- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Ben de 2010 Kasım yolcusuyum...
30 Ekim' de başladım tedaviye, yola çıktım yani.. Heyecan, korku, endişe herşey mevcut ruh halimde...
12 günde olup bitecek herşey dedi hemşirem..
Allah herkesin emeğinin karşılığını versin , kimsenin elini boş döndürmesin inşallah...
Dipnot: Hayatımda ilk yada 2. kez bir foruma yazıyorum... İnşallah güzel haberi de yazıcam burada, ilgilenen olsa da olmasa da
Çok teşekkür ederim esra8 . Hoşbuldum..
Aslında yıllardır kadınforuma göz atıyorum zaman zaman....
Bebek problemim olduğundan habersiz, bu topiklerle hiç ilgilenmemiştim , bu zamana kadar...İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor bazen...
Herkese başarılar diliyorum bu yolda.. Ve her yolda, herşey gönlünüzce olsun
sagolasın canım
aynen senın dedıgın gıbı
derdı cekmeyınce derdı cekende ınsanın ılgısını cekmıor
rabbım hepımıze yardım etsın
szde sorun ney
Ben de 2010 Kasım yolcusuyum...
30 Ekim' de başladım tedaviye, yola çıktım yani.. Heyecan, korku, endişe herşey mevcut ruh halimde...
12 günde olup bitecek herşey dedi hemşirem..
Allah herkesin emeğinin karşılığını versin , kimsenin elini boş döndürmesin inşallah...
Dipnot: Hayatımda ilk yada 2. kez bir foruma yazıyorum... İnşallah güzel haberi de yazıcam burada, ilgilenen olsa da olmasa da
aramıza hoşgeldinnnn :) merak etme yazılır çünkü hepimiz aynı amaç için ugraşıyoruz ve birbirimize birazda olsun buradan destek olmaya sevinmeye üzüntüyü paylaşıyoruz.tedavin hayurlı olsun emeklerin boşa çıkmaz inşallah güzel haberlerini verirsin bizeee
Merhaba kızlar. Temmuzda ilk denemem sonuç nagatif. 2. Deneme ekimde olacaktı ama erteledik. Para yok moral yok. Ama bayramdan sonraki adetimle başlayacağım inşallah. Olması lazım artık yaşım 35 fazla vaktim de yok. Hepinize bol şanslar. Allah yardımcımız olsun.
Evet canım malisef.Tutsa gözün parayı görmezde olmayınca üzülüyor insan. Paranın gitmesi de önemli değil hadi ama 2. ye başlayabilsek. Hep olacakmış gibi düşündüm ben dedim bende sorun yokki neden olmasın. Ama iş öyle değilmiş.
bende allah nasip ederse kasımda başlıyorum yani buay benim 6 tıncı olucak denemem korku ve endişevar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorummmm
sizde sorun neydi canım
Zinalcim bizde sorun eşimde. Tese ile sperm bulunabiliyor ancak. Şansımız çok az yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?