- 15 Temmuz 2008
- 253
- 19
- 318
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
benımde aralıgın ortasını gecer gıbıme gelıor
yenı yıla bebeklerımızlen gırerız ınşşşş
5 kasımda yumurtalarım toplandı ve heyecenla transfer saatini bekliyorumm ...9 yumoşum toplandı bakalımm durumları nasıl doktorumu aradım iyi döllendi dedi ama hakkımda hayırlısı tek korkum ilk yaptırmam ve sadece 1 tane transfer etmelerii ya o da tutmazsa diye
aahhhhhhhhhhhhhhh....
ne güzel bir his o öyleyeni yıla meleklerimiz koyunlarımızda sıcacık uyur halde girmek...
5 kasımda yumurtalarım toplandı ve heyecenla transfer saatini bekliyorumm ...9 yumoşum toplandı bakalımm durumları nasıl doktorumu aradım iyi döllendi dedi ama hakkımda hayırlısı tek korkum ilk yaptırmam ve sadece 1 tane transfer etmelerii ya o da tutmazsa diye
merhabalar arkadaşlar.benim 3. denemem.şuan lucrin ve puregon kullanmaya başladım.inşallah hepimiz için hayırlısı olur :)
Merhabalar,
Bugün kontrollerim yapıldı. Çarşamba günü yumurtalarım toplanıcak..
O kadar büyüdüler ki baskı yapıyo artık karnıma :)
İnşallah o baskıyı yapan bebeğim olacak yakın zamanda :))
kızlar benide alırmısınız ama ben dondurulmuş embriyolara başladım bu ay ve ayın 22sinde transferim var...ilk tüp bebeğim tuttu ama meleğimi 24 haftalık kaybettim şimdi meleğimin kardeşleriyle yola devam edeceğim...inşallah Rabbim hayırlı kılar anneliği bize kızlar...
Arkadaşlar günaydın..
Yarın 12.30 da yumurta toplama işlemim olacak..Heycanlıyım çok ve merak ediyorum nasıl olacak .. İlk denemem benim bu ...
Tecrübeli arkadaşlar biraz bahsedebilirler mi , ne kadar sürer, bitince ne kadar istirahat lazım..Nelere dikkat etmek gerek..vs.. Sanırım işe gitmem artık o saatten sonra :))
Rüyalar hoşgeldin..İnşallah hepimizin mutlu haberleriyle dolar bu sayfa yakında...Sizin sorun neydi ?
Arkadaşlar günaydın..
Yarın 12.30 da yumurta toplama işlemim olacak..Heycanlıyım çok ve merak ediyorum nasıl olacak .. İlk denemem benim bu ...
Tecrübeli arkadaşlar biraz bahsedebilirler mi , ne kadar sürer, bitince ne kadar istirahat lazım..Nelere dikkat etmek gerek..vs.. Sanırım işe gitmem artık o saatten sonra :))
Rüyalar hoşgeldin..İnşallah hepimizin mutlu haberleriyle dolar bu sayfa yakında...Sizin sorun neydi ?
bebegıne kavusmana az kaldı desene.ymurta toplama ıslemı benım bıldıgıme gore 45 dk falan suruyor.o gun dınlenıorsun.bazı ınsanlarda cok agrılı bazılarında ıse hafıf agrılı gecıor.bu hafta artık transferınde olur maşşş :)
Yumurta toplama işlemi 10-15 dakika sürüyo. Benimde dün 08.30 da yumurtalarım toplandı narkozun etkisiyle ilk başta ağrı hissetmiyorsun ama sonra ağrılarım başlamıştı.Bugün çok şükür ağrım yok.
Geçmiş olsun Canano.Sana bikaç sorum olacak..En taze işlem seninki sanırım ...
1- Hangi merkezde tedavi görüyosun?
2- Kaç embriyo transfer ediliecek , bu konuda konuştunuz mu hiç ?Ben hiç bilmiyorum , bi yasası var sanırım bu işin ..
3- İlk denemen mi ?
esracım hadı yolunuz acık olsun kardesım
nıhayet basladın hee hadı bakalım ınsallah vaktı saatı gelmıstır yavrunun
esının spermlerınde bır artma oldumu anlatabılırmısın aynı sorun bızdede varda ondan sordum canıom
ılac bıtkı macun neler kullandırdın esıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?