ah propcum bir dogum hikayesi bukadar güzel anlatilir yani sanki bende dogumda senin yanindaymisim gibi hissettim kendimi annem beni ugurlarken agladi yazdigin yerde koptum ve halende agliyorum birden kendimi cok yanliz hissetim keske benim annemde yanimda olsa ama kismet rabbim ogluna hayirli saglikli uzun ömürler versin mutlulugunuz daim olsun
Salya sümük hüngür hiçkir ağlattin beni burda prop..nasil duygulandim anlatamam..
çok güzel anlatmişsin..
Allah anali babali sağlik sihhatle dertsiz tasasiz bebeğini büyütmeni nasip etsin inşallah.
ve inşallah en kisa zamanda benim gibi henüz bebeğini kucağina almamiş annelere sağlikla doğurmalarini nasip etsin
ne kadar ağlak oldum ben yaacanım çok güzel anlatmışsın yaşanan onca endişenin ardından mutlu sona ulaşmak Allahım hepimize o günleri göstersin inşallah
Ahh propcuğum bu nasıl bir hikayedir böyle ağlaya ağlaya okudum canım benim:2:
... Dünyada en çok sevdiğim insan, bana en çok seveceğim bir başka insanı hediye etti...
bu söze bayıldım gerçekten çok doğru. Evlat sevgisi bi başka dimi canım
Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın
ah o sezeryana giderken ki korku yokmu...seni çook iyi anlıyorum prophetic....ya bana bişey olurda oğlum annesiz kalırsa....ya oğluma bişey olursa.....ya solunum problemi çekerse....ya şöleyse ya böleyse......
şükürler olsun ki senin için de herşey güzel sonuçlanmış.....ne mutlu..dilerim tüm arkadaşlarda bizim gibi sağlıkla kavuşurlar bebişlerine.......
hikayen de çok etkileyici idi...tebrikler....
prop hıkayen cok guzel olmus bayıldım resmen.Allah bızede nasıp etsın bende bu hıkayeden sonra bır an once kavusmak ıstedım bebısıme...ALLAH sızı bırbırınızden hıc ayırmasın.bebegınızde mutlulugunuza mutluluk katsın ınsallah.saglıklı ve huzurlu bır omur dılıyorum...
dün gece hikayeni okumaya başladım prop ama eşim ağladığımı görünce yarım bıraktırdı şimdi devamını okudum yine ağladım. maşallah bebeğineve sana Allah ım kötülüklerden korusun bebeğini seni ve aileni. biz beklemedeyız malum... böyle mutlu sonlar bize de nasip olsun inşallah. tüm bekleyen hamişlere:)
Burcu canım hıkayenı okudukca gozumden yaslar dusdukce kızımda ıcerden tekmelerı bastı valla ne oluyor anne nıye aglıyorsun dıye allahım bu guzel duyguyu bana ve butun arkadaslarıma yasatsın ınsallah saglıkla bebeklerımızı bızlerde kucaklarımıza alalım
O kokuyu bıran once bende duymak ıstıyorum
Tekrar tebrık ederım canım
prop müthiş bir hikaye.allah sizi korusun. mutluluğunuz daim olsun inşallah.
prop gerçekten harika bir hikaye bu.. ilk satırından son satırına kadar duygu yüklü.. inan okurken ağlamamak insanın elinde değil.. allah oğluna mutlu, hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah... darısı başımıza..
prop,
hissedilen müthiş duygular, çok güzel ifade ile oluşturulan harika bir hamilelik ve doğum hikayesi olmuş....
her satırı çok özeldi,
şu ana kadar gebeliğim boyuna kendimi çok güçlü hisseden ben, evden hastaneye gidiş yolu hikayesi başlayınca gözyaşlarıma hakim olamadım...
demir bebeğimizi allah analı babalı büyütsün hayatım.
şu anda 3 kişilik olan ailenize, ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum güzelim. herşey gönlünüzce olsun.
yaa propp ağzıam ettin be kızım hüngür hüngür ağlaya ağlaya okudum ....çok güzel anlatmışsın hissettiğim ve ama teleffuz bile etmediğim duyguları korkuları yazmışsın dökmüşsün eline sağlık..sezeryanla çok etkileyici bi doğum hikayesi yazamayacağını düşünüyodun ama yok yani daha iyi anlatılamazdı emin ol...
prop harika bir hikaye olmuş bayıldımmmm, hıçkıra hıçkıra ağladım eşim Allahtan diğer odadaydı :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin, darısı başımıza inşallahhh
prop gözlerim doldu ve çok duygulandım.
ağlamamak için arada gidip işimi yapıp tekrar okudum.
iş yerinde ağlamak istemedim ama evde olsaydı kimse tutamazdı.
bu ne muhteşem bir duygu.
allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
güle güle sağlıkla büyüt Demir bebeği!
prop hikayene çok duygulandım ve ağlayarak okudum
çok güzel yazmışın
allah aileni nazarlardan korusun canım
çok güzel yazmışsın prop kıskandım ulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?