2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

Nalancım çok güsellll çok net ve sadee güle güle kullan canım

bende izne ayrılayim yerleştircemmm köşesini, ben köşe diyorum çünkü oda yapmıyorum yatak odamda bir köşe olcak :)

çok sade çok şık nalancım
prensesin sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah :asigim:

çok saol canım darısı odasını bekleyen bütün arkadaşların başına...

çok teşekkür ederim canım, evet kulplar taş, lambasıyla ve perdenin takıldığı taşlarla aynı olsun istedik...

Nalancım çok güsellll çok net ve sadee güle güle kullan canım

bende izne ayrılayim yerleştircemmm köşesini, ben köşe diyorum çünkü oda yapmıyorum yatak odamda bir köşe olcak :)

çok saol canım, sende izine ayrılınca rahat rahat ilgilenirsin bebeğinin köşesiyle...

canımm çok güzel çok şık çok sade güle güle kullansın prensesin...

saol canım, darısı sizlerin başına...

nalan uyku seti de pek bi süslü :) iki günde bunu kirletir sen koyu renk bişiler de al bence kokoşuna :))

evet dantelli bi set çok şık bunu yatağı aldığımız yerden hediye olarak verdiler, zaten bunu şimdilik ölesine süs olarak sercem, daha sonra kızım yatağı kullanmaya başladığında başka bi takım sererim...

nalancım çok güzel güle güle sağlıkla kullansın kızın inşallah.
beyaz renk çok ferah olmuş mobilyada.

Nalancım güzel kızının odası hayırlı olsun.Odası da hazır kokusu da çıkar yakında inşallah da alır alır yerleştiririz içlerini :) Bizimki biraz azaldı gibi.Salı günü temizlikçim gelcek onda bir güzel sildircem yine.

saol asoşum, sende resimleri buraya koysana burdan herkes rahat rahat bakabilir ve fikir edinirler, öteki tarafta kaybolup gidiyo resimler...

silmeyle çıkmaz bol bol havalandırın dediler, bende kapıyı pencereyi açtım havalanıyo, boya kokusu ilk güne göre baya azaldı ama...

ben eylülün ortasına kadar bütün işlerimi bitirmek istiyorum sonra yan gelip yatcem doğuma kadar valla...

nalancim tek kelimeyle bayildim hepsine.Sağlikli güzel günlerde kullanin inşallah

evet işte bu oğlumun odasının kapıdan görünüşü..

bu yatağı ve de ilk uyku seti..

bu dönencesi :) babası çıldırdı bunu alırken, evde de açıp açıp dinlio koca bebeğim :)

bu kitaplık / oyuncaklığı..

bu anneannesinin aldığı antika atlı karınca.. bebeğimin ilk oyuncağı..

çamaşırlığı ve alt değiştirme sehbası.. ustundekı raf ve askılık duvara monte edılcek kesın yerıne karar vermedıgım ıcın sımdılık oyle duruyo :)

bu ikinci uyku seti, açıp cekmedım dırek resmın ustunden cektım..

bu da oğlumun dağınık gardropu işte bu kdr :))

çok tatlı olmuş.. güle güle kullansın oğluşun..

çok güsellllllllllll güle güle kullanın canım oğluşunlaaa

teşekkür ederim, daha ıyılerı sızın olsun eğer hala yaptırmadıysanız ya da almadıysanız :)
gördüğünüz gibi bi tek sıpamın kendisi eksık su anda :) hazır ve nazır beklıoruz boyle ıkı aydır..
bı dahakı ay da esyalarını yıkayınca işim kalmıo beklemek dısında :)

hepsi çok güzel anneler peki park yatak alan anneler nasıl dolap almyı düşünüyolar veya aldılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…