2010 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri...

hazal 87 çok çok çoookk hoş bi doğum hikayesiydi gerçekten. tebrik ederim hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün oğluşun. hakkaten çok güzel anlatmışsın diline yüreğine sağlık.

hazal seni tebrik ediyorum normal doğum yaptığın için.
bnm gibi normal doğum isteyenlere cesaret oluyorsun
Rabbim oğluşunla sana uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşaAllah..

hikayelerinizi hungur hungur okuyorum resmen...

allahim herkesi bebegine saglik selametle kavustursun insallah..

hazal 87 çok çok çoookk hoş bi doğum hikayesiydi gerçekten. tebrik ederim hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün oğluşun. hakkaten çok güzel anlatmışsın diline yüreğine sağlık.

hazal seni tebrik ediyorum normal doğum yaptığın için.
bnm gibi normal doğum isteyenlere cesaret oluyorsun
Rabbim oğluşunla sana uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşaAllah..

hikayelerinizi hungur hungur okuyorum resmen...

allahim herkesi bebegine saglik selametle kavustursun insallah..

cok tesekkurler kizlar normal dogumdan korkmayin insan vucudu direnisli o anda oldum bittim diye dusunuyorsunuz ama vakin ben hala hayattayim korkmayinki bebisiniz rahat ciksin icerden RABBIM herkesi kurtarsin sezeryan onal normal olan herkes saglikla bebegini kucaklasin insaallah

maşallah hazalcım çok güzel bir doğum hikayesi bayıldım,allahım bizede nasip etsin inşallah sağlıkla..
sağlıkla,sevgiyle büyütün oğluşunu maşallah canımmm

Ay hazal super ya hikayene bayildim.
Rabbim uzun omurler versin ailenle. Hangi ulkede yasiyordun sen? profilinde yurtdisi yaziyo ama neresi gorunmuyor.

Bende fransa'dayim bakalim benim ebem nasil biri olacak? Neyse Rabbim uzun omurler versin bebegine ve size.

hazal iki gözümden yaşlar gelerek okudum . çok güzel yazmışsın .
tebrik ederim canım . maşallah size
sağlıkla büyüsün oğluşunn miss kokulunu öp benm yerime

hazalcım tebrik ediyorum seni çok çok büyük bişeyi başardın bence. en güzeli de sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına aldın. darısı bizlerin başına normal yada sezeryan olsun en önemlisi sağlıkla doğması bebişlerimizin sırf bunun için bile çok şanslısın maşallah canım

hazalcim cok güzel yazmissin masallah ogluna rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin senin yavrunada bütün yavrularada darisi bizlerin basina insallah

hazalcım ne güzel anlatmışsın Allah bi ömür ayırmasın sizi kafamızda bi sürü sorular vardı bundan sadece bi kaç hafta önce doğrusu biz doğuramayanların hala var işte böle güzel hikayeler okuyunca moralim yerine geliyor canım eline sağlık çok içten çok sıcak bi hikaye olmuş..

Aglarken hıckırıklara boguldum resmen gercekten,cok guzel anlatmıssın arkadasım

maşallah hazalcım çok güzel bir doğum hikayesi bayıldım,allahım bizede nasip etsin inşallah sağlıkla..
sağlıkla,sevgiyle büyütün oğluşunu maşallah canımmm

norvecteyim cnm ben insaallah senin ebende benimki kadar iyi biri olur

hazal iki gözümden yaşlar gelerek okudum . çok güzel yazmışsın .
tebrik ederim canım . maşallah size
sağlıkla büyüsün oğluşunn miss kokulunu öp benm yerime

hazalcim cok güzel yazmissin masallah ogluna rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin senin yavrunada bütün yavrularada darisi bizlerin basina insallah

cok tesekkur ederim kizlarr rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin normal yada sezeryan farketmiyo onemli olan bebeginiz ve sizin sagliginiz ben zoru basardim evet herkes diledigi gibi bir dogum yasar insaallah

öncelikler tüm yeni anne adaylarina tebrikler allah anneli babali buyutsun ...
tüm Sabirsizlikla anne olmayi bekleyenlerede allahdan tüm kalbimle sabir ve kolay dogum diliyorum ...
benim 1haftam kaldi bakalim yagmur bebek nezaman gelicek Ck heycanliyim iple cekiorum günleri butun duygulari suan bi arada yasiorrum korku sevinc mutluluk .... malesef bizim babamiz yanimizda olamicak ama Neyapalim kismet hersey biz almanyada o türkiyede Gelemedi iste ama Güclü olmamiz lazim Simdi
Insallah hikayemi bende sizler gibi anlatmaya gelicem kocaman öptüm hepinizi ..

çok güzel anlatmışsın canım benim çok duygulandım,doğum normal olmadı ama sonuçta bebeğinin sağlığından önemli değil,kısmet herşey ne güzel şimdi bebişin tadını çıkarıyorsun,şimdi tam bir aile oldunuz,üçünüzede bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

bu kadar guzel bir yazi ve bi o kadar mutluluk dolu gercek hisler dolu... bunu bizle paylastigin icin cok teskkurler..37. haftamdayim ve su an sayende icimde kocaman bi istek, heycan olustu oglumu kucagima saglikla alabilmek icin, umarim omur boyu saglikli huzurlu bir beraberligini olur oglun,esin ve tum ailenle...

evet cnm sağlığımız allahıma binlerce şükür ki yerinde gerisi boş.. ben onun için 10 ameliyat daha olurum gerekirse.. çok teşekkür ederim..

çok teşekkürler, darısı başına işallah, sevdiklerinle güzel bir hikaye de senden gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…