2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

idilcim çok teşekkür ederim mutlaka deniycem.senin sonucun ne oldu umarım bebişin seninledir..

yok canımm malesef değil.. ohss olduğum için donduruldu bebişler aralıkta gidicem.. umudum hiç yok bu defa ama mecburum ya gidicem...

öyle tabii ama dondurulmuşların sayfasına göz attım hatta okudum sanki hep düşükle sonuçlanmış çok az var devam eden.. yine de çare yok mecbur deneyeceğim.. allah inssanın umudunu almasınn..

merhabalar bana da yollarmısınız neler yapdıgınızı benim de kasım yada aralık gibi baslıcaz merak ettim

öyle tabii ama dondurulmuşların sayfasına göz attım hatta okudum sanki hep düşükle sonuçlanmış çok az var devam eden.. yine de çare yok mecbur deneyeceğim.. allah inssanın umudunu almasınn..

cnm okudum senin başından geçenleri kolay değil,ALLAHIMIZa sığınalım o herşeyin hayırlısı elbet verir.

merhaba arkadaşlar .ben de kasım ayı yolcusuyum.bayram sabahı aşılamam yapıldı.15 gün sonra sonuç belli olcak.Allah hpimizin yardımcısı olsun..

arkadaşlar beni takip eden varsa gelişmeleri yazıyorum.5gün igne ve ilaç kullandıktan sonra dokt.gittik.15 yumurtam olmuş.ama 12mm.dr bi 5 gün daha verdi.glukofen kullanıyodum kes dedi.genelde pkolu olanlar kullanır.salı bi randevum daha var.bide yumurtalar çatlamasın diye.3 igne verdi.bende dondurulmuşlarla yapıcam.dr dediki vücut azla yumurta üretdigi için su toplarmış.ilerdede eger tutarsa bebekde ve annede cigerde su toplayıp zarar verebilirmiş.bende okudum dondurulmuş transferi eger kaliteli dondurulup çözülürse rahimde bu arada dinlendigi için tutma şansı yüksek oluyomuşşş..ilgililere duyrulur...

merhaba benim denemem olacak uzun protokol uygulanacakmış decapeptyl 0.1 başldım 3 gün bu gün 15 gün sonra tekrar gidicem. bu şekilde uuzn protkol uygulanan varmı acaba bilgilerimizi paylaşalım.

malesef benim hiç bir bilgim yok,ama merak ediyodum uzun protokol nasıl oluyo diye biri yazsada öğrensem,sanada geçmiş olsun cnm umarım tedavin başarıyla olumlu cvplarınla güzelleşir.

Selam Arkadaslar.. Benim ikinci denemem ilk denemeden bir oglum var.. iki tane dondurulmus embryo 4 gun once yerlestirildi.. Ayin 1'de kan testi yapilcak.. Beklemek cok sinir bozucu.. Doktorlar her ne kadar herseye hazirlikli olun desede gunden gune insan daha cok umutlaniyor.. Herseyin hayirlisi diyorum ve bundan sonrasi icin Allaha siginiyorum..

Merhaba Berna80 ,hayırlı olsun ,inşallah herşey yolunda gider..
Sen tecrübelisin o zaman:) Benim ilk denemem arefe günü transferim oldu.3-4 gün istirahat ettim..
Sana sorum şu benim transferimin 7. günü.. Ancak hiççbirr belirti yok..2 gündür ince ince baş ağrım var , o da stresten mi bilemedim..
Senin ilki kaçıncı gün transferiydi?Kaç hücreliydi biliyo musun ?

malesef benim hiç bir bilgim yok,ama merak ediyodum uzun protokol nasıl oluyo diye biri yazsada öğrensem,sanada geçmiş olsun cnm umarım tedavin başarıyla olumlu cvplarınla güzelleşir.

Öncelikle herkese bol şansss..İnşallahhh güzel haberlerinizi almak nasip olur..
Uzun protokol demek adetin 21. günü tedavi için iğnelere başlamak demek canım.
Kısa protokol ise adetin 2. günü başlanan tedavi. Bana kısa protokol uygulanacak. Adetimi bekliyorum...

gülümgülüm aslında pek öyle değil. bana söylenen daha çok genç hastalarda uygulandığı bide benim adetimin 3. günü başladı iğneler decepeptly 0,1. sanırım değişkenlik gösteriyor. benim 2 denememde uzun protokoldü gebelik oldu ama 7 haftalıkken kaybettimm.

Evet canım kişiden kişiye değişebiliyor demekki. Tez zamanda Allah yüzünü güldürsün canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…