- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Zeynepcim hayırlısı olsun. Benimde son tedavimde 6 olgun yumurtadan 5 tanesi döllenmiş transfer günü 4 embriyo bölünmeye devam etmiş ve 3 tanesi transfer edilmişti. Sayıyı bu kadar kafana takma İnşallah Zaten en fazla durumuna göre 1 veya 2 tanesi tarnsfer ediliyor yasal zorunluluk olarak. İnşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım.
Merhaba,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun.Bizde 5. tüp bebek tedavisine başladık. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Bugün 8. lucrini vurundum cumartesi randevum var kanamam geldi ama çok az inşallah çoğalır geçen ay ayın 8 de olmuştum bu ay erken oluyorum. 5. denememiz olacak öncekilerinde çok heyecanlıydım artık nedense hiç heyecanım yok ne artıdayım nede ekside kendimi tuhaf hissediyorum. Bizdeki sorun benim tüplerimdeki tıkanıklık daha önce dış gebelik geçirdim farkında olmadığımız için iç kanama geçirdim ve sonrasında maceramız başladı. Tüp bebekten başka normal yolla bebeğim olamayacağı ama tüp bebekte kaliteli embriyo ile şansımın yüksek olduğu söylendi. Tutmaması için bir sebepte yok ama 4 kez negatif sonuç almak hiç kolay değil. Ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Her sefereinde transfer sonrası hep evde istirahat ettim bu sefer acaba 3. günden sonra çalışsam mı diye düşünüyorum her seferinde hep evde geçirmeyeceğim dedim ama ne olur ne olmaz diye yapamadım. Sizler nasıl evdemi çalışıyorsanız çalışarak mı geçirdiniz bu dönemleri?
kızlar burada topiğe yazmıştım belkı hatırlarsınız benım 3 cu denememdı ve 8 gun 46 10 gun 94 12 gun 246 cıkmıştı bugun de dr randevum var ve keseyı görmeye gıdecegım benım dualarım sızlerle lutfen sızlerden de bana dua beklıyorum sımdıden allah hepımızın yuzunu guldursun
kızlarr gidiyorum transfere birazdan çıkıcam tahminimce 2 30 dada olacak,sanırım 2 tane koyacaklarmış çünkü sadece 1i iyi kaliteymiş diğeri normalmiş biri ise hiç gelişmemiş...dualarınıza ihtiyacım var bi amin deyin benim içinde kolay geçsin ve tutunsun.gelince yine yazıcam görüşrüüz
bu tedavide benden buraya kadar kızlar...
6 yum. toplanmıştı, 1i döllenebilmişti, bugün 3. günü 3 hücreliymiş, gelişimi çok çok yavaş olduğu için iptal edelim dedi dr. PGD ye gerek görmedi bile.. inş. başka bahara...
Allah sizlerin yardımcınız olsun, inş. sizlerin vakti gelmiştir.. dualarım sizlerle...
Merhaba,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun.Bizde 5. tüp bebek tedavisine başladık. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Bugün 8. lucrini vurundum cumartesi randevum var kanamam geldi ama çok az inşallah çoğalır geçen ay ayın 8 de olmuştum bu ay erken oluyorum. 5. denememiz olacak öncekilerinde çok heyecanlıydım artık nedense hiç heyecanım yok ne artıdayım nede ekside kendimi tuhaf hissediyorum. Bizdeki sorun benim tüplerimdeki tıkanıklık daha önce dış gebelik geçirdim farkında olmadığımız için iç kanama geçirdim ve sonrasında maceramız başladı. Tüp bebekten başka normal yolla bebeğim olamayacağı ama tüp bebekte kaliteli embriyo ile şansımın yüksek olduğu söylendi. Tutmaması için bir sebepte yok ama 4 kez negatif sonuç almak hiç kolay değil. Ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Her sefereinde transfer sonrası hep evde istirahat ettim bu sefer acaba 3. günden sonra çalışsam mı diye düşünüyorum her seferinde hep evde geçirmeyeceğim dedim ama ne olur ne olmaz diye yapamadım. Sizler nasıl evdemi çalışıyorsanız çalışarak mı geçirdiniz bu dönemleri?
kızlarr gidiyorum transfere birazdan çıkıcam tahminimce 2 30 dada olacak,sanırım 2 tane koyacaklarmış çünkü sadece 1i iyi kaliteymiş diğeri normalmiş biri ise hiç gelişmemiş...dualarınıza ihtiyacım var bi amin deyin benim içinde kolay geçsin ve tutunsun.gelince yine yazıcam görüşrüüz
merhaba ben senigayet iyi anlıyorum çünkü benim 6 cıyıdeniyorum bunun yatmakla hiç alakasıyok bence ilk3 gün önemli bence ha sonraki günlede kendini dinliyorsun aman oram buram arıyormu diye çeçiyor ğünler bence çalışmaklazım ben süan parklı bir tedavideyim bakalım hayırlısı herkez için artık çokkkkkkkkkkyoruldum beni gayet iyi anlarsın haziran 15
canım senin de tedavin hayırlı olsun.canım dış gebelikte hiç belirti hissetmedinmi. kan degerlerin nasıl dı?
Canım normal gebelik sanıyorduk daha doğrusu dr um ultrasonda da gördük ama tuhaf şeyler yaşadım. bir ay düşük tehlikesi var diye iğneler vurundum hatta 1 hafta düşük olmasın diye hiç kalkmazsızın yattım o çok kötü idi sürekli sırt üstü yatmak. tam bir ay bu şekilde hafif kanmalara ğrılarla gitti dr kontrole gitmeden bir kaç gün önce gece bir sancı bir kanama düşük yaptım. Dr aradık en yakın devlet hastanesine gidin demez mi çok sinirlerim bozuldu sen necisin bir de özel muayenesine gidiyoruz dr olacak neyse kanamadan sonra ben rahatladım araya haftasonu girdi pazartesi dr giderim derken pazartesi sabahı dehşet bir ağrı ile uyandım ömrü hayatım boyunca öğle şiddetli sancım ağrım olmamıştı öyleki ölmek bile istiyordum o ağrıyı duymaktansa en yakın kadın doğum hastaesine gittik tabii gittiğimde dehşet ağrı varki kimseyi yanıma yanaştırmıyorum ne olduğunu anlamak için alttan ultrasonla bakmaarına bile izin vermiyordum öyle canım yanmışki kolumu tutanlardan birini ısırmışım sonra zaten kendimden geçtim arada hastayı kaybetmek üzereyiz tansiyon 4 5 gibi cümleler...derken bir gözümü açtım iç kanama geçrmişim neredeyse ölüyormuşum zor kurtarmışlar.sol tüpümü almışlar sonra o eşimden ayrıldım... tekrar dünya tatlısı eşimle evlendim hemde çocuğumun sadece tüp bebekle olmasını bildiği ve kendi çocuğu olmadığı halde benimle evlendi canım kocacım. daha sonra maceram başladı... önceden bu kadar bilgili değildim bu konular hakkında başıma geldikçe deneyim sahibi oldumbende anlamadım dr kontrolünde bunları nasıl yaşadım bende anlamış değilim. ya ayrı yumurta ikizleri idi biri rahime düştü biri tüpte kaldı rahimde olanı düşük yaptım diğeride iç kanama geçirdm başka birşey aklıma gelmiyor çünkü tedavi için dr giderek ilaçlarla normal yoldan hamile kaldım. hala aklım ermiyor orasına.
bu tedavide benden buraya kadar kızlar...
6 yum. toplanmıştı, 1i döllenebilmişti, bugün 3. günü 3 hücreliymiş, gelişimi çok çok yavaş olduğu için iptal edelim dedi dr. PGD ye gerek görmedi bile.. inş. başka bahara...
Allah sizlerin yardımcınız olsun, inş. sizlerin vakti gelmiştir.. dualarım sizlerle...
Merhaba,
slm zeynepela ben transfer işlemimide hallettim çok şükür,sıra sende ahh bi tutunsa o kadar çok mutlu olurumki buradaki herkes gibi,sende yarın transferini ol hbrleşelim hep burada.dertleşeli konuşalım,emriyoların hakkında yarınmı bilgi alacaksın bizede yaz..
Maşallah canım..Sırada mutlu haber var inşallahhh..
ayy inş cnm yaa o günü bekliyorum inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?