2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

BenMasal

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
681
44
İstanbul
Merhaba güzel anneler

hepimiz yavaş yavaş odalara bakmaya başladık bence odasını alan arkadaşlar burdan resım eklerlerse benım gibi almayan arkadaşlarımızda fikir edinebilirler

Kızlar bunlarda beğendiğim duvar stickerlarım bu hafta siparişlerini verıcem

buda kızıma aldıgım sepet

Bebeğimin odasını alan olmadımı kızlar hadi ama resımler beklıyorum almayan arkadaslarımız fıkır edınsınler dımı

Son düzenleme:
çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ben henüz bakamadım odalara ama sanırım benimde tercihim beyazdan yana olacak bu arada ilk resimde perde harika

beğendiğin yatak odası takımını ben ankara e bebekten gidip bakmıştım. bu arada ben 2009 kasım annesiyim. fotoğrafta göründüğü gibi değildi ben pek beğenmemiştim resimde çok beğenerek gidip bakmıştım.perde olarakda ikinci resimdeki çok hoş duruyor mobilya beyaz olacağı için renkli bir perde çok şık durur.

canım ilk perde çok hoşmuş.
bu arada mobilyaların marka ve fiyatlarını da yazarsanız çok iyi olur.

çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ben henüz bakamadım odalara ama sanırım benimde tercihim beyazdan yana olacak bu arada ilk resimde perde harika

sagol cnm ınsallah nasıp eder
bende eyazı çok sevıyorum ve ılk perdeyı cok begendım :)

ınsallah godugumdede bayılırım çunku burdan gordugum kadarıyla kararım kesınbakalım ıns fıkrım degışmezz

canım ilk perde çok hoşmuş.
bu arada mobilyaların marka ve fiyatlarını da yazarsanız çok iyi olur.

cnm burası bak ıstersen guzel mob var
StyleWood

....

Son düzenleme:
kızlar ben beyaz mobılya ve altın varak kullanmayı dusunuyorum sızce nasıl olur..yanı beyaz lake mobılya ayakları ve kulpları altın varak.beyaz pelus halı,altın sımlı beyaz duvar boyası vs..bole dusundum ama karar veremıyorum..yada yıne beyaz lake oda pembe kulplar pembe duvar ve perde..

senin zevkine kalmis ama bence pek hos olmaz..
kullanisi rahat, bogmayan eglenceli civil civil birsey olmali cocuk odasi nihayetinde..
kiz diye pembe olmasi da hosuma gitmiyo, turkuaz, yesil, turuncu falan kullanilabilir krem veya beyaz mobilya ile.. sade olmali ama kasmamali, sevimli de olmali ayni zamanda
benim fikrim tabii

,

Çok güzeller bunlar canım bende kızıma şimdilik sadece sepet almayı düşünüyorum yaza doğruda oda alırım diyorum zaten şimdi yanımda yatıcak yatak odasında yani sepet daha mantıklı geldi bana biraz büyüyüncede odasını alırız yavrumun

tşk ederız canım
ama bu sepetlerı sadece 4 yada maksımum 5 ay kullanbılırsın bılgın olsun

tşk ederız canım
ama bu sepetlerı sadece 4 yada maksımum 5 ay kullanbılırsın bılgın olsun

Biliyorum canım sağol yaza girmeden bebişimin odasını yapıcam kısmetse 4 -5 aylık falan olucak allah nasip ederse nisan mayıs gibi ozamanda odası bitmiş olur kuzumun şimdi kış diye odasını hazırlamak istemedim fazla odam yok çünkü benim şimdi kullandığım odayı kızıma yapıcam

kızlar bu yatağı çok beğendım bunu yaptırıcam ama resımdekı şifonyerı beğenmedım uygun şifonyr bulursam yaptırıcam

hakkaten o ne ya konsol mu sıfonyer mı bellı degıl bence de baska bı sıfonyer yaptır sen.. yatak guzelmıs.. ben nıye stylewood dan vazgeçtıgını anlamadım ama.. cok guzel takımdı o cınderella

Prop cnm

benım bı arkadasım mobılyacı bana bebek odalarına baktınmı dedı bende evet begendım alıcam dedım

bana dogum hedıyesı olarak bebek odamı yapıcagını soyledı ınternetten yada bebek magzalarından

begen bana resmını ver aynını yapim dedı kendısıde çok ıyıdır bu ıste

bende madem yapılıcak acele etmım o aman belkı baska begenırım dıye beklemedeyım yanı daha tam

karar vermıs de degılım belkıde stylewood cinerallanın aynı olur kafam çok karışık ve kararsızım canım

ayyyyyyyyyyyy ne süper arkadaşşş... o zaman bnların hepsini geç, internette neler neler var ya türkiyede satılmayan iyice bi araştır ondan sonra karar ver.. ohhh süper arkadaş süperrr...

stylwood da fiyatlar nasıl arkadaşlar? burda çilek var oraya sordum büyüyen yatak , 3lü gardolap , perdesi, avizesi yaklaşık 2.000 tl dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…