2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Aynen kızlar ben oğlanda ti uyguladım o sebeple zaten kakayı altına yapmıyor çok uzun süredir söylüyordu tuvalete gidiyorduk ama çiş konusunda gece kuru kalkma gibi hazır olma belirtileri yoktu aksine külot bez kullandığım için mi nedir sürekli taşma yaşıyorduk artık o kadar ki nevresim yıkamaktan bıktım, 24 ay oldu direk bezi çıkarttım ama oğlan beni hiiç zorlamadı, zaten alışkın olduğu için direnmedi hep oturdu lazımlığa tabi ki kazalar oldu ama tamamen üzerine çiş yaptığı 2-3 ü geçmedi, kaçırdığı oldu ama sürekli hatılatarak götürerek şuan 2. Haftamız gündüz tamamen bezsisiz dışarda da, gece de babamız yoğun olduğu için 1 ay sonra başlayacaktım gece bezliyordum, son 4-5 gündür gece kendi kalkmaya sonrasında da sabah kuru kalkmaya başladı yani nerdeyse geceyi de kendi kendine öğrendi.
Canım kızda ti ye gelince😂 çok ilginç ki kızda güzel ilerleyemiyorum uygulamaya çalışıyorum ama yakalayamıyorum kakalarını, galiba tüm ilgim kızda olmadığından böyle oldu ama oğlan bu aylardayken bezine kaka yapmıyordu hep oturtuyordum lazımlığa ama kız yapıyor, ti nin kitabı var uygulamak istersen onu edin 🌸
Sağol canım bakayım. Muhtemelen tüm ilgin kızda olmadığından. Birden fazla çocuğu olan anneler tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdım😅 ikisine yetebilmek çok zor hakkaten. 3, 4 + çocuklulara Allah sabır versin 😬

Sağol canım bakayım. Muhtemelen tüm ilgin kızda olmadığından. Birden fazla çocuğu olan anneler tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdım😅 ikisine yetebilmek çok zor hakkaten. 3, 4 + çocuklulara Allah sabır versin 😬
Kesinlikle ben artık 5-6 çocuk büyüten kadınlara resmen saygı duyuyorum , ellerinden öpesim geliyor,doğurmak ayrı yetiştirmek ayrı zor, 2 çocukla biz nakavt😂😂

Merhabalar
Çok olmuş kimse yazmayalı.😇
Kızım 2 yaşına girdikten sonra 2.çocuk düşüneceğim demiştim. Şimdi 26 aylık.
Ve hamileyim şükürler olsun. :anneadayı:
3 ay öncesinden vitaminlere başlamıştım. Planlamıştım. Nasip oldu.🙏🏻
Uygulamaya göre beklenen adet tarihim dündü. Cmt kan verdim. Beta 694.5 çıktı.
Şimdi temmuz ortasında muayene için gitmeyi bekleyeceğim. 2.de çok rahatım yani.
Kese için ayrı, kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. Biraz büyüsün de hepsini bir arada görelim duyalım inşallah😇

Merhabalar
Şimdi temmuz ortasında muayene için gitmeyi bekleyeceğim. 2.de çok rahatım yani.
Kese için ayrı, kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. Biraz büyüsün de hepsini bir arada görelim duyalım inşallah😇
Maşallah maşallah 💜
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏

Teşekkür ederim canım
Sen 2.çocuğu düşünüyordun sanki
Doğurmuş muydun? Hatırlayamadım. Burada doğum yapan çok oldu sanki sonradan
Yok doğurmadm bi kimyasal gebelik yaşadım daha da hamilelik yaşanmadı. Nasip olur inşallah bu aralar çok istiyorum 🙏

Merhabalar
Tebrik ederim, çok güzel haber🥰 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💗🌸🌸

Teşekkür ederim😊
2 çocukla
Daha doğrusu bebekle, hayat çok mu zor🥹
Şöyle ki bazı akşamlar gerçekten bitmiş oluyorum ama bazı günlerde sakin ve uyumlu oluyor herşey yolunda gidiyor, zorluğu olsa da lezzeti çok başka mutluyum 2 bebekle, benim kızım 9 aylık oldu bile, oğlum büyüdü artık çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor açıkçası beni en çok yoran oğlanın kıza zarar vermesi, hiç belli olmuyor yüzünü avuçluyor yada elindekini fırlatabiliyor, canı sıkılınca ona çatıyor resmen, onu halledersek baya toparladık gibi biz,hep iyi ki diyorum☺️hala ücretsizdeyim ve evde tam gün yardımcım var tabi ki buda etkiliyor, tek bakabilene şapka çıkartırım vallahi özellikle ilk aylar dengeler oturana kadar zorluk oluyor ama giderek kolaylaşıyor , kızım tutunup kalkmaya başladı bile o kadar hızlı büyüyor ki, ben ilerde 3. yi bile düşünüyorum 🤣🤣

Şöyle ki bazı akşamlar gerçekten bitmiş oluyorum ama bazı günlerde sakin ve uyumlu oluyor herşey yolunda gidiyor, zorluğu olsa da lezzeti çok başka mutluyum 2 bebekle, benim kızım 9 aylık oldu bile, oğlum büyüdü artık çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor açıkçası beni en çok yoran oğlanın kıza zarar vermesi, hiç belli olmuyor yüzünü avuçluyor yada elindekini fırlatabiliyor, canı sıkılınca ona çatıyor resmen, onu halledersek baya toparladık gibi biz,hep iyi ki diyorum☺️hala ücretsizdeyim ve evde tam gün yardımcım var tabi ki buda etkiliyor, tek bakabilene şapka çıkartırım vallahi özellikle ilk aylar dengeler oturana kadar zorluk oluyor ama giderek kolaylaşıyor , kızım tutunup kalkmaya başladı bile o kadar hızlı büyüyor ki, ben ilerde 3. yi bile düşünüyorum 🤣🤣

Maşallah😍
içime su serptin vallahi. Sonuçta iyi ki olmuş dedirtiyor illa ki.
Ben de mecbur ücretsiz izne ayrılacağım. Bu da beni korkutuyor. Çalışma hayatına alışan biri için evde kalmak zor. Ama bir süre çekicem bunu. Napalım. 🥹 yardımcın olması mükemmel tabii.
Ohh inşallah nasip olur.
3 çocuğa gücü olan yapsın. Çocuk büyük bir aşk. Ama bebekken sözün geçiyor büyüyünce değişiyormuş o işler. O zaman ne olur bilemem. 😁

Yardımcı olunca ben de düşünürüm 😃

Maşallah😍
Ben de mecbur ücretsiz izne ayrılacağım. Bu da beni korkutuyor. Çalışma hayatına alışan biri için evde kalmak zor. Ama bir süre çekicem bunu. Napalım. 🥹 yardımcın olması mükemmel tabii.
Ohh inşallah nasip olur.
3 çocuğa gücü olan yapsın. Çocuk büyük bir aşk. Ama bebekken sözün geçiyor büyüyünce değişiyormuş o işler. O zaman ne olur bilemem. 😁
Öyle tabi oğlan şuan inatlaşmaları ile beni zorluyor, mesela bide aşırı yemek seçmeye başladı hiçbir zaman yeme konusunda beni zorlamamıştı o kadar şaşırıyorum ki bebekliğinde o kadar obur şu şimdi ne yedireceğimi şaşırıyorum , sebze yemiyor,
Sizler de de var mı bu durum🥲 ücretsiz izin konusunda bende hep çalıştım yada okudum evde boş kaldığım zaman hiç olmadı ama bu zamanları o kadar hızlı geçiyor ki oğlan izin bitimine 4 yaşına yaklaşacak kız ise 2 yaşında olacak küçük olacak diye düşünüp şimdiden üzülüyorum , 1 yıl daha olsa hakkım i gene kullanırım, eve de alışıyorsun şimdi ben işe nasıl adapte olacağım diye korkuyorum açıkçası😆

Maşallah😍
Ohh inşallah nasip olur.
Bide senin de annen destekti sanırım, benim de öyle bir desteğim yok uzaktalar, sen de anne desteği ile ücretsiz de alırsan çok rahat halledersin merak etme

Öyle tabi oğlan şuan inatlaşmaları ile beni zorluyor, mesela bide aşırı yemek seçmeye başladı hiçbir zaman yeme konusunda beni zorlamamıştı o kadar şaşırıyorum ki bebekliğinde o kadar obur şu şimdi ne yedireceğimi şaşırıyorum , sebze yemiyor,
Sizler de de var mı bu durum🥲 ücretsiz izin konusunda bende hep çalıştım yada okudum evde boş kaldığım zaman hiç olmadı ama bu zamanları o kadar hızlı geçiyor ki oğlan izin bitimine 4 yaşına yaklaşacak kız ise 2 yaşında olacak küçük olacak diye düşünüp şimdiden üzülüyorum , 1 yıl daha olsa hakkım i gene kullanırım, eve de alışıyorsun şimdi ben işe nasıl adapte olacağım diye korkuyorum açıkçası😆

Benim çocuğum hala normal biri gibi yemek yemiyor ki seçsin. Zaten yemekle hiç arası olmadı hala da yok. 🥲 bu anlamda çok çok zor. Yemek yiyen bir çocuk bana uzaylı gibi geliyor. İmkansız geliyor. Hiç göremedim kendi kızımda çünkü.
Ekran karşısında izlediği şeye dalacak ki ağzına ezdiğimiz karışımı tıkalım. Ancak o şekilde yiyor. Zar zor. Ama çok şükür sağlığı iyi. Boyu yerinde.

Eve alışınca işe başlamak ürkütebilir gerçekten. Korkar insan. Ama kendi paranı kazanmak ve işe yaradığını hissetmek muhteşem bir şey.

Bide senin de annen destekti sanırım, benim de öyle bir desteğim yok uzaktalar, sen de anne desteği ile ücretsiz de alırsan çok rahat halledersin merak etme

Annem destek çok şükür. O biraz yükümü alır.
Bu arada bir arkadaşım vardı yardımcısı var yıllardır ama asla 3.çocuk düşünmem böyle bile çok zor diyordu. Biraz da kişiye bağlı bu

Selam kizlar bende 4. Bebeğimi bekliyorum abisi ile arasında 2 yaş 3 ay olacak birde beni düşünün ne bir yardimci ne başka bişey var ve dogum yaklaştıkça korkuya kapılıyorum.. yeni bir bebek istemiyorduk Rabbim istedi sürpriz yaptı ama henüz yeni sütten kestim 1 ay oluyor.. eskiden emziren biri görsem icim dolar tasardi şimdi gördüğüm bebekleri kucağıma alamıyorum 🙄hep dua ediyorum Rabbim ins kucağıma verdiğinde sevgisini beklemedigim şekilde doldurup tasirsin🥴

Selam kizlar bende 4. Bebeğimi bekliyorum abisi ile arasında 2 yaş 3 ay olacak birde beni düşünün ne bir yardimci ne başka bişey var ve dogum yaklaştıkça korkuya kapılıyorum.. yeni bir bebek istemiyorduk Rabbim istedi sürpriz yaptı ama henüz yeni sütten kestim 1 ay oluyor.. eskiden emziren biri görsem icim dolar tasardi şimdi gördüğüm bebekleri kucağıma alamıyorum 🙄hep dua ediyorum Rabbim ins kucağıma verdiğinde sevgisini beklemedigim şekilde doldurup tasirsin🥴
Benim 2. Bebiş de süpriz. Doğuma kadar kafamda hep soru işaretleri vardı. Bizim de arada 25 ay var tam. Yetebilecek miyim ikisine de, işk çocuğuma haksızlık mı ediyorum vs vs. Hamileliğin ilk yarısı kabullenmeye çalışmakla geçti. Şuanda 1 ay 23 günlük ve doğumdan beri hergün iyi ki diyorum. İyi ki süpriz yapmış iyi ki gelmiş🫠 umarım sen de böyle hissedersin 🌸 abisi ilk 1 hafta 10gün hırçınlaştı ama sonradan duruma alıştı. Çok seviyor kardeşini kendisi de bebek olduğundan istemeden bilmeden bazı istenmeyen durumlar da olmuyor değil ama bunlar da aşılmayacak şeyler değil bence.. inşallah Diğer çocuklarının yanında farketmeden hıpızla büyür senin ufaklıkta için rahat olsun

Son düzenleme:
Back
X