2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

canım oncelıkle tedavın hayırlı olsun
ve emın ol ki herkes ılgıenecektır
cunku senın gıbı bızlerde aynı seylerı yasıoruz
burdakı herkesın acısı acımız sevıncı sevıncımız oluor zamnla goreceksın :)
aramıza hosgeldın ayrıca

Çok teşekkür ederim esra8 . Hoşbuldum..
Aslında yıllardır kadınforuma göz atıyorum zaman zaman....
Bebek problemim olduğundan habersiz, bu topiklerle hiç ilgilenmemiştim , bu zamana kadar...İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor bazen...

Herkese başarılar diliyorum bu yolda.. Ve her yolda, herşey gönlünüzce olsun

sagolasın canım
aynen senın dedıgın gıbı
derdı cekmeyınce derdı cekende ınsanın ılgısını cekmıor
rabbım hepımıze yardım etsın
szde sorun ney

sagolasın canım
aynen senın dedıgın gıbı
derdı cekmeyınce derdı cekende ınsanın ılgısını cekmıor
rabbım hepımıze yardım etsın
szde sorun ney

Eşimin sperm morfolojisi bozuk %3 sağlam...
Normal yollarlar çok zor olur dedi doktorlar.. Aşılama hatta tüp önerdiler...
Bizde Umut Tüp bebek merkezine başvurduk tekrar muayene olduk.. Bana çekilen rahim filmindede bende yumurtalıkta polip görüldü... 2 sorunumuz birleşince bebek olma olasılığı çok düşükmüş..
Ha birde prolaktin hormonu da yüksek çıktı bende..

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldinnnn :) merak etme yazılır çünkü hepimiz aynı amaç için ugraşıyoruz ve birbirimize birazda olsun buradan destek olmaya sevinmeye üzüntüyü paylaşıyoruz.tedavin hayurlı olsun emeklerin boşa çıkmaz inşallah güzel haberlerini verirsin bizeee

berna aslında sorun olup olmaamsı sonucu değiştirmıor yeterkı rabbım verecek olsun yeeter ol desın.....

Hoşbuldumm Zinal.. Teşekkürler iyi dileklerin için...umarım herşey güzel olacak...

Sizler hangi aşamadasınız ? Sorun nedir ? Bahseder misiniz biraz?

Merhaba kızlar. Temmuzda ilk denemem sonuç nagatif. 2. Deneme ekimde olacaktı ama erteledik. Para yok moral yok. Ama bayramdan sonraki adetimle başlayacağım inşallah. Olması lazım artık yaşım 35 fazla vaktim de yok. Hepinize bol şanslar. Allah yardımcımız olsun.

8 yıllık evliyim 3 yıl çocuk istemedim 5 yıldırda arıyorum :):)bizim sorunumuz eşimde sperm azlılıgı ve canlı sperm çok az 2 aşılama yaptırdım olmadı geçtigimiz haziran ayındada tüp bebek yaptım ( deneme demekten nefret ediyorum ) negatif sonuç aldım şimdi kendimi toparlayıp maddi olarakta manevi olarakta hazır oldugumda Allah kısmet ederse mayısta 2. tüpümü yapacagım inşallah busefer emeklerim karşılıksız kalmaz :):)

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ya hanii 1 milyar olsa dersin ki bu çöpe gitti 4500-6000 arası paramızı tutmayınca çöpe atmış oluyoruz diyorumki bunun çıkacagı varmış daha kötü bişeyden çıkacagına böyle çıksın ama olmayınca koyuyo insana

Evet canım malisef.Tutsa gözün parayı görmezde olmayınca üzülüyor insan. Paranın gitmesi de önemli değil hadi ama 2. ye başlayabilsek. Hep olacakmış gibi düşündüm ben dedim bende sorun yokki neden olmasın. Ama iş öyle değilmiş.

sizde sorun neydi canım

bende allah nasip ederse kasımda başlıyorum yani buay benim 6 tıncı olucak denemem korku ve endişevar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorummmm

berna beni çok araştırdılar herşeye bakıldı enfekiyon dediler tedavisini olduk çokkk iyi birmerkezdeydimm yıllardır ordaydım ama artıkkkk eşim yeterdedi bu sefer merkezi degiştirdik bu merkezde co kültür yaptırdım dondurdular aslıda tedaviye başlıycaktın gecen ay olmadı kisss cıktı dr dogumkontür hapıverdi gecenlerde gitim kisss gitmişti amaben dedimki bayramda burda yokum başlamayalım oda olurdedi ben dekrar hapa devam bayramdan sonra hemen tedavi olcam hap 4düncügün bitiyor bakalım işallah bu sefer son olurrr yoruldummmm

Lucrin ve PuregonPen iğneleriyle devam ediyorum ben de tedaviye.. Birde prolaktini düşürmek için haftada 1 hap..
Yarın kontrolüm var..Bakalım artık, neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…