-----2010 KASIM hamişleri----

güle güle kullanın inş.....
çok güzeller hele o elbise yok mu aman allahım....:nazar:

teşekkür ederim canım,amin inşallah.
çiçekli turkuaz renk olanı söylüyorsun sanırım, aslında biz kıyafet alımını bitirmiştik. c.tesi kontrol çıkışı birkaç eksik için mağazaya girdiğimizde bakınırken etrafa eşimle aynı anda tuttuk elbiseyi çok güzelmişşşş dedik ve dayanamadık aldık. :16:

Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde giydirebilmeyi,yavruna kavuşabilmeyi nasip etsin inş canım

çok teşekkür ederim.Amin inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin.

slm arkadaşlar... ben bugün eşime kahvaltı hazırlayayım dedim sonra yattım bu saate kadar uyudum.

göbüş cicileriniz çok tatlı :)

bu hafta gerçekten de herkesin doktor zamanı galiba... artık kilo boy haberleri alır dururuz... ayyy çok güzel:9: bende bu hafta gideceğim. kan uyuşmazlığı iğnem de var. testimi ankarada yaptırmıştım temiz çıktı çok şükür. ben 37. haftada falan doğuracağımı hissediyorum nedense bu yüzden daha çok heyecanlanıyorum.:49:

Günaydıınn :3::3:

hepinizin ve benim anneler günü kutlu olsun anne adayları..:71::71:
3gündür giremedim nete.
GEM cim bursaya geldim cuma cumartesi ordaydım.
herkes iyidir umarım
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür.
893 gr ve 32cm olmuş miniğim.
karnımda kanguru pozisyonundaydı :21:
iznimde bitti çalışıyorum artık
çok sık giremiyorum nete.
sağlıklı günler hepinize..

Maşallah kuzuna :nazar::16:
günaydın kızlar.....
herkes iyidir inş....

dün biraz alışveriş yaptık oğlumla incik cincikleri aldık ama eksikler bitmiyor yaaa.....
birde dün hacişakirin lavanta kokulu sabun tozunu aldım ama çamaşır makinesinde yıkanır diye birşey yazmıyor üzerine elde ve merdanelide yıkanır diye yazıyor onca şeyi elimde mi yıkıcam ben ya makineye koysam birşey olur mu acaba......
Güle güle kullansın tosun :56:

Sakın o sabun tozunu makinede kullanma arındıramazssın :52::52::60:
herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.:3:

kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedi :21::69::nazar: maşallah 933 gr , 34 cm olmuş :nazar::nazar::nazar: herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım :36:

gemcim, ayakkabılarını güle güle giy canım. ben özel sektörde ihracat bölümünde çalşıyorum canım :34:

Maşallah prensese kocaman olmuş :nazar::16:
Ben de çok endişenmiştim ayaklarını kafasının üstünde görünce :9::9:
Ben bal oğlumu yarın görücemmmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben teeee c.tesiye :25:
mantıklı:46:

olsun... bende aynı eşyi düşünüyorum. sıcaklarda içerde son güne kadar dayanamaz belkim:52:

bu arada kk da başka bi topikte okumuştum:
30.haftalar göbekten bebek hareketlerinin en güzel gözüktüğü zamanlarmış.
kameraya alın diye öneriyordu.
sonradan yeri daralınca o kadar cok gözükmüyormuş.
ben dün elimde kamera ile gezdim ama çekemedim... bebem yatağa yataınca uyandı bende kalkmaya üşendim:52:
Biz geçen çektik eşimle :69::69:
Sonradan izlemesi süper oluyormuş :69::69:
slm arkadaşlar... ben bugün eşime kahvaltı hazırlayayım dedim sonra yattım bu saate kadar uyudum.

göbüş cicileriniz çok tatlı :)

bu hafta gerçekten de herkesin doktor zamanı galiba... artık kilo boy haberleri alır dururuz... ayyy çok güzel:9: bende bu hafta gideceğim. kan uyuşmazlığı iğnem de var. testimi ankarada yaptırmıştım temiz çıktı çok şükür. ben 37. haftada falan doğuracağımı hissediyorum nedense bu yüzden daha çok heyecanlanıyorum.:49:
Ayy bana da bu kıpırdak kız 40 hafta sabredemez gibi geliyor :52::52:

benim ki erken doğum korkusundan çok his ya! hem 37. hafta sanki tam zamanıymış gibi geliyor nedense bana :)))

pur, benimkide çok kıpırdak: erkeğin kıpırdağı da bir tuhaf oluyor yahu :92::74:

40 haftayı bulmaz diye bende tahmin eidyorum ama bakalım...

Korkuyorum o yüzden herşeyi hazırlamaya çalışıyorum...

benim ki erken doğum korkusundan çok his ya! hem 37. hafta sanki tam zamanıymış gibi geliyor nedense bana :)))

pur, benimkide çok kıpırdak: erkeğin kıpırdağı da bir tuhaf oluyor yahu :92::74:

hiç sorma çok yaramaz olcaklar herhalde....benimki hem hareketli hem şişko.....:27:
benim tosunda 2 hafta ilerden gidiyordu en son o yüzden erken gelir endişesi içindeyim.....

40 haftayı bulmaz diye bende tahmin eidyorum ama bakalım...

Korkuyorum o yüzden herşeyi hazırlamaya çalışıyorum...
bence de her şey hazır beklesin sırtımızda beklemiyor ya ne olur olmaz, telaşa lüzum olmadan temkinli hareket etmiş oluruz.
hiç sorma çok yaramaz olcaklar herhalde....benimki hem hareketli hem şişko.....:27:
benim tosunda 2 hafta ilerden gidiyordu en son o yüzden erken gelir endişesi içindeyim.....

benim arkadaşımın oğlu da 2 hafta önden gidiyordu. 42 haftada sezeryanla almak zorundalar. sanırım önde gitmeyle erken doğumun alakası yok. eğer varsa da arkadaşım istisnalardan biridir. bu arada bebekte 4 küsür kilo doğmuştu....tosundu!

almak zorundalar diye yazmışım. almak zorunda kaldılar diyecektim. bebek kocaman oldu çünkü :)

bence de her şey hazır beklesin sırtımızda beklemiyor ya ne olur olmaz, telaşa lüzum olmadan temkinli hareket etmiş oluruz.

benim arkadaşımın oğlu da 2 hafta önden gidiyordu. 42 haftada sezeryanla almak zorundalar. sanırım önde gitmeyle erken doğumun alakası yok. eğer varsa da arkadaşım istisnalardan biridir. bu arada bebekte 4 küsür kilo doğmuştu....tosundu!

ayyy öyle miiii ayy ne bilim yaa benimki zaten baskı yapıyor aşağıya doğru hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim dediğin gibi sırtımızda hazır beklemicekler ya hazırla at kenara....:9::9::9::9::9:

ayyy öyle miiii ayy ne bilim yaa benimki zaten baskı yapıyor aşağıya doğru hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim dediğin gibi sırtımızda hazır beklemicekler ya hazırla at kenara....:9::9::9::9::9:
sen 2 hafta önde demiştin ya 13 kilo da almışsın. bebek kaç kiloymuş ve bunu ne zaman öğrendin? ben o yazılanları kaçırmışım bende 13 kilo aldım ya belki de bebeğim ağır değil mi:1: ben de kilomun çamurunu kime atacağımı şaşırıyorum.
Bi erkek akrep de biz de var :3:
Zor mor ama karakterli tipler :82:

ben zaten belli başlı burçları burçtan sayarım. mesela ben başağım. başağı burçdan saymıyorum. böyle daha belirgin baskın burç karakterlerini seviyorum. akrep de bunlardan biri. ve aslanda.:16:

sen 2 hafta önde demiştin ya 13 kilo da almışsın. bebek kaç kiloymuş ve bunu ne zaman öğrendin? ben o yazılanları kaçırmışım bende 13 kilo aldım ya belki de bebeğim ağır değil mi:1: ben de kilomun çamurunu kime atacağımı şaşırıyorum.

ben zaten belli başlı burçları burçtan sayarım. mesela ben başağım. başağı burçdan saymıyorum. böyle daha belirgin baskın burç karakterlerini seviyorum. akrep de bunlardan biri. ve aslanda.:16:

nisan 19 da gitmiştim doktora bebek 913 gramdı 24 haftalık görünmesi gerekirken 26+3 görünüyordu kereta şekerden şüphelenmişti doktor 126 çıktı şeker yok dedi ama yediklerinede dikkat et, yeme dedi daha doğrusu.....:52::52::52:
ben zaten sürekli evde tartılıyorum 84-85 civarı gidip geliyorum 72 ile hamile kalmıştım....
sende ben gibi ekmek pilav makarnayı kes ama ben arada ekmek yiyorum ne yapim özlüyorum tadını ha tatlıda çok yeme....:1:

Son düzenleme:
Back
X