2010 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri...

doğum yapan arkadaşlar hikayelerin sonuna bebişlerin de resimlerini koysalar süper ötesi olur arkadaşlar ya

Propcum hikayen çook güüzeldi, insanın okudukça okuyası geliyo. Alllah analı babalı büyütsün Demir'i.

prop çok güzel anlatmışsın uleyn çook kıskandım kaşka bende spınal olsaydım ben bayıldım ayıldığımdada odadaydım hiç göremedim maleseff ama senin anlattıklarınla doğumu tekrar yaşadım ağzına sağlık çok kıskandım çookk

prop çok güzel anlatmışsın canım .eline sağlık.

saolun kizlar

Evet gelelim benim oglumun dunyaya merhaba degisinin hikayesine hersey 29 EKIM sabahi basladi esimi saat 4.30 da ise gonderdim ve yattim 2 saat sonra altimda bi islaklikla uyandim ilk dedigim sey Allahim altima ettim galiba dedim hemen lavobaya kostum bu arada hala akio alttan su, baktim sumuk gibi bi akinti suyum geldi galiba ama agri sanci yok hem suyu gelen herkeste hemen dogurmuyomus zaten gittim tekrar yattim saat 9.30 da yine ayni islaklik hemen yine wc ye kostum baktim bu sefer suyumla beraber bir iki damla kanda gelmeye basladi aman ALLAHIM doguruyormuyum yoksa :18: beni bi korku, heyecan, mutluluk, endise ve telas sardi tum duygulari ayni anda hissettim diebilirim. hemen esimi aradim cabuk gel suyum geldi doguruyorum dedim yazik adam ne diecegini bilemedi tamam sakin ol nasil geldi agrin varmi die sordu ona gore hastaneye bilgi verecek bu arada benimde icim bulandi kustum sonra belimde agrilar hissetmeye basladim dogum anindaki agri gibi deil adet olurken cektiginiz sancilarin biraz daha fazlasi tamam dedim sancilarda basladi evin icinde hem dolaniorum hem agliorum hemen annemi aradim.Annem telefona alo der demez anne doguruyorum ben dua edin die aglamaya basladim tabi annemde once bi sok gecirdi sonrasinda bana korkmamam gerektigini neler yapcagimi filan soledi ama ne mumkun korku sarmis her yanimi. korkum sancilar filan degil yapabilirmiyim korkusu oglumu saglikla dunyaya getirebilecekmiyim korkusuydu. annem ile konusurken esim geldi benden daha telasli alnimi oPtu korkma aglama oglumuz geliyor dedi sarildi ben daha beter agladim o ole deyince tum hamileligim boyunca bana cok destek oldu hep guvendi bana sen normal dogum yapacaksin sen guclu bi kadinsin derdi canim askim benim.

geldik hastaneye zaten once telefon acmistik gelioruz diye hemen sancilarimi kontrol ettiler oglumun kalp atislarini dinledik kalp atisi normal sancilarda var ama rahimde 1 cm. acilma var dogumun baslamasi icin 10 cm. olmasi gerekiomus saat 3 e kadar rahimin acilmasini bekldik ama yok acilmiyor rahim dr. disariya cikin iki saat yuruyus yapin acilma olur belki dedi esimle ciktik disariya yagmurda vardi semsiye aldik basladik hastane etrafinda tur atmaya 9 aylik uzun yolculugumuzdan bahsettik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik tek dilegimiz oglumuzun saglikla dunyaya gelmesiydi bu arada bende korku denen birsey kalmadi hemen dogurmak istiyordum sancilarim artsinda doguma aliniyim die dua ediyordum.saat 5 oldu tekrar hastaneye gittik yine ayni kontrolden gectim yine acilma yok Allahim delircem sanci var suyla beraber kanda gelio ama rahim acilmio dr. eve gidin sancilarin artmasini bekleyin eger acilma olmazsa yarin sabah sunni sanci deneriz olmazsa sezeryana aliriz dedi. ben eve gitmek istemiyordum ne olcaksa hastanede olsun istiyordum. DR. gidin dedi biz gitmicez dieye israr ediyorduk hastanede yer yok eve gidin sancilarin artmasini bekleyin dedi bu arad esimle hsatne personeli arsinda ufak bi kriz cikti hastanede kalmamiz konusunda. Neyse dedik tama eve gidelim ecde bekliyelim sanciyi saat 8 de evin yolunu tuttuk eve geldim dus aldim. basladim beklemeye esimde koltukda uyuya kaldi bende koltukda oturuyorum oglum dort donuyor icerde o dondukce benim kasik agrilarim artmaya basladi saat 11 e geliodu benim muthis derecede bel agrim artti kasiklarima vuruyordu artik oturamiyordum ayaga kaktim yurudum saat tuttum 5 dk. da 1 sancilarim basladi sonra 3 dk. ya dustu hemen esimi kaldirdim yine hastaneye gittik.

Evet dogum basladi artik...
hastanaye gider gitmez yine ayni kontrolleri yapti dr. tamam dedi dogum baslamis rahim 3cm. acilmis hemen beni dogum bolumune gonderdi gittim ebe ile tanistim ne kadar genc bir ebe 26 27 yaslarinda aman dedim beni bumu dogurtacak cok genc ilk benimi dogurtacak acaba ya yapamzsa die dusundum yani ebe diyince benim hamile iken devamli kontrole gittigim ebe gibi tecrubeli ve yasli birini bekliyordum.
ve geldik dogum yapacagim odaya yatirdilar beni yataga ole bacaklarimi yukari filan kaldirmadilar normal yatis pozisyonundaydim benim sancilarimda git gide artmaya basladi esim elimi tutuyor ebe bana destek oluyor neler yapacagimi soyluyor ama ben o sancilarla yarisini duyuyorum yarisini duymuyorum bile. benim sancilarim arttikca cigliklarim basladi kisa ve surekli nefes al ver dediler yapiyorum ama sanci geldikce bagirasim geliyor esime vuruyorum bu nasil bi sanci diye oda gececek korkma bagirma diye konusuyor konusmasi kolay gel sen cikar o zaman diyorum :)) ebe sordu bana epidural istiyormusun sancilarini az hissedeceksin die tamam dedim hay hay az hissedeceksem niye istemiyim hemen epidural uzmani doktoru cagirdi dr. geldi nasil yapacagin anlatti igneyi vuruken hic kipirdamicaksin dedi ama nasil kipirdamicaktimki sancim geldimi kendimi saga sola vuruyorum igne vurulmasi icin 4 cm olmasi gerek dedi bende daha 3cm acilma var. o arada epidural uzmani dr. un teli caldi hemen acil ameliyata gitmem gerek dedi. Eyvah dr. gitti kaldik sancilarla basbasa ebe yine kontrol etti 4 cm. acilma var ebe harika diyor cok guzel iyi bi dogum yapacaksin diyor benimi kandiriyo destek icinmi yoksa gercekmi diyor anlamiyorum ebe bana cok iyi bi dogum yapacaksin diyince esime dondum dedimki bu ne diyor ya nasil iyi bir dogummus mahvoldum diyorum :)) rahim yavas yavas acilio epidural uzmani ortalarda yok zaten gerekte kalmadi artik rahim coktan acilmisti.

ve beklenen 10 cm.lik acilma oldu ebe tamam ikinabilirsin artik dedi ben her sanci vurdugunda ebenin demesi ile ikiniyordum ben ikindikca sanki buyuk tuvaletim geliyo gibi oluyordu esime dedim beni birakin tuvalete gitmem gerek ebe` de tuvalet degil bebegin basi asagiya iniyor dedi ben ebe ile inatlasiyorum benden iyimi bileceksin tuvaletim gelio birak beni dedim :)) birakmadilar beni tabi bende altima yapmadim gercektende bebegin kafasiymis ondan baski yapiyormus arka tarafa
ve bebegin kafasi gorundu ebe kuvvetli ikin dedi ben tum gucumle ikindim bebegiminkafasi biraz daha cikmisti ama kalbi yavaslamisti bana hemen oksijen maskesini taktilar nefes al ver bebgin kalbi yavasladi dediler ben hemen uyguladim dediklerini ve sanci vurdugunda tum gucumle yine ikindim bebegin kafasi tam cikti ikinci ikinmada bebegimin govdeside cikti ve en son ikinmamda bebegimin aglamasini hissettim suyla beraber geldi oglum bende oyle bi rahatlik olduki bedenim kus gibi hafifti hemen oglumu kucagima attilar aman Allahim ne kadarda sicak bi beden gogsumde agliyor. hemen esime dondum dedim bunu benmi yaptim esimin gozlerindeki ifade muthisti yine alnimi optu evet sen yaptin basardin karicigim sana yapacaksin demistim bak yaptin dedi. oyle buyuk bir mutlulukki esim ben ve minik melegim sonunda saglikla kucagimda gogsume bastim sonuda oglumu 9 ay bekedim dile kolay uzun ve sikintili bi surecti ilk aylar dusuk riski bulantilar son aylardaki rahatsizliklar ve hemen dogsun diye sabirsizlanmalar. hepsi geldi gecti artik oglum kucagimdaydi esim ve benim bir parcam ikimizin birbirimize ettigimiz en guzel hediye daha baska ne istenebilinrki hayattan

simdi yanimda misil misil uyuyor iyiki dogdun oglum iyiki girdin hayatimiza simdi hayata daha farkli bakabiliyorum senin sayende minik ellerinle bana dokunusun kokunu icime cekmeme ve evimde senin aglama cigliklarin inan tum cektigim agrilara sancilara deger seni cok seviyorum MINIK YUSUFUM

Son düzenleme:
hazalcım çok güzel anlatmışsın en çokta eşine kolaysa sen çıkar demene güldüm :))zory başardın sen topikimizin ilk normal doğum yapan annesi sensin oğlunu benim yerime öp cnmm

Hay maşalllaaah Yusuf'a , bal baal annesii.Çok tatlı bir bebek. Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı başımıza

tesekkur ederiz prop ve leyli teyzesi darisi bekleyenlerin basinaa sagsalim alin insallah sizde bebisleirinizi kucaginiza

hazalcım,maşallah sana ya y ne güzel normal doğum yaptın.
Ama ilk suyun geldiğinde gidip tekrar yatmanda ayrı bi olay ha ben olsam en başından telaşla koştururdum hastaneye,çok rahatmışsın Allah analı babalı büyütsün canım ya,mutluluklar dilerim eşin ve bebeğinle

hazal87 Allah bebeğine sağlıklı, mutlu, güzel birt ömür nasip etsin canım. doğum hikayeni zevkle okudum, maşallah canım.Allah nazarşlardan saklasın.

canım hazalım ya çok duygulandım gözlerim yaşardı
sancılara rağmen normal doğumla kurtulmana çok sevindim dikiş kesik filan yok dimi
Allah analı babalı büyütsün Allah uzun ömürler versin oğluşuna

Son düzenleme:

hazal87 Allah bebeğine sağlıklı, mutlu, güzel birt ömür nasip etsin canım. doğum hikayeni zevkle okudum, maşallah canım.Allah nazarşlardan saklasın.

cooook tskller kizlar

nihanim dikisim var cnm ilk iki uc gun cok agriyordu ama simdi ole cok agrim yok geldi gecti cok teskler teuzesi saglikla buyutmek nasip olur insaallah darisi basina cnm en kisa surde sende alirsin melegini kucagina insallah

cooook tskller kizlar

nihanim dikisim var cnm ilk iki uc gun cok agriyordu ama simdi ole cok agrim yok geldi gecti cok teskler teuzesi saglikla buyutmek nasip olur insaallah darisi basina cnm en kisa surde sende alirsin melegini kucagina insallah

inş canım sağlıklı bişekilde büyür senide üzmez
amin canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…