[video=vimeo;27237721]http://vimeo.com/27237721[/video]
[video=vimeo;27188530]http://vimeo.com/27188530[/video]
değişiklik olsun =)))
bu da benim tontoniş kızım :)))görenler her ne kadar erkeğe benzetse de :)) Eki Görüntüle 236058
saol teyzesi:)babamız araba hastası ya heralde ona çekecek:)))maşallah bebelere yaaa bayıldım ..özgül oğluşun çok tatlı araba kullanıyor ..şekeri nasıl yiyor öyle :)))))kendi daha tatlı maşallah ...
öyle deme annesi saçları şöyle bi uzASIN azcık ne canlar yakacak bak göre:)maşallahhhbu da benim tontoniş kızım :)))görenler her ne kadar erkeğe benzetse de :)) Eki Görüntüle 236058
çok rahat cıncık cım. siz kullandınız mı? simite koyunca hep beraber denize girip yüzüyoruz :)
hehe valla aynı şeyleri düşünüyoruz kalplerimiz bir demekki:)bebişlerin yaramzlıkları da bir:))prizlere kapak aldığımda onlar ilgisini çektiği için prizlerden kapakları çikarmak için uğraşıyodu:)kapakları söktüm o zamanki prizleri rahat bıraktı.kablolara kafayı takmış durumda ama,tvye bile yetişemiyo:)özgülcüm bu kadar benzereler ya..bizimkiğde tv sephasında hemen ne zaman boş bıraksam receiver i kurcalar plazmayı itekler...sabitlicez sanırım...ama tv izlemez yiğit gerçi çizgi film açmadım hiç belki izler....oyuncaklarımız bile aynı kız....:) saçlarının dikilişide benziyor..en çok saçları benziyor zaten...yalnız sen o prizleri nasıl bıraktın onun yanıda yiğit olsa anında parmağını sokmuştu...bizde hepsi kapalı prizlerin...:)
maşallah paşama.....oda mutlu çocuk belli..allah daim etsin..anababasından ayrımasIN hiç....hepimizinkini inşallah...
saol teyzesi:)video da çok yakın gibi duruyor ama o kablolara yetişemiyo canım:)tvye bile uzansada dokunamaz o uzaklıkta yani:)demir çok tatlı çıkmış annesi kafa kel hala :)
özgül oğluşun çok şirin ...allah bağışlasın..benim sıpa da seviyor tv yi ama ben izlemesine izin vermiyorum şimdilik ...ya izleyince infoxun dediği gibi kablolar aklıma geldi nasıl açık da bıraktın sen öyle
bu arada lisedeyken ben de pinguyu seyrediyodum :)))hem de lisedeyken düşün ..çocuk ruhluyum işte napıyım ..onun için çocuklarla bebelerle çok iyi iletişim kurarım hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?