Bayanlar yumuşatıcı konusuna değinmişsiniz....
Ablam bebe yumuşatıcı ve deterjanıyla bizim ufaklık gelmeden herşeyini yıkayıp ütülemişti....
Bebiş doğduktan sonra kıyafetlerini giydirdiğimizde çocukta müthiş huzursuzluk başladı... sonra sanki nefes alamıyomuş gibi oluyordu, en son bebekimizin her tarafı kırmızı pütür pütür oldu, doktora götürdük, yumuşatıcı mı kullandınız bebeğin çamaşırlarında dedi, ablamda evet bebe yumuşatıcısı dedi, doktor onların daha ciltleri çok hassas, akciğerleri her ne kadar gelişmiş olsada yetişkin insanla aynı değildir, koku nefes alışını etkiler dedi

bebeğin herşeyini tekrar yıka, ütüle gerekirse yaşına kadar yumuşatıcı kullanma, kimyasal sonuçta bebeğe temas ettirme dedi, eve geldik ablam uzun programa bütünnnnnn dolabı attı, çooook şükür çocuk rahata erdi... mis gibi uyumaya başladı, kızarıklıklar geçti....
Tv'de geçen bir doktor da yaşına gelene kadar yumuşatıcıyı önermiyorum hem alerji, hem de akciğer gelişimi için önermiyorum dedi... kendi doktoruma sordum ne gerek var artı bi kimyasala kullanma dedi...
Ben sadece bebe detarjanıyla yıkayacağım....
İlgilenenlerin bilgisine