2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

ay burda insanlar çok uyuz. ufacık bebemi 40 gezmesine insanlara götürmedim diye kırılmışlar. kendileri lütfedip gelmiyorlar beni bekliyorlar ayaklarına. bende bebeğimin uykusu ve rahatlığına önem verdiğim için gitmedim. el kadar bebeyi nerde yatırayım elalemin evinde.o yüzden mevlüt de yapmadım, diş buğdayıda. doğum günü kendi aramızda olur. hatta eşimle dedik üçümüz kutlarız kimse gelmezse. arkadaşlarımı çağırsam binbir bahane bulurlar. kimseden red cevabı almak istemiyorum.
birde bak hediye toplamak için doğumgünü yaptı derler.

Son düzenleme:
Aymes saol, keller karızmatık olur dıye bosuna demıolar desene :)
Evet melodı herseyı ben hazırladım borekler harıc. Kv yardım ettı ıste dogramaya cırpmaya fln, tarıfler hazırlamalar benden. Borekler de kv ve karsı komsunun el emegı, pasta harıc hepsı el emegımızdı, ugrastık ama değdi.

zeynep su ve demir bebekler mutlu mutlu yıllarınız olsun...

hamarat analar da maşallah pek guzel olmus darısı basıma

gerçektten öyle oluyolar bak zeynep suyunda saçı çok yoktur kız olmasına rağmen hamileyken hep dua ettim kel kızım olsun diye artık saçlı olabilir tabi :)) ama bebişlere kellik çok yakışıyo. B ua arada herşey harika gözüküyo gerçekten ellerine sağlık

uyuzlarmış gerçekten herkes bişeylere hep bi bahane bulur zaten hep konuşmak için laf ararlar boşver takma kimseyi olmazsa dediğin gibi 3 kişi kutlarsınız çok önemlimi herkesin olması siz size yetersiniz bende diş buğdayı yapamadım arka arkaya geldi doğum günüyle senin gibi düşündüm çağırcağım kişiler aynı olucaktı onlardanda iki kere hediye istemiş olmamak için yapmadım. Arkadaşların biraz uyuzlar galiba afedersin ama onların bahane bulmaları sinir bozucu gerçekten. Olsun sen yinede bunun için canını sıkma kendi kendinize yetersiniz dediğim gibi

kizlar herseyiniz cok güzel görünüyor tekrardan bebeklerinizin yeni yasi kutlu olsun

prop maşşallah hamarat ana!
aymes kimseyi kafama takmak istemiyorum. eşimde dedi biz yalnış insanların yanındayız diye.
infox sanada maşşallah hamarat ana!

ınfox herşey harika görünüyo ellerinize sağlık ama niye hiç oğluşunu koymadın merak ettim yakışıklıyı

demir nice nice sağlıklı, uzun ve mutlu yıllara işallah.

doğum gününüz harika olmuş ellerine sağlık prop...

herkesin eline sağlık, ilk doığum günleri, özeniyoruz tabi hepimiz :) ben de hepsini tekrar tebrik ediyorum, ilk ve en zor seneyi atlattık hayırlısıyla, nice yıllara artık

kızlar bebıslerınızın ılk yasları kutlu olsun,mutlu ve en onemlısı saglık içerisinde gecer ınsallah

Son düzenleme:
infox ellerine sağlık,rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin oğluşuna.

amiiinn yabangülüm...

teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için kızlar....

melodicim nerde bende o hamaratlık....anneanne ve halanın marifetleri onlar..::)

aymes nurtiye ekledim foto....

dogum gunu kutlamalari harika olmus yasini dolduran bebislerimize saglikli nice yaslar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…