http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-39.html#post19105633
gobek gorun kıslar
Morguller ve Pur ozellıkle sız ıyı bakın![]()

Anladık herhalİlla dile mi getirmemiz lazım
Nerdeydin![]()
pişmiş tavukla yarış ediyordum

yine başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiyo o kadar kesiyolar , tüylerini yoluolar , ütülüüyolar ,ayırıyolar haşlıyolar yooooooookkk yinede benm başıma gelenlerle rakip olamıyo :86::86::86:
cuma günü saat 8-9 arası duştaykene tansiyonum düşer evde yalnızkene ve bayılırım ... eşim yokluğumu anladığında eve koşar gelir veee beni ÖLDÜ SANARRRRR

komşular feryat figan hastaneye götürülürüm tabi bu esnada ayılırım serumlar iğneler vsler .... :94:
eşim beni anneme bıraktı 2 gün orada kaldım bugünde geldimmm :87::87:
evvet sıcak su tansiyonu iyice düşürüyormuş arkadaşlar ben tecrübede ettimm

işte böle atraksyona son hız devam ederken , bunun son kötü haber olarak 9 mayısta kalmasını diliyorum ... ayrıca bugün bisim nişan yıl dönümümüz

böle bi kocaya , böle bi kaynanaya , böle bi görümceye , böle bi hayata katlanmamın 3. yılında en sevindirici şey bebeğimin halen benimle olması sağlıklı olması

herkese saygı , slm ve iyi dileklerimi sunarken ! dualarınız ben ve minik bebeklerimizle olsun inş... :82:
HÖRMETLER SEVGİLİ TEYSELERİM , SEVGİLİ ABLALARIM , SEVGİLİ AKRANLARIM VE DEĞERLİ ÇÜÇÜKLERİMMM :81::81::81::81::81::81::81::81: