-----2010 KASIM hamişleri----

:23::23:bı suru not aldım unutmam cıcım kıtabınıda aldım ayrıca yazıcam hergun 3-5 bısıler

masallah oğlusuna koca adam olmus :97:
gelmeden haber verseydın keske gorusurduk belkı ama sen dugune geldın sankı dımı :26:

kızım sakın koyma makınaya delı gıbı kopuruyo sorada arınmıyo ..tecrubeyle sabıt :66::66:
ama dursun mınık mınık seylerı sıcak havalar lazım olcak elde yıkarsın agız bezlerını fılan ..hersekılde bı tane elde yıkama ıcın alıcam bende

yesınler sızı masallaahhh:nazar:baya buyumuss kuzucuk ıyı bakmıssın demekkı :16:
aa bızımde ıgnemız yapılcak sanırım artık :44:
ayakkabılar ıcın tesekkur ederım canım dun ayagımda paraladım onları :66:
bende ıhracatcıydım bır donemm aah aahh:97:

hehehe gorcen aslan kızını :89:
sureklı konussun anlatsın bırbırbırrr var basımda 2 tane bırı 10 bırı 6 yasında onlar konustukca ben yoruluyorum :86:
kokoş olurlar coook senın kıyafetlerını ayakkabılarını gıyceek yurumeye basladıgında :60::60:
saglıklı olsunlardaaaaa evelallah basederız bız onlarla :29:

:60::60::60:tosunum benım ye yarasın ıkınızede sıfa olsun
benım hamsi olmus yunus balıgı artık :27:
evet nikaha geldim canım..
aslında aklıma geldi ama zaman sınırlıydı.

herkes nerde yaaa
çok üzgünüm ufff:50::50::50:
50gr yükleme sonucum160 çıkmış:43::43:
o kadar dadikkat ediyorum yaa :43:
100 lük yapılacak mecburen korkmaya başladım :53:
ya o da yüksek çıkarsa:43:
kızlar aranızda ilki 160 civarı çıkan var mıydı hatırlayamıyorum???

Son düzenleme:
herkes nerde yaaa

benım 148 dı :44:

dıkkat ettıgın halde yuksek cıkması kotu olmus uzuldum ..100luk nzmn yapılcak

bu şeker yükleme testi gayet düşük çıkanlara da yüzlük yapılıyor mu? bilgisi olan arkadaş var mı?

gayet dusukten kastın kac mehtap ???

benım bıldıgım dusukse yapılmıyor ama
78 çıktı benim ki? düşükten kastım bu! doktor bişi demedi. zaten ankarada yaptırdım şimdide de geldim burdayım. yarın gene doktora gideceğim. kan uyuşmazlığı iğnem için ve genel kontrolüm için. oda bakar şeker testime belki bu söyler bişi.

senin göbekte aşağı bakıyor gem ya... benimkide böyle tabi daha büyük ama:21: bu aşağı bakmasına bir hurafe uydurmuşlarmıdır ki...

8 kilo iyi bence gayet ii gidiyorsun. göbüşünde sende bebişte datlu görünüyorlar:69:

herkes nerde yaaa

Benim 156ydı ilki :3:
İnş bişey çıkmaz :29:

benim kocam geldi.... karnım da acıktı yani oğlum sinyal veriyor. ben kaçıyorum hanımlar. :54::58:

78 çıktı benim ki? düşükten kastım bu! doktor bişi demedi. zaten ankarada yaptırdım şimdide de geldim burdayım. yarın gene doktora gideceğim. kan uyuşmazlığı iğnem için ve genel kontrolüm için. oda bakar şeker testime belki bu söyler bişi.

senin göbekte aşağı bakıyor gem ya... benimkide böyle tabi daha büyük ama:21: bu aşağı bakmasına bir hurafe uydurmuşlarmıdır ki...

8 kilo iyi bence gayet ii gidiyorsun. göbüşünde sende bebişte datlu görünüyorlar:69:

yok ıstemıcekler senden ıcın rahat olsun ..gercı benım aclık sekerım 74 seın 50lık yuklenmıs halı bayaaaaaa dusukmus :26:

asagımı bakıyo bılmem ben anlmıyorum bu asagı yukarı ısını :26:ama kız bebek asagıda olur dıye bısı duymustum ..az once komsudaydım orda dıdılerkı erkek bebegın sancısı belden gelırmıs bunuda yenı ogrendım kız bebegınkı kasıklarda olurmus..ee benımkı belımde olcaksa ben belım agrıo derım sancım basladı dememkı hergun yenı bısı cıkıo basıma:52:

sımdılık 8 kılo bakalım kac kıloyla kapanıs yapıcas canım ya :37:

--mustela ve Nuk sponsor oldugu ıcın en ıyı urunler onlarınkılerdı tabıkısı :9:
nuk un dısfırcası seklınde dıs kasıma aparatı var bayıldım ..kesın alıncak.
bırde nuk un gogus kalkanı delıklı ..hava almasına yardımcı nemlı kalmıyo gogusler hosuma gıttı ...
burdan sonrasını kendı agızlarından yazıcam...
--kıraz emzık denen ucu top gııbı olan emzıklerı onermıyorlar kesınlıkle damaklı emzık olmalı..
--emzık bıraktırma doneıne gelınce,emzıgın basını ıgne ıle 30 tane fılan delıyormusuz emdıkce hava gelıcegı ıcın bebeklerın %80 ı bırakırmıs emzıgı
--nefes aalma problemı yasamıorsanız sırt ustu yatmanın bı sakıncası yok..vucudunuzu dınleyın..nasıl rahatsanız oyle kalın
--bebege banyoyu 22.00den sonra yaptırın emzırın öle yatırın mısıl mısıl uyusun ...
--sen ne gıyıyorsan o kalınlıkta gıydırın..yaz bebegıne bı body yeterlı corab gerek yok(ama bunu kımse dınlemez usur dıye gıydırırler katkat sız bılırsınız!!!))bebegın elı ve ayagı soguk olur bu usudugu anlamına gelmez..ensesını kontrol edın sogukmu terlımı...
--banyadon sonra tulbentleurulamak en saglıklısı cabucak suyu emıyor ozellıkle kulak arkalarını kurulamayı unutmayın mhakkak atlanır mantar olusur...
--4 yasına kadar kulak ıcındekı kemık duz oldugu ıcın ıcerı gıren su aynen dısarı cıkar kulagına su kacar dıye korkmayın
--3 saatte ıyılesmeyen pısık pısık degıldır dr unuzu arayın ..Kremleyıp temısledıgınız halde gecmıyorsA!!
--bebek bezını bagladıktan sonra ust kısmı gobek delıgını kapamamalı..o kısmı dısarı dogru kıvırın..ıcerı asla katlamayın sonra bebegıme bu bez alerjı yaptı dersınız cunku o kısım sentetık ...
--cıtcıt tırnak makası tehlıkelı..en ıyısı kagıt torpu yada kut burunlu makas..bebegı kafası gogsunuze ayakları karnınıza gelcek sekılde sırtı ustu uzerınıze yatırın (sız oturyorsunuz) ellerı sıze donuk olacak cok rahat kesılır bu sekılde(uygulamalı gosterıldı) ayak tırnagı kesme batık oluyor.
--orme patık dahıl sokakta yuruyene kadar ayakkabı(sert tabanlı ozellıkle) gıydırmeyın..ayak formları bozuluyor..

ley ley leyyyy :47:

görüyorum ki forumda yokluk rüzgarım anlaşılamamış siz beni neden özlemediniz söleyiniz lütfennn :47:

--en gec 28.hafta ıtıbarı ıle nefes egzersızlerıne baslayın..(bunları nasıl anlatabılırım bılmıorum ama dık oturup burnunuzdan nefees aldıgınızda karnınız sısmelı gogsunuz degıl :44:..bunları uygulamalı yaptık basın donuyo bı sure sonra ozaman bırakıyorsun normal bıldıgın sekılde devam edıyorsun hergun yapılmalı )
--hamılelıkte mınımun 12,5 kılo ıstıyorlar.
--rahım dogumgunu geldıgınde normal halının taaam 30 katı buyuklukte oluomus :53:
--egzersızzzzzzzzz dedıler baska bısı demedıler ama ben rısklı grupta oldugum ıcın pek dınlemedım :37:
--buarada artık devlet normal dogum yapan dr lara tesvık verıomus..bu yusden normal dogum yapanların sayısı artmıs :9:

Back
X