- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
az önce başka bi toipkte yazdığımı sanada yolluyorum canım,
canım kür denemedim hiç bilmiyorum ama son denememde günde 3 tane incir,badem ve fındık yedim abartmadan. 29 ebryodan 20 si kaliteli olarak donruruldu. bundan önceki iki denememde kaliteli yumurta ve ebryo olmuyodu 1 ya da 2 tane oluyodu. zarar gelmez diye düşünüyorum..bol şans diliyorumm
öyle tabii ama dondurulmuşların sayfasına göz attım hatta okudum sanki hep düşükle sonuçlanmış çok az var devam eden.. yine de çare yok mecbur deneyeceğim.. allah inssanın umudunu almasınn..
her zman senınle canım kuru ıncır cok ıı gelıor vede arı sutu polen
merhaba arkadaşlar .ben de kasım ayı yolcusuyum.bayram sabahı aşılamam yapıldı.15 gün sonra sonuç belli olcak.Allah hpimizin yardımcısı olsun..
Selam Arkadaslar.. Benim ikinci denemem ilk denemeden bir oglum var.. iki tane dondurulmus embryo 4 gun once yerlestirildi.. Ayin 1'de kan testi yapilcak.. Beklemek cok sinir bozucu.. Doktorlar her ne kadar herseye hazirlikli olun desede gunden gune insan daha cok umutlaniyor.. Herseyin hayirlisi diyorum ve bundan sonrasi icin Allaha siginiyorum..
malesef benim hiç bir bilgim yok,ama merak ediyodum uzun protokol nasıl oluyo diye biri yazsada öğrensem,sanada geçmiş olsun cnm umarım tedavin başarıyla olumlu cvplarınla güzelleşir.
gülümgülüm aslında pek öyle değil. bana söylenen daha çok genç hastalarda uygulandığı bide benim adetimin 3. günü başladı iğneler decepeptly 0,1. sanırım değişkenlik gösteriyor. benim 2 denememde uzun protokoldü gebelik oldu ama 7 haftalıkken kaybettimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?