Aymes saol, keller karızmatık olur dıye bosuna demıolar desene :)
Evet melodı herseyı ben hazırladım borekler harıc. Kv yardım ettı ıste dogramaya cırpmaya fln, tarıfler hazırlamalar benden. Borekler de kv ve karsı komsunun el emegı, pasta harıc hepsı el emegımızdı, ugrastık ama değdi.
ay burda insanlar çok uyuz. ufacık bebemi 40 gezmesine insanlara götürmedim diye kırılmışlar. kendileri lütfedip gelmiyorlar beni bekliyorlar ayaklarına. bende bebeğimin uykusu ve rahatlığına önem verdiğim için gitmedim. el kadar bebeyi nerde yatırayım elalemin evinde.o yüzden mevlüt de yapmadım, diş buğdayıda. doğum günü kendi aramızda olur. hatta eşimle dedik üçümüz kutlarız kimse gelmezse. arkadaşlarımı çağırsam binbir bahane bulurlar. kimseden red cevabı almak istemiyorum.
birde bak hediye toplamak için doğumgünü yaptı derler.
Eki Görüntüle 282463 Eki Görüntüle 282469 Eki Görüntüle 282467 Eki Görüntüle 282466 Eki Görüntüle 282464 Eki Görüntüle 282465 Eki Görüntüle 282468 Eki Görüntüle 282470 Eki Görüntüle 282471
Bizim doğum günümüz de böyle kendi aramızda, ufak sayılcak bir kutlama oldu, fena değildi :) İyi ki doğdun kocaman gözlü kel oğlum!
infox ellerine sağlık,rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin oğluşuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?