-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar bişey sorucam;
iki ayda toplam 4 defa ultrason çekildi.
bu sıklığın acaba bebeğe bi zararı olur mu
ben doktorum.araştırmıştım merak edip.sorun yok yapılan çalışmalar da ki yaklaşık 15-20 yıllık bir çalışmalardan bahsediyoruz.hiç bir komplikasyona rastlanmamış.yani içimiz rahat olsun.usg nin hiç bir zararı yok.zaten usg ses dalgalrı ile çalışıyor o yüzden sorun yok.

evet başka dr. denmekte fayda var , dr. a güvenmek gerekiyor , sonuçta doğuma a onlar girecek ....

hayırlısı yaa , napalım , ben tutmaya çalışıorum kendimi ama çok alakasız zamanlarda alaksız şeyler istiyr canım , şu 3 ay geçsinde bi yürüyüşlere başlıcam ben , şimdi de yürüyebilirsin diolar ama korkuyrum bu haftalarda ....

sağol canım içimi rahatlattın. bende ses dalgarını biliyordum ama
annelik tuhaf işte, herşeyi düşünüp havadan nem kapıyoruz.
inşallah bebişlerimizin canını da gereksiz yere sıkmayız paranoyalarımızla...

bende korkuyordum yuruyus yapmaktan doktoruma sordum hıcbır sakıncası yok dedı bıde ben masa basında calısyorum bana dedı 1 saat oturuyosan 5 dakka kalk yuru yuruyusun zararı olmaz dedı tabı dusuk tehlıken falan yoksa canım heralde

cevaplar için çok teşekkrler.usg konusunda dediğim gibi ses dalgaları ile çalışıyor.o yzden hiç bir zararı yok.içimiz rahat olsun.

sen bi de beni gör paranoya konusunda tam kafayı yedim diyebilirim.tam diyorum ki,herkes doğuruyo kafaya takmayacam.hop gene merak içinde buluyorum kendimi.

allah a şükür bi tehlikemiz yok , dr.umuz da yürüyebilirsin dedi ama ben daha ii biliyorum ya, 3 ay dolsun diye bekliyorum :))) Ya ne bilim herşeyden korkar oldum , bişey olmadan atlatsaydık şu günleri.....

allah a şükür bi tehlikemiz yok , dr.umuz da yürüyebilirsin dedi ama ben daha ii biliyorum ya, 3 ay dolsun diye bekliyorum :))) ya ne bilim herşeyden korkar oldum , bişey olmadan atlatsaydık şu günleri.....

ewet hayırlısıyla atlatsaydık su gunlerı tek takıntılı ınsan benım sanırdım megerse ne kadar cokmusuz kk dan ogrendım bunuda

Kızlar selam...

Mide bulantısından daha kahvaltı yapamadım, ablamı aradım, gel buraya ben sana hazırlarım dedi :))) Hamileliğin birden fazla güzel yanı varmış

Kızlar selam...

Mide bulantısından daha kahvaltı yapamadım, ablamı aradım, gel buraya ben sana hazırlarım dedi :))) Hamileliğin birden fazla güzel yanı varmış

Ne güzel şanslısın canım , yakınların yanında ,bizim kimsemiz yok burda; yaşadığımız yerde ama sağolsun eşim herkesin yerini doldurmaya çalışıo .....

Ne güzel şanslısın canım , yakınların yanında ,bizim kimsemiz yok burda; yaşadığımız yerde ama sağolsun eşim herkesin yerini doldurmaya çalışıo .....

Evet canım o konuda çok şükür rahatım :)))
Anneme, ablalarıma, babama, kayınvalideme, en çokta eşime nazım geçiyor :)))
Çucuğumun sayesinde biraz küçüklüğüme dönüyorum :79:

ayy kızlar siz ne kadar takıyorsunuz herşeyi yaaa usg yi yürüyüşü yemeyi içmeyi bulantıyı...
dua edin gerisini allaha bırakın hamileliğin tadını çıkarın ben bazen unutuyorum hamile olduğumu ama bu günlerde aşırı mide bulantısı var hatırlatıyor kendini..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…