2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

Çok teşekkürler Arkadaşlar hazırlıuklarımız tamam sıra 9 aylık yollardan gelen minik misafirlerimizi karşılamaya geldi inşallah...Sağlıklı doğumlar hepimize inş.

İşte bizim odamız böyle oldu kızlar...Allah'ım hepimize ve yavrularımıza cicilerini ve odalarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah

çok beğendim canım Allah bebeğina huzur içinde mutlu sağlıklı odasının içinde büyümek nasip etsin canım.

çok beğendim canım Allah bebeğina huzur içinde mutlu sağlıklı odasının içinde büyümek nasip etsin canım.

Teşekkürler canım nasılsın?aklım sendeydi doğurdumu acaba diye... takvimin son 15 günü saydığını söylüyor hadi bakalım hayırlısı...İnşallah senin oğluşunda yeni evinizin yeni odasında mışıl mışıl uyur huzur içinde büyür...Öptüm

hilalcim cok guzel maşallah suslu kız olucak belli simdiden

guzel saglıklı gunlerde eskıtsın ınsallah:teytey:

Çok teşekkürler Dilemma ve Bafo teyzeleri...Bütün anne adayları gbi bende bebeğim için özenle şeçip yerleştirdim eşyalarını inşallah hepimizin yavruları sağlıkla kullanır eşyalarını...

harıka bayıldımmm bende almak ıstıyorum

sagol cnm
bende cok begenerek aldım dıger emzırme kolduklarından farklı olsun ıstedım
modokodan bebek magzasından aldım ıstersen adını ozelden mesaj atabılırım

masalcıım çook güüüzeel uzanma koltuğun :) Bende bayıllldım..

tsk ederım cnm

masal bu koltukları çok begenirdim zaten çok iyi düşünmüşsün çok şık güle güle kullan:)

kızlar ben kiradayım ve müsait odam yok bu yüzden kendi yatak odama koymak üzere mantar mdf karyola ve şifonyer aldım

Eklentiler

• $Photo0162.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $Photo0164.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $Photo0158.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 52
mdf 4 çekmeceli,sallanabilir asansörlü mavi ve beyaz renklerde mantar figürlü karyola
+
suntalem mavi ve beyaz renlerde 4 çekmeceli geniş şifonyer
+
70x130 yatak örtüsü
+
artı ortopedik 70x130 yatak
hepsini 770 tlye aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…