ay ben araba şekli istemiyorum ki...1 şeklinde istiyorum araba diğer doğum günlerindede olur...üstünde araba figürleri istiyorum okadar....pastanelere anlatana kadar canım çıktı :)
görgülü 20 kişilik 250 lira
beyazfırın 15 kişilik 165 lira
özsüt dilimi 1o lira taaa izmirden gelecek birde pasta:)
dilaver 97.5 fiyatta yardımcı oluruz dediler:)
şimdi dilaver den versem kesin tadı güzel olmaz dimi....ahh görgülü ahhh...pastaların güzelde ne pahalısın be...:)
ay ben araba şekli istemiyorum ki...1 şeklinde istiyorum araba diğer doğum günlerindede olur...üstünde araba figürleri istiyorum okadar....pastanelere anlatana kadar canım çıktı :)
şimdi dilaver den versem kesin tadı güzel olmaz dimi....ahh görgülü ahhh...pastaların güzelde ne pahalısın be...:)
topic çok güzel olmuş kızlar. ben pastama tam karar veremedim. aklımda bir kaç tane var. ama kesinleştiremedim.
burda site bir pastane var. ürünleri çok taze ve leziz. zaten yıllardır ordan alışveriş yapıyorum. orayla konuştuğumda dilimine 4 tl fiyat verdi. resmini getirin yapalım dedi. sahibini de tanıyorum. orda yaptırmayı düşünüyorum.
oğlunun resmini basacaklar anladığım kadarıyla değil mi,
öyleyse fiyat çok ucuz değil ama çok pahalı da değil..
yani İstanbuldada resim basılan pastalar o ayarda özel yapım butik pastalar pahalı oluyor,
hani üzerine biblo lar yapıyolar ya da pastanın kendisi bir figür oluyor filan,
daha uğraştırmalı diye onlar daha pahalı..
hakkaten melodi sen sür izni kullanmıyor musun ben de merak ettim
yok yalnış yazdım resim derken figürlü pastalardan demek istedim. onların katoşoğundan beğenemediğim için resim götüreceğim. şeker hamurlu figürlü pasta. istanbulda çok pahalıymış. ben 2 yer ile görüştüm dediğim gibi dilimi 4 tl. burda arkadaşlarda başka yere yaptırmışlar 4 tl dediler. orda çok pahalı bence. özsütü bilemem tabi.
süt iznini yazın toplu olarak alabiliyorum.
eda bencede pahalı...senin o arkadaş kimmiş...bana bilgilerini yazarmısın özelden...
sema dilavere gidip bir pasta yiyeyim diyorum da....kahretsin alerjimiz var deneyemiyorum..içine koyduracağım malzemelerden bir pasta alsam eşim yese acaba öyle olurmu...aynısı gibi olurmu...demo pasta
topic çok güzel olmuş kızlar. ben pastama tam karar veremedim. aklımda bir kaç tane var. ama kesinleştiremedim.
burda site bir pastane var. ürünleri çok taze ve leziz. zaten yıllardır ordan alışveriş yapıyorum. orayla konuştuğumda dilimine 4 tl fiyat verdi. resmini getirin yapalım dedi. sahibini de tanıyorum. orda yaptırmayı düşünüyorum.
he he sezen çok güzel bizmkide aynısından bugun geldi.....birde film şeridi sipariş etmiştim....onlar dahada güzel olmuş....
Sezem ben bunu açamadım,
resim olarak koyamaz mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?