2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

ay ben araba şekli istemiyorum ki...1 şeklinde istiyorum araba diğer doğum günlerindede olur...üstünde araba figürleri istiyorum okadar....pastanelere anlatana kadar canım çıktı :)

görgülü 20 kişilik 250 lira
beyazfırın 15 kişilik 165 lira
özsüt dilimi 1o lira taaa izmirden gelecek birde pasta:)
dilaver 97.5 fiyatta yardımcı oluruz dediler:)

şimdi dilaver den versem kesin tadı güzel olmaz dimi....ahh görgülü ahhh...pastaların güzelde ne pahalısın be...:)

çok pahalı!!
benim arkadasımla bi görüş istersen 1 şeklinde pasta yapar seker hamurundan çok güzel figürler yapıyor ne istediğini söyle yapar eminim
ayrıca öle 250 tl falan değil uygun yani

çok pahalı!!
benim arkadasımla bi görüş istersen 1 şeklinde pasta yapar seker hamurundan çok güzel figürler yapıyor ne istediğini söyle yapar eminim
ayrıca öle 250 tl falan değil uygun yani

Diavere ben de sormuştum :)
güzel olur bence bir kere oradan arkadaşım kurabiyeler almıştı nefissti şaşırdım,
bir de ekler ve küçük tatlı pastalar almıştı bir başka arkadaşım da tazecik ve çok hafifti , onların şeyleri lezzetli oluyor, en uygunu da o bence oraya yaptır derim,
ben doğum gününde büyük bir org.düşünmüyorum ama düşünsem oradan yaptırırdım hem eve de yakın

topic çok güzel olmuş kızlar. ben pastama tam karar veremedim. aklımda bir kaç tane var. ama kesinleştiremedim.
burda site bir pastane var. ürünleri çok taze ve leziz. zaten yıllardır ordan alışveriş yapıyorum. orayla konuştuğumda dilimine 4 tl fiyat verdi. resmini getirin yapalım dedi. sahibini de tanıyorum. orda yaptırmayı düşünüyorum.

oğlunun resmini basacaklar anladığım kadarıyla değil mi,
öyleyse fiyat çok ucuz değil ama çok pahalı da değil..
yani İstanbuldada resim basılan pastalar o ayarda özel yapım butik pastalar pahalı oluyor,
hani üzerine biblo lar yapıyolar ya da pastanın kendisi bir figür oluyor filan,
daha uğraştırmalı diye onlar daha pahalı..
hakkaten melodi sen sür izni kullanmıyor musun ben de merak ettim

yok yalnış yazdım resim derken figürlü pastalardan demek istedim. onların katoşoğundan beğenemediğim için resim götüreceğim. şeker hamurlu figürlü pasta. istanbulda çok pahalıymış. ben 2 yer ile görüştüm dediğim gibi dilimi 4 tl. burda arkadaşlarda başka yere yaptırmışlar 4 tl dediler. orda çok pahalı bence. özsütü bilemem tabi.
süt iznini yazın toplu olarak alabiliyorum.

hmm figürlü pasta için fiyat çok çok iyi gerçekten burada dilimi 8-10 TL arasında ..
hiç kaçırma, hatta kocana da yaptır bi tane

eda bencede pahalı...senin o arkadaş kimmiş...bana bilgilerini yazarmısın özelden...

sema dilavere gidip bir pasta yiyeyim diyorum da....kahretsin alerjimiz var deneyemiyorum..içine koyduracağım malzemelerden bir pasta alsam eşim yese acaba öyle olurmu...aynısı gibi olurmu...demo pasta

ben senin bu alerji olayını anlayamadım,
sen yiyosun yiğite mi dokunuyor
nasıl oluyor,
senin alerjin var da oğluna da mı geçti , yoksa sadece onda mı var
neden oluyo muş bu?
kalıtsal mı?

Melodi gerçekten çok iyiymiş dilimi 4 lira keşke burdada öyle olsa çok pahalı istanbul ya eben 10 liradan aşağı bulamadım dilimi hala aıyorum valla

son 10 günümğz kalmış hazırlıklarımdan bahsedeyim biraz
davetliler çağırıldı
magnet siparişi verildi dün tasarımını maille yollamışlar onayladım yapılıyor
pasta siparişi daha vermedim beğendiğim 2 çeşit var daha karar veremedim bu hafta o işide halledicem inş..
oğlumja kıyafet almadım daha onuda hafta sonu çıkıp alırım:89:

he he sezen çok güzel bizmkide aynısından bugun geldi.....birde film şeridi sipariş etmiştim....onlar dahada güzel olmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…