- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
kızlar stres yapmayın kendinize....
sağlıkla döllenen bir tane yumurta bile yeter böle düşünün 3 tane döllenmiş işte inşallahta bol bol hücresi olsun benim eylül ayı sonunda 12 yumurtam çıktı 8 i olgundu 4 ü döllendi 1 i transfer oldu ama negatif malesef... şimdi donmuşlarla denicem aralık ayı gibi içini ferah tutun olucağı varsa olucaktır böle düşünün 9 hücreliydi embiryom oldukça hızlı geldi bu hale ama olmadı malesef hakkınızda hayırlısı olsunn
demekki en çok paraya ben yaptırıyorum.türkiyede yaptırdıgım 5bine yakındı.onuda kredi çekmiştim.yalnız yine bunun gibi bi topikden benim drun hastasından ögrendigim embriyo dondurmak için para almıyolarmış.biliyosunuzki türkiyede buda paralı ve pahalıdır diye hatırlıyorum.bide burda transferde emriyo sınırı yok zaten bana 3 tane koyarlarda yaşımdan dolayı..ama yaşı küçük olanlarada bildigim kadarıyla sınır yok.hatta cinsiyet belirleme var.oda sürekli kızı veya erkek olanlara serbst yani ilk çocuklara yapmıyolar.ekstra durumlarda yapıyolar.benim ilk bebek ölünce ikinciyo genetik testi istedim dr embriyonun kalitesini bozuyo,tutunmayı zorlaştırıyo dedi.bende korktum.hemde çok pahalıymış.ayyy bi hasta olsamda başlasam.ben 12 günü beklerken çok ananas yemiştim.tutunmya yardımcı olur diye okudum.yedim valla.sizde araştırın.
Sabahtan beri 9 doğurdum...
Şimdi merkezden aradılar.. Yumurtalarım döllenmiş çok şükür .Bugün 1. günleri.3. günlerine kadar gözlenecekler ....Çok sevinçliyim ,hamile kalsam nasıl olacağım bilmiyorum:)))
Sabahtan beri 9 doğurdum...
Şimdi merkezden aradılar.. Yumurtalarım döllenmiş çok şükür .Bugün 1. günleri.3. günlerine kadar gözlenecekler ....Çok sevinçliyim ,hamile kalsam nasıl olacağım bilmiyorum:)))
canım gözün aydın inş bebişlerin sağlıklı gelişir ve sana sıkı sıkı tutunurlar. kaç yumurtan vardı kaçı döllendi? benim yarın transferim olacak inş.11 de gel dediler akşam arayıp bende akşama kadar stresten bayılacaktım bekle bekle en sonunda beş buçukta aradılar yarın gelin diye inş embriyolarımız gelişimlerini sürdürürler ve bizede sıkı sıkı tutunurlar.
Kızlar bende kasım yolcusuyum:)
Pazar günü Lucrin iğnelerime başlıyorum :)
ya ben cok zorlanıorum turkce mealını okumaya
kuran bılmıorum
bır kac sefer okudum suan tefrıcıyeyı yapıorum
rabbım kabul eder ınşşşşşş
canım gözün aydın inş bebişlerin sağlıklı gelişir ve sana sıkı sıkı tutunurlar. kaç yumurtan vardı kaçı döllendi? benim yarın transferim olacak inş.11 de gel dediler akşam arayıp bende akşama kadar stresten bayılacaktım bekle bekle en sonunda beş buçukta aradılar yarın gelin diye inş embriyolarımız gelişimlerini sürdürürler ve bizede sıkı sıkı tutunurlar.
Selam arkadaslar!
Bende bu kasim ayinda basladim. Cumartesi günü menogon ignelerine basliyorum, bu benim 2 inci denemem. 1 inci denemem yazindi ve negativdi, Bu kadinlar klübünde okadar cok seyler ögrendimki, bunlari bu sefer öyle uygulayacagim. Insallah hepimizin emegi bosa gitmez, insallah bebislerimize kavusuruz.
allah kabul etsin duvalarını işallah ben çok araştırdım meryemsüresini oku hergün çoçuk için herkez bunu öneriyor bende başladım....
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Esra..
Benim microenjeksiyon olucak..
Büyük bi ihtimalle Dr'um blostosist düşünüypr .. Hakkımızda hayırlısı ..
Pazar günü iğnelerime bi başlayımda geriside gelir herhalde :)))
yumurtası döllenen arkadaşlarımında sevincini paylaşıyorum inşş hamiş haberleri gelir...
Kasım aralık bize uğurlu gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?