2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

canım hakkımızda hayırlısı olsun benim geçen sefer de böyle başlamıştı sonra çok sveinmiştim bu defa sevinirim ve yarım kalmaz umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıcakla alırız

canım hayırlı olsun umarım bu defa son olur. ben bir hafta dinlenip sonra işe döneceğim pişman olmaktansa dinlen bence.

süper canım umarım bu defa bebeğin seni hiç bırakmaz darısı bizlere

canım iyi haberlerini bekliyoruz benim de yarın transferim olacak inşallah çok yakınız doğumumuzu da konuşuruz o günleri görürüz

canım benim üzülme demek mantıklı değil ama gerçekten herşey de bir hayır var benim ilk denememde tuttu ama 16. haftadan sonra kaybettim çok daha zordu hatta dedim tutmasaydı 2.yi kaybetmeden denemiştim demiştim ama herşeyde hayır var.

merhaba ben senigayet iyi anlıyorum çünkü benim 6 cıyıdeniyorum bunun yatmakla hiç alakasıyok bence ilk3 gün önemli bence ha sonraki günlede kendini dinliyorsun aman oram buram arıyormu diye çeçiyor ğünler bence çalışmaklazım ben süan parklı bir tedavideyim bakalım hayırlısı herkez için artık çokkkkkkkkkkyoruldum beni gayet iyi anlarsın haziran 15

Son düzenleme:

canım senin de tedavin hayırlı olsun.canım dış gebelikte hiç belirti hissetmedinmi. kan degerlerin nasıl dı?

Allah yardımcın olsun inşallah annelerine tutunurlar.

Anlamazmıyım patiko Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yorucu bir süreç . Bu kez benimde farklı oldu drum bitkisel ilaçlar verdi aşağı yukarı bir aydır bunları kullanıyorum. lucrine başladım herzaman adetin 21. günü başlarken bu sefer 18. günü iğneye başladık daha önce puregon ve gonal F kullanırken bu sefer menopur verdi. hayırlısı hepimiz için. bende kendimi çok yorgun hissediyorum ama asla umutsuz değilim. Aynı işyerinde çalıştığım arkadaşın tanıdığı 9. denemesinde ikiz bebekleri olmuş. Rabbim Olmayan herkese nasip etsin. O kadar alıştım ki sanki grip tedavisi görüyorum artık benim için okadar sıradanlaştı düşünüyorum acaba sadece ben mi böyle hissediyorum. Önceden olsa dr a bir sürü soru sorardık şimdi ise sadece dinliyorum okadar. Bendemi bir tuhaflık var anlamadım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım senin de tedavin hayırlı olsun.canım dış gebelikte hiç belirti hissetmedinmi. kan degerlerin nasıl dı?

Canım normal gebelik sanıyorduk daha doğrusu dr um ultrasonda da gördük ama tuhaf şeyler yaşadım. bir ay düşük tehlikesi var diye iğneler vurundum hatta 1 hafta düşük olmasın diye hiç kalkmazsızın yattım o çok kötü idi sürekli sırt üstü yatmak. tam bir ay bu şekilde hafif kanmalara ğrılarla gitti dr kontrole gitmeden bir kaç gün önce gece bir sancı bir kanama düşük yaptım. Dr aradık en yakın devlet hastanesine gidin demez mi çok sinirlerim bozuldu sen necisin bir de özel muayenesine gidiyoruz dr olacak neyse kanamadan sonra ben rahatladım araya haftasonu girdi pazartesi dr giderim derken pazartesi sabahı dehşet bir ağrı ile uyandım ömrü hayatım boyunca öğle şiddetli sancım ağrım olmamıştı öyleki ölmek bile istiyordum o ağrıyı duymaktansa en yakın kadın doğum hastaesine gittik tabii gittiğimde dehşet ağrı varki kimseyi yanıma yanaştırmıyorum ne olduğunu anlamak için alttan ultrasonla bakmaarına bile izin vermiyordum öyle canım yanmışki kolumu tutanlardan birini ısırmışım sonra zaten kendimden geçtim arada hastayı kaybetmek üzereyiz tansiyon 4 5 gibi cümleler...derken bir gözümü açtım iç kanama geçrmişim neredeyse ölüyormuşum zor kurtarmışlar.sol tüpümü almışlar sonra o eşimden ayrıldım... tekrar dünya tatlısı eşimle evlendim hemde çocuğumun sadece tüp bebekle olmasını bildiği ve kendi çocuğu olmadığı halde benimle evlendi canım kocacım. daha sonra maceram başladı... önceden bu kadar bilgili değildim bu konular hakkında başıma geldikçe deneyim sahibi oldum bende anlamadım dr kontrolünde bunları nasıl yaşadım bende anlamış değilim. ya ayrı yumurta ikizleri idi biri rahime düştü biri tüpte kaldı rahimde olanı düşük yaptım diğeride iç kanama geçirdm başka birşey aklıma gelmiyor çünkü tedavi için dr giderek ilaçlarla normal yoldan hamile kaldım. hala aklım ermiyor orasına.

canım çok geçmiş olsun. zor günler geçirmişin ma hepsi geride kalmış. umarım bundan sonrası hepimiz için güzel olur.

slm kızlar,geldim ben transferim oldu inşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler.,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..

civcivcik bozma moralini cnm napıcaksın Allahın takdiri,inşallah bi sonaki denemende yüzün çok güler.yıkılma ayakta durmaya çalış yolun sonu değil kib cnm

tedavin hayırlı olsun cnm inş bu tedavinde yüzün güler(inşallah hepimizin yüzü güler),bende bugün transfer ooldum çalışmıyorum ama hepte dinlenmek yatmak istemiyorum,yani 3 4 gün sürekli yatarım ama sonrasında normal günüme devam ederim yemeğimi yaparım hafif hafif işler yaparım diye düşünüyorum kib bol şans..

slm zeynepela ben transfer işlemimide hallettim çok şükür,sıra sende ahh bi tutunsa o kadar çok mutlu olurumki buradaki herkes gibi,sende yarın transferini ol hbrleşelim hep burada.dertleşeli konuşalım,emriyoların hakkında yarınmı bilgi alacaksın bizede yaz..

Maşallah canım..Sırada mutlu haber var inşallahhh..

kendını ıstrese sokma yun ısı yap kıtap oku neyden hoslanıorsan onunlan vakıt gecrmeye bak.....
fazla pc ye gırme bnce su zamnlarda....

aa pc zararlımı kızlarr,gerçi herzaman zararlı doğru söylüyosunuz,valla yapacak pek bişi bıulamıyorum tv karşısında kitap dergi filan yatıyorum oturuyorum evin içinde dolaşıyorum ...

Evet canım cep telefonundan ve pc den mümkün olduğu kadar uzak durmaya calıs. İkisi de hayatımızın içine bu derece girmişken nasıl olacak bilmiyorum ama:) Elinden geldiği kadar..

kızlar sıze bır sorum olaacakkkk sımdı ben adet bıtımı vajınal fıtıle basladım tup bebek ıcın gece kullandım ılkını...
sabahtan berı pembemsı kanamam var böle olan varmı aranızda cok korkuyorum

esra cnm tedavi nasıl gidiyo, yeni topik açmışsın, umarım herkese hayırlı gelir:) ben 2. tüp bebeğe başlayacaktım ya, güzel bi gelişme var, bu sabah test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, sanırım 2.tüpe gerek kalmadan doğal yolla hamileyim, tabi emin değilim adetime daha 5 gün var, hayırlısı inşallah, senin güzel haberlerinide bekliyorum cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…