2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

3500 4500 arasında degısıo fiyatlar genel olarak.. modelıne ve alıcagın parcalara baglı tum takımı almak zorunda degılsın tabı.. ıstedıgını secıp alabılıosun..

teşekkür ederim canım. hepsini almayı düşünmüyorum 3 kapılı dolap ve büyüyebilen yatak düşünüyorum bakalım. eylül de almayı düşünüyoruz araştırma aşamasındayız şu an.

o dedıgın ıkısı yaklaşık 2000 tutuyo bızım takımınkı oyleydı mesela..
bı de sen ıstanbulda degılsın dımı nasıl burdan alıcaksın ?

BU SEPETLERDEN MOTHERCARE DE VAR. 89 LİRAYA DÜŞMÜŞ HATTAzemuszemus

o dedıgın ıkısı yaklaşık 2000 tutuyo bızım takımınkı oyleydı mesela..
bı de sen ıstanbulda degılsın dımı nasıl burdan alıcaksın ?

ben ankarada şubesi varsa ordan alırım diye düşünmüştüm sitesinde bi ankara adresi var . alırsam ordan alabılırım.

ben ankarada şubesi varsa ordan alırım diye düşünmüştüm sitesinde bi ankara adresi var . alırsam ordan alabılırım.

anladım canım e-bebek magazasından bahsedıosun ankaradaki.. ben ankarayı dusunmemıstım nıyeyse :)
neyse gule gule seç beğen al..

kızlar kızmın odasının fotolarını ekliyorum, bakalım beğenecek misiniz...daha yerleştirilmedi, haftaya tam yerleştikten sonraki halinide koyarım...

çok sade çok şık nalancım
prensesin sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah :asigim:

ayyyyy nalancım çokk güzel hayırlı sağlıklı mutlu günler yaşasın kızın hep odasında. kulpları taş değilmi. o ayrı bi hava katmış. lambası perdesi çok harika. gerçekten çok beğendim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…