bana kimse cevap vermeyecek mi?
walla bnmde öle oldu cnm iki ayda 4 kere girdim hatta bu haftada girersem 5 olucak acaba warmıdır bi zararıı:44:kızlar bişey sorucam;
iki ayda toplam 4 defa ultrason çekildi.
bu sıklığın acaba bebeğe bi zararı olur mu
ben doktorum.araştırmıştım merak edip.sorun yok yapılan çalışmalar da ki yaklaşık 15-20 yıllık bir çalışmalardan bahsediyoruz.hiç bir komplikasyona rastlanmamış.yani içimiz rahat olsun.usg nin hiç bir zararı yok.zaten usg ses dalgalrı ile çalışıyor o yüzden sorun yok.kızlar bişey sorucam;
iki ayda toplam 4 defa ultrason çekildi.
bu sıklığın acaba bebeğe bi zararı olur mu
walla bnmde öle oldu cnm iki ayda 4 kere girdim hatta bu haftada girersem 5 olucak acaba warmıdır bi zararıı:44:
evet son bir defa daha sakaryaya gittim canım. ama artık kesin karar verdim oraya tekrar gitmemeye.
en başta sadece b hcg bakmıştı. başka hiç tahlil yapmadı. zaten ultrasonu da çok kötü hiç bişey belli olmuyor.
geçen ay ümit hastanesinden randevu almıştık. onlarda 1 ay sonraya vermişlerdi salı günü oraya gidicez inş. dr gülbin erol a.
olmazsa senin dr unda aklımda oraya da gidebilirim.
yok canım dogumdan sonra valla hemen verılmıyor benım 2010 da her ay bır tanıdıgım dogum yaptı anca kımler verdı bılıyormusun 15 kılodan az alanlar hemen verebıldı ama 20-25 kılo alanlar hala şişler ve sankı hala hamıle gıbıler. Ay ınsallah cok almayız ama bu gıdısle alcam galıba hanı onemlı degıl bebegım saglıklı olsun dıyomda aldıgım kıloların bebege bır faydası yokkı kendıne alıyon yanı
teşekkürler diye yazmıştım ama.hepımız yazdık okumuyosun heralde yukardakılerı
ben doktorum.araştırmıştım merak edip.sorun yok yapılan çalışmalar da ki yaklaşık 15-20 yıllık bir çalışmalardan bahsediyoruz.hiç bir komplikasyona rastlanmamış.yani içimiz rahat olsun.usg nin hiç bir zararı yok.zaten usg ses dalgalrı ile çalışıyor o yüzden sorun yok.
teşekkürler diye yazmıştım ama.
evet başka dr. Denmekte fayda var , dr. A güvenmek gerekiyor , sonuçta doğuma a onlar girecek ....
hayırlısı yaa , napalım , ben tutmaya çalışıorum kendimi ama çok alakasız zamanlarda alaksız şeyler istiyr canım , şu 3 ay geçsinde bi yürüyüşlere başlıcam ben , şimdi de yürüyebilirsin diolar ama korkuyrum bu haftalarda ....
sen bi de beni gör paranoya konusunda tam kafayı yedim diyebilirim.tam diyorum ki,herkes doğuruyo kafaya takmayacam.hop gene merak içinde buluyorum kendimi.sağol canım içimi rahatlattın. bende ses dalgarını biliyordum ama
annelik tuhaf işte, herşeyi düşünüp havadan nem kapıyoruz.
inşallah bebişlerimizin canını da gereksiz yere sıkmayız paranoyalarımızla...
bende korkuyordum yuruyus yapmaktan doktoruma sordum hıcbır sakıncası yok dedı bıde ben masa basında calısyorum bana dedı 1 saat oturuyosan 5 dakka kalk yuru yuruyusun zararı olmaz dedı tabı dusuk tehlıken falan yoksa canım heralde
allah a şükür bi tehlikemiz yok , dr.umuz da yürüyebilirsin dedi ama ben daha ii biliyorum ya, 3 ay dolsun diye bekliyorum :))) ya ne bilim herşeyden korkar oldum , bişey olmadan atlatsaydık şu günleri.....
Kızlar selam...
Mide bulantısından daha kahvaltı yapamadım, ablamı aradım, gel buraya ben sana hazırlarım dedi :)))Hamileliğin birden fazla güzel yanı varmış
Ne güzel şanslısın canım , yakınların yanında ,bizim kimsemiz yok burda; yaşadığımız yerde ama sağolsun eşim herkesin yerini doldurmaya çalışıo .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?