2010 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri...

Ahh propcuğum bu nasıl bir hikayedir böyle ağlaya ağlaya okudum canım benim:2:

... Dünyada en çok sevdiğim insan, bana en çok seveceğim bir başka insanı hediye etti...
bu söze bayıldım gerçekten çok doğru. Evlat sevgisi bi başka dimi canım

Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın

ah o sezeryana giderken ki korku yokmu...seni çook iyi anlıyorum prophetic....ya bana bişey olurda oğlum annesiz kalırsa....ya oğluma bişey olursa.....ya solunum problemi çekerse....ya şöleyse ya böleyse......

şükürler olsun ki senin için de herşey güzel sonuçlanmış.....ne mutlu..dilerim tüm arkadaşlarda bizim gibi sağlıkla kavuşurlar bebişlerine.......

hikayen de çok etkileyici idi...tebrikler....

ne kadar ağlak oldum ben yaa canım çok güzel anlatmışsın yaşanan onca endişenin ardından mutlu sona ulaşmak Allahım hepimize o günleri göstersin inşallah

ah kızlar ağlamayın, hepımızın mutlu sonla bıten hıkayelerı olacak boyle, allahım bır an once gondersın meleklerınızı kucagınıza..

zeyncim, anne gıbı yar olmuyor tabı ama kısmete boyun eğmek lazım cnm, senın de eşin yanında olcak kızın yanında olcak hıc uzulme cnm

prop hıkayen cok guzel olmus bayıldım resmen.Allah bızede nasıp etsın bende bu hıkayeden sonra bır an once kavusmak ıstedım bebısıme...ALLAH sızı bırbırınızden hıc ayırmasın.bebegınızde mutlulugunuza mutluluk katsın ınsallah.saglıklı ve huzurlu bır omur dılıyorum...

allah biran once kavustrusun sızı ve sızı de hıc ayırmasın işalla

dün gece hikayeni okumaya başladım prop ama eşim ağladığımı görünce yarım bıraktırdı şimdi devamını okudum yine ağladım. maşallah bebeğine ve sana Allah ım kötülüklerden korusun bebeğini seni ve aileni. biz beklemedeyız malum... böyle mutlu sonlar bize de nasip olsun inşallah. tüm bekleyen hamişlere:)

( kıyamam.. sıze de nasip olcak elbette çok az kaldı sıkın dişinizi..

Burcu canım hıkayenı okudukca gozumden yaslar dusdukce kızımda ıcerden tekmelerı bastı valla ne oluyor anne nıye aglıyorsun dıye allahım bu guzel duyguyu bana ve butun arkadaslarıma yasatsın ınsallah saglıkla bebeklerımızı bızlerde kucaklarımıza alalım

O kokuyu bıran once bende duymak ıstıyorum

Tekrar tebrık ederım canım

prop müthiş bir hikaye.allah sizi korusun. mutluluğunuz daim olsun inşallah.

teşekkürler kızlar, allah hiçbirimizin mutlulugunu,saglıgını bozmasın, yavrularımızı korusun hep .. yerım ben hepsini

prop gerçekten harika bir hikaye bu.. ilk satırından son satırına kadar duygu yüklü.. inan okurken ağlamamak insanın elinde değil.. allah oğluna mutlu, hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah... darısı başımıza..

prop,
hissedilen müthiş duygular, çok güzel ifade ile oluşturulan harika bir hamilelik ve doğum hikayesi olmuş....

her satırı çok özeldi,
şu ana kadar gebeliğim boyuna kendimi çok güçlü hisseden ben, evden hastaneye gidiş yolu hikayesi başlayınca gözyaşlarıma hakim olamadım...

demir bebeğimizi allah analı babalı büyütsün hayatım.
şu anda 3 kişilik olan ailenize, ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum güzelim. herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
yaa propp ağzıam ettin be kızım hüngür hüngür ağlaya ağlaya okudum ....çok güzel anlatmışsın hissettiğim ve ama teleffuz bile etmediğim duyguları korkuları yazmışsın dökmüşsün eline sağlık..sezeryanla çok etkileyici bi doğum hikayesi yazamayacağını düşünüyodun ama yok yani daha iyi anlatılamazdı emin ol...

prop harika bir hikaye olmuş bayıldımmmm, hıçkıra hıçkıra ağladım eşim Allahtan diğer odadaydı :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin, darısı başımıza inşallahhh

prop harika bir hikaye olmuş bayıldımmmm, hıçkıra hıçkıra ağladım eşim Allahtan diğer odadaydı :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin, darısı başımıza inşallahhh

çok teşekkür ederim kızlar.. ama sızı ağlattım dıye uzuldum, bılıorum hepınız aglayacak yer arıosunuz ama

darısı başınıza..

prop gözlerim doldu ve çok duygulandım.
ağlamamak için arada gidip işimi yapıp tekrar okudum.
iş yerinde ağlamak istemedim ama evde olsaydı kimse tutamazdı.
bu ne muhteşem bir duygu.
allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
güle güle sağlıkla büyüt Demir bebeği!

prop hikayene çok duygulandım ve ağlayarak okudum
çok güzel yazmışın
allah aileni nazarlardan korusun canım

prop hikayene çok duygulandım ve ağlayarak okudum
çok güzel yazmışın
allah aileni nazarlardan korusun canım

amin kızlar amin.. cümlemizi işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…