2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

özgül ben priizi demiyorum canım ufaklığın yanında duran 4 lüyü diyorum bir ucu prize takılıysa çok tehlikeli mazallah bir parmağını sokda oraya((((

canım ben de tekrar izeldim de gördüm:)o bizim oğlanın prizi teyzesi,bi ara priz ve kablolara taktığında bıktırma yöntemini kullandım boştaki 4 lüyü verdim bi süre benim gözetimimdeyken oyndaı şimdi o kadar umursamıyor ara kablolarını.diğer siyah da laptopınki,yanında yokken çıkarıyorum hep

livee çok şekermiş kızın maşallah pek sevimli:)))
kızlaaaaaaar bebeklerinizin bayramda bayramlıklarıyla fotolarını koyun lütfen ...merak ediyodur herkesler eminim...herkes koysun ....

Koyalım koymasına da canım, bakalım ne kadar kalacak üstlerinde danaların, ya mama döker,
ya kaka eder,
ya bi şey olur, temiz kalacak mı ki

prop diş buğdayı hayırlı olsun canım,dr.demir beye öpücükler
biz de deniz e diş buğdayı yapdık annemlerde dr. için steteskop aradım oyuncakcılarda bulamadım eşimde reçete koyalım dedi,şırınga aklımıza gelmedi :)

diş buğdayı hayıorlı olsun burcu.....bende ilaç kutusu koymuştum doktor olsun diye....ammmaaa mause seçti bizmki...arkaya koymuştum üstelik görmesin diye olmadı :) tereddüt etmeden ona uzandı....hayırlısı artık :)

doğum günü çok sade, evde, aile içinde olcak cnm, o yüzden bu kdr süslü bi diş buğdayı yaptık zaten, istanbulda kimsem yok biliosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…