- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
arkadaslar bende varım insallah ekim de baslıyacaktık doktorum kasıma attı adet olmayı bekliyorum
ki baslıyalım allah yardımcımız olsun
hayırlı olsun canım aaramıza hosgeldın bebekler cogalıor ınşşşşşşş :))))))
sağol canım ya icim bi garip oldu insallah
:))))))))))))))) sımdı ıcın bır garıp oldu melegın ıcerdeyken senı dusunemıorum :))))))
acaba buraya pozitif haberini yazabilicekmiyiz of ya duygusallıgım üzerimde bu aralar esra insallah hersey güzel olur
bende allah nasip ederse kasımda başlıyorum yani buay benim 6 tıncı olucak denemem korku ve endişevar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorummmm
eşimin sperm morfolojisi bozuk %3 sağlam...
Normal yollarlar çok zor olur dedi doktorlar.. Aşılama hatta tüp önerdiler...
Bizde umut tüp bebek merkezine başvurduk tekrar muayene olduk.. Bana çekilen rahim filmindede bende yumurtalıkta polip görüldü... 2 sorunumuz birleşince bebek olma olasılığı çok düşükmüş..
Ha birde prolaktin hormonu da yüksek çıktı bende..
bende umut tüp bebek merkezindeyim doktorun kim?
herkese merhaba,
biz de bu ay 2. Denememizi yaptıracağız inşallah. Bayram haftası tedaviye başlarız sanırım. Allah hepimize yardımcı olsun.
Ben ankaradayım ankalifeda yaptırmayı düşünüyorum. Orda yaptıran var mı aranızda?
Günaydınlar;
Benim p.tesi yumoşlarım toplanıcak transfer günümü henüz bilmiyorum. Mayısta ilk tüp bebek yaptırdık sonuç negatifti inşallah bu 2.sinde olacak
kızlar, ben de 4. deneme lucrinle başladım. Toplama transfer aralıka denk geliyor.
Bahçeci kliniği mustafa bey ve erbil beyle.
selam
transferim olacak mi olmayacak mi yarin netlesiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?