2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

benmasal kızının odasına bayıldım çok ama çok tatlı allah sağlıkla kullanmayı nasib etsin

Bayıldım,bayıldım ,zevkle döşenmiş Benmasal:lepi:

benmasal herşey çok güzel görünüyor güle güle kullansın bebişin:))

çok güzel benmasal,tam bir prenses odası iyi günlerde kullanın...

tsk ederız teyzelerı
hepımızın bebeklerı o mınık yataklarında saglıkla uyusunlar ınsallah

benmasal çok tatlı bir odası olmuş kızının. prensesler gibi.
sağlıkla huzurla büyüsün inşallah.
bebk şekerleride çok hoş.

benmasal çok güzel odası prensesinin çok beğendim
sağlıkla mutlulukla kullansın herşeyini inş..

ayyy oda cok guzel olmus... halı ve lamba kızımın odası için aldığımızın aynısı opuyorumnanaktan

Benmasal odanızı çooookkk beğendim valla, güle güle kullansın bebeişin, çok tatlı gerçekten...

İsmin yazılı olduğu sticker a bittim, nerden aldın canım, bende almak isterim öle bi şi...

belis markasına bak canım ben ordan aldım fiyatı da gayet iyi.. 3 kapılı dolap, büyüyebilen beşik ve komidin..
E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas

bayilerdeki fiyatları burdan daha ucuz gidip bakabilirsen..

kızlar ben evlenmeden önce beliste çalışıyordum fabrikasında pazarlamadaydım. yeni modellerini gördüm çok güzel olmuş
belis almak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olmya çalışırım

benmasal çok tatlı bir odası olmuş kızının. prensesler gibi.
sağlıkla huzurla büyüsün inşallah.
bebk şekerleride çok hoş.

benmasal çok güzel odası prensesinin çok beğendim
sağlıkla mutlulukla kullansın herşeyini inş..

ayyy oda cok guzel olmus... halı ve lamba kızımın odası için aldığımızın aynısı opuyorumnanaktan

Benmasal odanızı çooookkk beğendim valla, güle güle kullansın bebeişin, çok tatlı gerçekten...

İsmin yazılı olduğu sticker a bittim, nerden aldın canım, bende almak isterim öle bi şi...

hepınıze tsk ederım kızlarr
nalancıgım ozelden stıckere aldıgım ınternet adresını sana maıl atıyorum

benmasal bayıldım odaya bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm akannehir
güle güle kullansın prensesinnn opuyorumnanaktan

kızlar ben 2011 şubat annesi olacağım inşallah ve odalarınıza bayıldım dizaynlarıda çok güzel güzel günlerde kullansın bebişleriniz inşallah artık sizde geri sayım başlamıştır heyecan doruktadır allah size hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

İşte bizim odamız böyle oldu kızlar...Allah'ım hepimize ve yavrularımıza cicilerini ve odalarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah

kızlar hepinizin aldıkları ve bebişlerinizin odası çok guzel.Allahım guzel gunlerde kullanmayı nasip eder inş..bende oda hazırlama arifesindeyken sizin yaptıklarınız aldıklarınız içimi ferahlattı doğrusu..ben komşu topikden geliyourm Allah izin verirse aralık annesi olucam..

Hayırlı olsun senin de az kalmış valla:)))) Biz her şeyi hazırladık bebişleri bekliyoruz=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…