2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

[video=vimeo;27237721]http://vimeo.com/27237721[/video]

[video=vimeo;27188530]http://vimeo.com/27188530[/video]

değişiklik olsun =)))

maşşallahhhhhhhh nasıl da tatlı yaa ikincisinde çok güldüm gidip dolabın ordan tepsiyi nasıl buldu allahım bu çocuklar ne fena yaa konuştuğunda ağzı çok laf yapacak benden söylemesi daha şimdiden söyleniyor konuştuğunda susmak bilmez

maşallah bebelere yaaa bayıldım ..özgül oğluşun çok tatlı araba kullanıyor ..şekeri nasıl yiyor öyle :)))))kendi daha tatlı maşallah ...
saol teyzesi:)babamız araba hastası ya heralde ona çekecek:)))
bu da benim tontoniş kızım :)))görenler her ne kadar erkeğe benzetse de :)) Eki Görüntüle 236058
öyle deme annesi saçları şöyle bi uzASIN azcık ne canlar yakacak bak göre:)maşallahhh

çok rahat cıncık cım. siz kullandınız mı? simite koyunca hep beraber denize girip yüzüyoruz :)

sağolun teyzeleri. valla ne çabuk büyüdüler. dişleri bile çıktı nerdeyse yürüyecekler. yürüyenler var. yenidoğduğunda bugünlerde gelecek mi derdim, zaman çabuk geçiyor!

özgülcüm bu kadar benzereler ya..bizimkiğde tv sephasında hemen ne zaman boş bıraksam receiver i kurcalar plazmayı itekler...sabitlicez sanırım...ama tv izlemez yiğit gerçi çizgi film açmadım hiç belki izler....oyuncaklarımız bile aynı kız....:) saçlarının dikilişide benziyor..en çok saçları benziyor zaten...yalnız sen o prizleri nasıl bıraktın onun yanıda yiğit olsa anında parmağını sokmuştu...bizde hepsi kapalı prizlerin...:)

maşallah paşama.....oda mutlu çocuk belli..allah daim etsin..anababasından ayrımasIN hiç....hepimizinkini inşallah...

demir çok tatlı çıkmış annesi kafa kel hala :)
özgül oğluşun çok şirin ...allah bağışlasın..benim sıpa da seviyor tv yi ama ben izlemesine izin vermiyorum şimdilik ...ya izleyince infoxun dediği gibi kablolar aklıma geldi nasıl açık da bıraktın sen öyle
bu arada lisedeyken ben de pinguyu seyrediyodum :)))hem de lisedeyken düşün ..çocuk ruhluyum işte napıyım ..onun için çocuklarla bebelerle çok iyi iletişim kurarım hemen...

hehe valla aynı şeyleri düşünüyoruz kalplerimiz bir demekki:)bebişlerin yaramzlıkları da bir:))prizlere kapak aldığımda onlar ilgisini çektiği için prizlerden kapakları çikarmak için uğraşıyodu:)kapakları söktüm o zamanki prizleri rahat bıraktı.kablolara kafayı takmış durumda ama,tvye bile yetişemiyo:)
saol teyzesi:)video da çok yakın gibi duruyor ama o kablolara yetişemiyo canım:)tvye bile uzansada dokunamaz o uzaklıkta yani:)

özgül ben priizi demiyorum canım ufaklığın yanında duran 4 lüyü diyorum bir ucu prize takılıysa çok tehlikeli mazallah bir parmağını sokda oraya((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…