-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydıınn :3::3::3:

Maşallah kocaman olmuş Göktuğ Paşa :nazar::emir_bebek:
15 güne mi düşcek artık süper :46::46:
Bence de sizin isminiz gayet güzel :16:

Alttan muayene de mi olcak :18:

Sevabına bize de isim bulsanıza :52::52::52:
Talha'sız sadece Berkay mı, buna şükür :27::27: Talha çok zor söylemesi :19:
Adıyla yaşasın paşa :16:
valla çatı muayenesi yapıyorlar ya... onu diyorum...
canım benım 34 . haftamda kanamam olmustu ılk gebelıgımde o zaman alttan muayene olmustum sonra doguma kadar hıc etmedıler
ters bı sorun olmayınca etmıyorlar

korkulacak kadar kotu degıll

yaaa o çatala çıkmak bile işkence gibi geliyor bana:26::25:

mrb anneler :) biz geldik ama pek kimseler yok gibi...

gulcin,sadece tansiyon değil farklı sebeplerden de ötürü yalnız banyoya girmemelisin. pardon cümle tuhaf oldu; evde yalnızken girmemelisin... Allah korumuş. geçmiş olsun.

bizde hastaneden geldik. artık 15 gnde bir gidecekmişiz doktora:10: çok sevindim:34: 1100 gr olmuş bebek. kan uyuşmazlığı iğnemi 15 gün sonra yapacaklarmış. doktor her şeyin normal olduğunu söyledi. bebeğimiz çok hareketliymiş. 3 boyutlu da yüzünü göremedik çünkü bebeğimiz dönmüş. yüzü sırtıma bakıyordu. doğum pozisyonunda. alıştırma yapmaya başlamış doğmak üzere. :52: yoğun bacak kramplarım için artık ilaç kullanmaya başlayacağım bende. ilaç kullanmayım diyordum ama en iyisi kullanmak sanırım. bizden haberler bu kadar.

knmht cım ne güzel habeler verdin bize. bende yarınm 16:00 da gıdecem doktora randevum var. ay benıde 15 günde bir cagırsa ne güzel olur daha çok görürüm bebişimi:66: kramp ıcın bende ılac ıstemıstım onceden kullanıyorum cok ıyı gelıyor magneyzum yada kalsıyum verıyor suda erıyenlerden gunde bır tane ıcıon
ama ben her zamanıcmıom haftada 2 belkı. cunku ılacı bı sure duzenlı kullandım azaldı daha az ıccıom artıkkk canım. ama işe yaradı bende.

knmht cım ne güzel habeler verdin bize. bende yarınm 16:00 da gıdecem doktora randevum var. ay benıde 15 günde bir cagırsa ne güzel olur daha çok görürüm bebişimi:66: kramp ıcın bende ılac ıstemıstım onceden kullanıyorum cok ıyı gelıyor magneyzum yada kalsıyum verıyor suda erıyenlerden gunde bır tane ıcıon
ama ben her zamanıcmıom haftada 2 belkı. cunku ılacı bı sure duzenlı kullandım azaldı daha az ıccıom artıkkk canım. ama işe yaradı bende.

aynı ilaç benimki de. çok arttı artık kramplarım napayım bende kullanacağım. bence seni de 15 günde bir çağırır.

valla çatı muayenesi yapıyorlar ya... onu diyorum...

yaaa o çatala çıkmak bile işkence gibi geliyor bana:26::25:

evet urkutucuu bıde dogumuda oyle yapıyorsun o dahada urkutucu

ama yınede korkulacak bıseyy yokkk
benkı cok sorunlu hamılelık gecırmıs dogumda gece 10ndan sabah 6 ya kadar sunı sancıyla agrı cekmıs tansıyonum cok yukseldıgı ıcın kalbı sıkısıp oksıjenler baglanmıs kanı dusuk olupta bulunmayan bı kan dıye aılesıne ölür denılmıs dogumdan 5 saat sonra o cataldan ınıp yogun bakıma kaldırılmıs ve en onemlısı normal dogum yapmıs bırı olarak korkmayıp bıdaha hamıle kaldıysam tum bu yasadıklarıma deger bı varlık kucagımda oldugu ıcındır kucagınıza alınca butun sıkıntılarınız korkularınız gececektır
zaten Allah o an bı cesaret vrerıyor

benkı cok sorunlu hamılelık gecırmıs dogumda gece 10ndan sabah 6 ya kadar sunı sancıyla agrı cekmıs tansıyonum cok yukseldıgı ıcın kalbı sıkısıp oksıjenler baglanmıs kanı dusuk olupta bulunmayan bı kan dıye aılesıne ölür denılmıs dogumdan 5 saat sonra o cataldan ınıp yogun bakıma kaldırılmıs ve en onemlısı normal dogum yapmıs bırı olarak korkmayıp bıdaha hamıle kaldıysam tum bu yasadıklarıma deger bı varlık kucagımda oldugu ıcındır kucagınıza alınca butun sıkıntılarınız korkularınız gececektır

Neler yaşamışsın yaa :53:

Aman Allahım neler duyuyoruz böyleeee:53::53: Neler gelmiş başına senin öyleeee:52:

her şeye rağmen bir kez daha anne olmaya değer bişi... Allah bize de yaşatsın inşallah en sağlıklı ve hayırlı şekilde.

canim eline koluna emegine saglik ben bunlari bi kenara kopyaliyorum arasira bakiyim da unutmiiyim
nedemek efenım hepımız ıcın gıttım ben o semınere :42::42:
bende senin gibiyim 2 haftadir ondan once hamile gibi degildim simdi cok yoruluyorum belim agriyo bulasik makinasini yerlestirene kadar belim tutuluyo boyle olcagim hic aklima gelmezdi
ya bazen cok yoruldugumda kut dıye yere oturuorum yanımda kımse olmasa kalkamam ordan :23:yuvarlanıp dururum
7 aylık oldu yanı bebıs dımı :44:
bende chicconun 0 yaş damaklı emziğini aldım iyi yapmışım......
ayyy bizim çok bilmişler gündüzden gelip çocukumu yıkama çalışmalarına başlar eminim ama doktorlar böyle diyor derim.......onlara pabuç bırakmıcam....
aaaa ayakkabı giydirilmezmiymiş eee biz aldık giydiremicekmiyiz yahuuuuu....
neyse canım çok teşk ederiz çok güzel bilgilerdi....:46::46:
ben oturduğumda hele ki sırt üstü eşimin yardımı olmadan kalkamıyorum bile.....:52::52::52:
bırakma pabuc kız onlara :88:
ya bole hevesını alana kadar gıydır 15 dk cıkar sureklı kalmasın ayagında dıo..ayagı bı sekle gırmeye zorladıgı ıcın formunu bozuolarmıs
bizde hastaneden geldik. artık 15 gnde bir gidecekmişiz doktora:10: çok sevindim:34: 1100 gr olmuş bebek. kan uyuşmazlığı iğnemi 15 gün sonra yapacaklarmış. doktor her şeyin normal olduğunu söyledi. bebeğimiz çok hareketliymiş. 3 boyutlu da yüzünü göremedik çünkü bebeğimiz dönmüş. yüzü sırtıma bakıyordu. doğum pozisyonunda. alıştırma yapmaya başlamış doğmak üzere. :52: yoğun bacak kramplarım için artık ilaç kullanmaya başlayacağım bende. ilaç kullanmayım diyordum ama en iyisi kullanmak sanırım. bizden haberler bu kadar.
:46::46::46:ne guseeeeeel masallah goktuga..
mehtapcım çok şükür sorunsuz gidiyoruz hepimiz böylede tamamlarız inş....:54:
ayy bizim oğlumuzun ismi değişti....dün akşam eşime dedim değiş şu çocuğun ismini kimse beğenmiyor diyemiyorlar zaten....yiğitte çok ısrar ettim ama kabul etmedi şuanlık son kararımız berkay......:52::52::52::52::52:
:60::60::60::60:hastayım sana merakla ızlıyorum sonunda ne olacak bakalım ısmı yavrucagın
ama talha nın kalkması ıyı olmus kısım bıde Rize yanı orda kımse soyleyemezkı :37:
bu alttan muyane işleri ne zaman başlayacak ki. ben ondan çok tırsıyorumç.:53:

28.haftada catı muayenesı ıstersen yapılıomus..hanı normal dogurma sansın nedır ogrenmek ıcın..
ben 20.haftaya kadar alttan muayene oldum mecbur olunca tırsamıyorsun

Dün gece bebişimi gördüm rüyamda :69:
Pamuk gibiydi güzel çoçukum :69:

Yanlız hep aynı bebeği görüyorum rüyalarımda, bakalım gerçeği ile ne kadar benzerlik olcak :86:

:53::53::53::53: Yavrucunda senın kıymetını bılen bır evlat olur ınsallah...

Dün gece bebişimi gördüm rüyamda :69:
Pamuk gibiydi güzel çoçukum :69:

Yanlız hep aynı bebeği görüyorum rüyalarımda, bakalım gerçeği ile ne kadar benzerlik olcak :86:

rıvayete gore gordugun bebegın aynısını alacaksın kucagına :21::21:

ben daha goremedım ruyamda ama gozumu her kapadıgımda bı yuz gelıo gozumun onune :97:

rıvayete gore gordugun bebegın aynısını alacaksın kucagına :21::21:

ben daha goremedım ruyamda ama gozumu her kapadıgımda bı yuz gelıo gozumun onune :97:

İşte o rivayet ne kadar doğru göreceğiz :97:

Ultrasonda gördüğün yüz sanırsam, değil mi :97:

ezel ı ızleyen varmı

azad nası dogurdu:52: ..ben kasıldım valla koce kanalı degıstırdı

annem benı aradı normal fılan dogurursan bana haber vermeyın dedı :52:

İşte o rivayet ne kadar doğru göreceğiz :97:

Ultrasonda gördüğün yüz sanırsam, değil mi :97:

yok degıl gayet bole uzun kırpıklı ırı gozlu bole sarı kafalı bakıp duruo bana yatagından ...mekanda aynı hep :97:
aaaaaaaaaaaa bızım odamız gelıo yarııııııınnnnnnnnn:62:

annemdeyım sımdı... demın komsusu geldı nekadar oldu dıdı bılmıorum ıste temmuz sonu agustos bası dogum dedım :86::86:

Kayınvalidem 7 bitiyor haftaya diyor soranlara,
e az kalmış -2 ay- o zaman doğuma diyorlar haliyle :37:
Ben de 6,5 aylık, temmuz sonu ağustos başı gelcek prensesimiz diorum.. 10 aylık olcak iyiyce büyüsün içerde :37:

ezel ı ızleyen varmı

azad nası dogurdu:52: ..ben kasıldım valla koce kanalı degıstırdı

annem benı aradı normal fılan dogurursan bana haber vermeyın dedı :52:

ben izlemiom da merak ettim bakayım yutubdan..
kociş izletmio doğum videoları falan bana da :19:

Back
X