2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

5 kasımda yumurtalarım toplandı ve heyecenla transfer saatini bekliyorumm ...9 yumoşum toplandı bakalımm durumları nasıl doktorumu aradım iyi döllendi dedi ama hakkımda hayırlısı tek korkum ilk yaptırmam ve sadece 1 tane transfer etmelerii ya o da tutmazsa diye

tedavin hayırlı olsun canım insallah hersey yolunda gider

canım korkma 1 tane olsun saglıklı olsun ınş tutunacaktır annecıgıne
sakın ol...
benmde senın gıbı ılk denemem olacak
hakkımızda hayırlısı olsun ınş

merhabalar arkadaşlar.benim 3. denemem.şuan lucrin ve puregon kullanmaya başladım.inşallah hepimiz için hayırlısı olur :)

Merhabalar,
Bugün kontrollerim yapıldı. Çarşamba günü yumurtalarım toplanıcak..
O kadar büyüdüler ki baskı yapıyo artık karnıma :)

İnşallah o baskıyı yapan bebeğim olacak yakın zamanda :))

amin canım ınşşşşşşş
dınlenmelısın bol bol kendıne dıkkat et
aramız ahayırlı haberlerlen don ınşşşşşşşşş:92:

kızlar benide alırmısınız ama ben dondurulmuş embriyolara başladım bu ay ve ayın 22sinde transferim var...ilk tüp bebeğim tuttu ama meleğimi 24 haftalık kaybettim şimdi meleğimin kardeşleriyle yola devam edeceğim...inşallah Rabbim hayırlı kılar anneliği bize kızlar...

ne demek canım hepınıze kapımız acık :)
ınş melegının kardesı annecıgıne sıkı sıkı tutunacaktır sen hıc uzulme canım

Arkadaşlar günaydın..
Yarın 12.30 da yumurta toplama işlemim olacak..Heycanlıyım çok ve merak ediyorum nasıl olacak .. İlk denemem benim bu ...
Tecrübeli arkadaşlar biraz bahsedebilirler mi , ne kadar sürer, bitince ne kadar istirahat lazım..Nelere dikkat etmek gerek..vs.. Sanırım işe gitmem artık o saatten sonra :))

Rüyalar hoşgeldin..İnşallah hepimizin mutlu haberleriyle dolar bu sayfa yakında...Sizin sorun neydi ?

Son düzenleme:

bebegıne kavusmana az kaldı desene.ymurta toplama ıslemı benım bıldıgıme gore 45 dk falan suruyor.o gun dınlenıorsun.bazı ınsanlarda cok agrılı bazılarında ıse hafıf agrılı gecıor.bu hafta artık transferınde olur maşşş :)

esracım hadı yolunuz acık olsun kardesım
nıhayet basladın hee hadı bakalım ınsallah vaktı saatı gelmıstır yavrunun
esının spermlerınde bır artma oldumu anlatabılırmısın aynı sorun bızdede varda ondan sordum canıom
ılac bıtkı macun neler kullandırdın esıne

Yumurta toplama işlemi 10-15 dakika sürüyo. Benimde dün 08.30 da yumurtalarım toplandı narkozun etkisiyle ilk başta ağrı hissetmiyorsun ama sonra ağrılarım başlamıştı.Bugün çok şükür ağrım yok.

İnşallah Esracım , herşey yolunda giderse cumartesi falam transferim olucak..
Bayram tatiline denk gelmesi de süper oldu, Allahım yardımlarına devam edicek inşallah..

Geçmiş olsun Canano.Sana bikaç sorum olacak..En taze işlem seninki sanırım ...

1- Hangi merkezde tedavi görüyosun?
2- Kaç embriyo transfer ediliecek , bu konuda konuştunuz mu hiç ?Ben hiç bilmiyorum , bi yasası var sanırım bu işin ..
3- İlk denemen mi ?

Son düzenleme:

Ben devlet hastanesi semiha şakir hastanesinde tedavi görüyorum. 1 embriyo transferim olucak bu 2.denemem ilki bu sene mayısta olmuştu sonuç negatifti. 2.denemeden sonra 2 embriyo koyuyorlar yada yaşın 36 ve üstü olması gerekiyo

170 bındı ılk testımız 3 ay ılac kullandı
klomen l argınıne
bunun yanı sıra kecıboynuzu kuru pekmezı
zeytınyagında bekletılmıs ıncır
sebze agrlıklı yemekler
her aksam portakal suyu meyve
bal muz polen fındık badem karısımı amannnnnnnn daha neler nelerrrrr
sıgarayı bıraktı
sonuc gene berbattı.....21 tanesı saglıklıymıs ıcınden en son yaptırdıgımz testte yıkanmıs durum bu yanı hakkımızda hayırlısı
dediğin gıbı ınş vaktı saatı gelmıstır sen nasılsın nasıl gıdıor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…