın fılesı nasıl desem hamak gıbı, oraya yatırınca cocuk ordan hıcbır sekılde kayıp dusemez fln. ayrıca oturaklı kızmı da var kendı ıcınde, bellı kılodan sonra rahatca oraya oturtup yıkadım, extra bırseye gerek kalmadı, ama deıdgım gıbı sen kendı tercıhlerıne ve kosullarına gore karar vereceksın, kar zarar meselesi yani..
yazdıklarınızı okudum da bebeğe o alt değiştirme ünütesi gereksiz. biraz büyüyünce döner o üstünde. alt değiştirme örtüsüyle nerede olsa değiştirirsin. şimdi çift kişilik yatak üstünde, yerde bile zor değiştiriyoruz. 1 kişinin üstüne oturması gerek ki diğeri rahat değiştirebilsinbana arkadaşım küvetini vermişti ayaklı. ben rahat ettim. aksi halde küveti banyoda veya odada yere koyarak yıkamam gerekecekti ki zor olurdu. ben hiç file kullanmadım. kış bebeği üşümesin diye hep küvete azcık su doldurup onun içinde sabunlayıp kovadan su dökerek yıkadım. halen sabunlanacağı zaman aynı küvete oturarak yıkanır. evde küvet yok. duşakabinde oturacağı birşey aldım. arada ona oturtup duş aldırıyorum.
2010 kasım anneleri çok teşekkürler tavsiyeleriniz için ben kış bebekleri için portbebe gereklimi onu merak ediyorum dışarı çıktığında soğuktan daha mı iyi koruyor yoksa ana kucağı yeterlimi?
Merhaba 2010 kasım anneleri topik için teşekkür ederiz. benimde birkaç sorum olucak.
1- yatak olarak hangi yatakları tercih ettiniz visko mu yarı ortopedik mi
2- süt pompası olarak hangisini öneriyorsunuz..
şimdiden teşekkürler
bende şunu soracaktım. o kadar fazla 0-3 tulum ve alt üst takım aldım ki. küçük fazla almayın hemen büyüyorlar denmişti ama heves işte... bi tanede 5li takımımız var. hastane çıkışı almasam mı acaba? zıbın falan kullanılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?