çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ben henüz bakamadım odalara ama sanırım benimde tercihim beyazdan yana olacak bu arada ilk resimde perde harika
beğendiğin yatak odası takımını ben ankara e bebekten gidip bakmıştım. bu arada ben 2009 kasım annesiyim. fotoğrafta göründüğü gibi değildi ben pek beğenmemiştim resimde çok beğenerek gidip bakmıştım.perde olarakda ikinci resimdeki çok hoş duruyor mobilya beyaz olacağı için renkli bir perde çok şık durur.
canım ilk perde çok hoşmuş.
bu arada mobilyaların marka ve fiyatlarını da yazarsanız çok iyi olur.
kızlar ben beyaz mobılya ve altın varak kullanmayı dusunuyorum sızce nasıl olur..yanı beyaz lake mobılya ayakları ve kulpları altın varak.beyaz pelus halı,altın sımlı beyaz duvar boyası vs..bole dusundum ama karar veremıyorum..yada yıne beyaz lake oda pembe kulplar pembe duvar ve perde..
,Merhaba güzel anneler
hepimiz yavaş yavaş odalara bakmaya başladık bence odasını alan arkadaşlar burdan resım eklerlerse benım gibi almayan arkadaşlarımızda fikir edinebilirler
Kızlar bunlarda beğendiğim duvar stickerlarım bu hafta siparişlerini verıcem
buda kızıma aldıgım sepet
sizdende fikirler ve resımler beklıyorumm
,
Çok güzeller bunlar canım bende kızıma şimdilik sadece sepet almayı düşünüyorum yaza doğruda oda alırım diyorum zaten şimdi yanımda yatıcak yatak odasında yani sepet daha mantıklı geldi bana biraz büyüyüncede odasını alırız yavrumun
seper mothercare mı bızımkıne benzıyo da :)
evet cnm
tşk ederız canım
ama bu sepetlerı sadece 4 yada maksımum 5 ay kullanbılırsın bılgın olsun
Prop cnm
benım bı arkadasım mobılyacı bana bebek odalarına baktınmı dedı bende evet begendım alıcam dedım
bana dogum hedıyesı olarak bebek odamı yapıcagını soyledı ınternetten yada bebek magzalarından
begen bana resmını ver aynını yapim dedı kendısıde çok ıyıdır bu ıste
bende madem yapılıcak acele etmım o aman belkı baska begenırım dıye beklemedeyım yanı daha tam
karar vermıs de degılım belkıde stylewood cinerallanın aynı olur kafam çok karışık ve kararsızım canım
ayyyyyyyyyyyy ne süper arkadaşşş... o zaman bnların hepsini geç, internette neler neler var ya türkiyede satılmayan iyice bi araştır ondan sonra karar ver.. ohhh süper arkadaş süperrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?