2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

oyy anam herkesler burda bir sürü yazmışsınız..
ecesu canım asker veya polis değil eşim ama en az onlar kadar gezici mesleği var..hakim kendisi

gülsu canım ben bölüm mezunuyum..aranıza ilk katıldığımda demiştim eğitime girmeyeceğim diye..memurluk düşünüyorum..uzmanlıkta olur tabi asıl hedefim o..anlatmıştım bunları ama gözünden kaçmış sanırım..bende pasta istiyorum yaa
ama yemeyeceğim..heryerimden 2 cm genişlemişim sinirim bozuldu hemen onalrı vermem lazım..hergüne bide egzersiz sıkıştırsam tam olacak..diyete başladım bugün öğlen inşallah devam ederim..

merhaba arkadaşlar
ben daha yeni başlıyacam çalışmaya
sabah arkadaşım vardı öğlen komşuya çaya gittim şimdi geldim
türkçe cümlenin anlamı ve yorumunu çalışacam

herkesi bekliyorum bu pastayı yarın arkadaşıma götürecem ama hemen bihada yaparım kuzular keşke öyle bir imkan olsa görmemişim tatlış hilal kusurama bakma aklıma geldi sordum
başakım nadas la nöbetleşe ekimi aynı sandım yafuu nasıldı farkı

gülsucum hıc bılmıyorum kı farkını cografyası ıyı olanlar yardımcı olur artık fıstıkım ama kıtaplardan arastrırım ıstersen

ayy ne guzel bulusma ımkanımız olsa ne guzel olurduopuyorumnanaktan

bende dıs polıtıkayı okuyuyorm 2 kıtaptan konu calısrken bı bakmısım konunun sonundakı tarama teslerını çözuyorum sankı cok bılıyorumda tarıhı bıtrmıs gıbı tarama testlerını çözdm delı gıbı kaydirigubbakcemile3

bak yarın gezmeye gtcek bıızm gülsu yıneakannehir

kızlar egıtım bılmlerını calısan kımler var ben egıtımden grcem ama hıc ona vakıt kalmıyorr offfff yaaaaakafamçokkarıştı

ayy tam tarih çalışıyodum 20 yüzyılı annem 4 gibi geldi beni yemeğe götürdü doğum günü hediyeleri aldıı çokk mutluyumm bu moralle güzelce çalışmamlazım birazdan hemen başlıycam mat çalışmaya...

gülsucumm canım benım bugun mu dogum gunun nıce yıllara ıyı kı dodun gülsuuuuusositososito

dogum gunun kutlu olsun tatlım nıce yıllara yenı yasın sana tüm güzellklerı beraberınde getırsın bebişima.s.

ben de tarıh calıstım bıraz sıkıldm smdı dogan hocadan rasyonel sayıları ızlıyorum bu aksam da askı memnu var cok onmelı seyler oluyo dızı ızlerken de mat çözcem ama

kzlar yattım nasıl uykum var ama daha uycam ama ıcım rahat etmedı kalktım bıraz kendıme geleyım mat çözcem

Teşekkürler kızlar ilgilendiğiniz için. İleriyi anladım ama bir bakıma yı kaldırınca da anlam bozulmuyo gibi geldi bana ya. Tam ayırt edilmiyo soruda sankim.

Bikaç gündür evdeyim, kilo aldım resmen evde durmak yaramıyo bana. Bugünde yaptım kurabiyeleri börekleri yoruldum belim ağrıdı.

Sizlerde iyisiniz mi

doğum günün bugün mü gülsucum? nice mutlu yıllara... yeni yaşında kpssden iyi bir puan alıp istediğin yere atanırsın inşallah...:lepi:

Gülsu doğumgünün mü bugünn.. Nice yıllara sevdiklerinle birlikte mutlu bi ömür seninle olsunn!!!

papatoo canım ne guzelmıs hedıyen gülsucum begenırsın ınsaalh

ben de matematıkten 2tane vıdeo izledım yoruldum smdı ara vercem zaten bırazdan dızım baslar

dıızı ızlerken detest çözcm mat öptum kızlar gorusrz

gülsu doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
bugün hiç çalışamadıım
tam türkçeye başlayacaktım biraz uzanıyım dedim uyuya kalmışım:mymeka:
sonrasında yemek tv derken bu saat oldu inş birazdan başlarım

canlarım ben hala dızı ızlıyorum bı yandan da mat çözuyorum daha 25 tane çözdm ay ne cok vakıt kaybedıo ınsan mat çözerken

sız neler yaptınız fıstıklar

ben burdayım canım.
ben pek çalışamıyorum şimdilik.bi bakıyım diye açtım.
doğuma az kaldı 20 gün kadar çok az çalışabiliyorum ama doğumdan sonra 40 gün sonra tekrar başlıcam.dershaneye de ara verdim.inş.fazla bi kaybım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…