Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
pişmiş tavukla yarış ediyordum![]()
yine başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiyo o kadar kesiyolar , tüylerini yoluolar , ütülüüyolar ,ayırıyolar haşlıyolar yooooooookkk yinede benm başıma gelenlerle rakip olamıyo :86::86::86:
cuma günü saat 8-9 arası duştaykene tansiyonum düşer evde yalnızkene ve bayılırım ... eşim yokluğumu anladığında eve koşar gelir veee beni ÖLDÜ SANARRRRR
komşular feryat figan hastaneye götürülürüm tabi bu esnada ayılırım serumlar iğneler vsler .... :94:
eşim beni anneme bıraktı 2 gün orada kaldım bugünde geldimmm :87::87:
evvet sıcak su tansiyonu iyice düşürüyormuş arkadaşlar ben tecrübede ettimm
işte böle atraksyona son hız devam ederken , bunun son kötü haber olarak 9 mayısta kalmasını diliyorum ... ayrıca bugün bisim nişan yıl dönümümüz
böle bi kocaya , böle bi kaynanaya , böle bi görümceye , böle bi hayata katlanmamın 3. yılında en sevindirici şey bebeğimin halen benimle olması sağlıklı olması![]()
herkese saygı , slm ve iyi dileklerimi sunarken ! dualarınız ben ve minik bebeklerimizle olsun inş... :82:
HÖRMETLER SEVGİLİ TEYSELERİM , SEVGİLİ ABLALARIM , SEVGİLİ AKRANLARIM VE DEĞERLİ ÇÜÇÜKLERİMMM :81::81::81::81::81::81::81::81:
herkes nerde yaaa
çok üzgünüm ufff
50gr yükleme sonucum160 çıkmış
o kadar dadikkat ediyorum yaa
100 lük yapılacak mecburen korkmaya başladım
ya o da yüksek çıkarsa
kızlar aranızda ilki 160 civarı çıkan var mıydı hatırlayamıyorum???
--mustela ve Nuk sponsor oldugu ıcın en ıyı urunler onlarınkılerdı tabıkısı
nuk un dısfırcası seklınde dıs kasıma aparatı var bayıldım ..kesın alıncak.
bırde nuk un gogus kalkanı delıklı ..hava almasına yardımcı nemlı kalmıyo gogusler hosuma gıttı ...
burdan sonrasını kendı agızlarından yazıcam...
--kıraz emzık denen ucu top gııbı olan emzıklerı onermıyorlar kesınlıkle damaklı emzık olmalı..
--emzık bıraktırma doneıne gelınce,emzıgın basını ıgne ıle 30 tane fılan delıyormusuz emdıkce hava gelıcegı ıcın bebeklerın %80 ı bırakırmıs emzıgı
--nefes aalma problemı yasamıorsanız sırt ustu yatmanın bı sakıncası yok..vucudunuzu dınleyın..nasıl rahatsanız oyle kalın
--bebege banyoyu 22.00den sonra yaptırın emzırın öle yatırın mısıl mısıl uyusun ...
--sen ne gıyıyorsan o kalınlıkta gıydırın..yaz bebegıne bı body yeterlı corab gerek yok(ama bunu kımse dınlemez usur dıye gıydırırler katkat sız bılırsınız!!!))bebegın elı ve ayagı soguk olur bu usudugu anlamına gelmez..ensesını kontrol edın sogukmu terlımı...
--banyadon sonra tulbentleurulamak en saglıklısı cabucak suyu emıyor ozellıkle kulak arkalarını kurulamayı unutmayın mhakkak atlanır mantar olusur...
--4 yasına kadar kulak ıcındekı kemık duz oldugu ıcın ıcerı gıren su aynen dısarı cıkar kulagına su kacar dıye korkmayın
--3 saatte ıyılesmeyen pısık pısık degıldır dr unuzu arayın ..Kremleyıp temısledıgınız halde gecmıyorsA!!
--bebek bezını bagladıktan sonra ust kısmı gobek delıgını kapamamalı..o kısmı dısarı dogru kıvırın..ıcerı asla katlamayın sonra bebegıme bu bez alerjı yaptı dersınız cunku o kısım sentetık ...
--cıtcıt tırnak makası tehlıkelı..en ıyısı kagıt torpu yada kut burunlu makas..bebegı kafası gogsunuze ayakları karnınıza gelcek sekılde sırtı ustu uzerınıze yatırın (sız oturyorsunuz) ellerı sıze donuk olacak cok rahat kesılır bu sekılde(uygulamalı gosterıldı) ayak tırnagı kesme batık oluyor.
--orme patık dahıl sokakta yuruyene kadar ayakkabı(sert tabanlı ozellıkle) gıydırmeyın..ayak formları bozuluyor..
ben artık yuruken zorlanıyorum..oturup kalkarken hep destek alıyorum ..varmı ben gıbı olan yoksa hepınız hala atletıkmısınız![]()
msllh bebisine cnm
![]()
herkes nerde yaaa
çok üzgünüm ufff
50gr yükleme sonucum160 çıkmış
o kadar dadikkat ediyorum yaa
100 lük yapılacak mecburen korkmaya başladım
ya o da yüksek çıkarsa
kızlar aranızda ilki 160 civarı çıkan var mıydı hatırlayamıyorum???
günaydınnnn
yürüyüş tamamdır...
bugün önemli toplantı var... sans dileyin.
koja göbekimle sunum yapcam
oğlum acıktı... kvaltıdayıs...![]()
günayhdın canım ,
iyi şanslar sana kolay gelsin...afiyet olsun...
günaydınnnn
yürüyüş tamamdır...
bugün önemli toplantı var... sans dileyin.
koja göbekimle sunum yapcam
oğlum acıktı... kvaltıdayıs...![]()
mrb anneler :) biz geldik ama pek kimseler yok gibi...
gulcin,sadece tansiyon değil farklı sebeplerden de ötürü yalnız banyoya girmemelisin. pardon cümle tuhaf oldu; evde yalnızken girmemelisin... Allah korumuş. geçmiş olsun.
bizde hastaneden geldik. artık 15 gnde bir gidecekmişiz doktoraçok sevindim
1100 gr olmuş bebek. kan uyuşmazlığı iğnemi 15 gün sonra yapacaklarmış. doktor her şeyin normal olduğunu söyledi. bebeğimiz çok hareketliymiş. 3 boyutlu da yüzünü göremedik çünkü bebeğimiz dönmüş. yüzü sırtıma bakıyordu. doğum pozisyonunda. alıştırma yapmaya başlamış doğmak üzere.
yoğun bacak kramplarım için artık ilaç kullanmaya başlayacağım bende. ilaç kullanmayım diyordum ama en iyisi kullanmak sanırım. bizden haberler bu kadar.
bol şans canım,kolay gelsin
maşallah canım oğluşuna,son aylardayız artık.dr ziyaretlerimiz sıklaşacak daha sonra ntsler başlayacak
Allah sağlıkla kurtarsın bizi ve bebişlerimizi
mehtapcım çok şükür sorunsuz gidiyoruz hepimiz böylede tamamlarız inş....
ayy bizim oğlumuzun ismi değişti....dün akşam eşime dedim değiş şu çocuğun ismini kimse beğenmiyor diyemiyorlar zaten....yiğitte çok ısrar ettim ama kabul etmedi şuanlık son kararımız berkay......![]()
mrb anneler :) biz geldik ama pek kimseler yok gibi...
gulcin,sadece tansiyon değil farklı sebeplerden de ötürü yalnız banyoya girmemelisin. pardon cümle tuhaf oldu; evde yalnızken girmemelisin... Allah korumuş. geçmiş olsun.
bizde hastaneden geldik. artık 15 gnde bir gidecekmişiz doktoraçok sevindim
1100 gr olmuş bebek. kan uyuşmazlığı iğnemi 15 gün sonra yapacaklarmış. doktor her şeyin normal olduğunu söyledi. bebeğimiz çok hareketliymiş. 3 boyutlu da yüzünü göremedik çünkü bebeğimiz dönmüş. yüzü sırtıma bakıyordu. doğum pozisyonunda. alıştırma yapmaya başlamış doğmak üzere.
yoğun bacak kramplarım için artık ilaç kullanmaya başlayacağım bende. ilaç kullanmayım diyordum ama en iyisi kullanmak sanırım. bizden haberler bu kadar.
bu alttan muyane işleri ne zaman başlayacak ki. ben ondan çok tırsıyorumç.![]()
mehtapcım çok şükür sorunsuz gidiyoruz hepimiz böylede tamamlarız inş....
ayy bizim oğlumuzun ismi değişti....dün akşam eşime dedim değiş şu çocuğun ismini kimse beğenmiyor diyemiyorlar zaten....yiğitte çok ısrar ettim ama kabul etmedi şuanlık son kararımız berkay......![]()