fotoscum ne güzel yürütme bitmiş, uf oradaki oranları nasıl ezberliyosun, hemen unutuyorum ya
aslında insan başına geçince konunun kısa olduğunu anlıyor, anayasa gözümde çok büyüyordu ama o kadar fazla konu yokmuş.
gülsucum geçmiş olsun, sağ salim şu sınava girip çıksak:) benimde belim ağrıyo arada, iki büklüm oturuyorum sandalyede:) sorduğun sorunun cevabını 3 buldum:), Başak da 3 bulmuş.eğer doğruysa moralim düzelicek.
mavlicim o kitaptan bende de var, gerçekten sorular çok güzel. bize dershaneden dağıtmışlardı. yanlışkar çıkmadan doğrular öğrenilmiyor, benim de çıkıyor:)moralimizi bozmayalım. yanlış yaptığım ya da takıldığım soruları bir deftere not alıyorum, çok faydası oluyor.
beryy moralini bozma, her gün aynı istekle çalışılmıyor. hayatta en zor şey ders çalışmak olsa gerek:) bugün mesela akşam üzeri saat 4 e kadar 100 türkçe sorusu çözdüm. normalde bir buçuk saatte bitirebilirdim ama uyuştukça uyuştummmmmbir türlü kafamı veremedim, hep masa başındaydım:) tv falan izlesem içim yanmayacakkaydirigubbakcemile3
dalincim sen naptın bugün?
arzun.d. inşallah ilk ve son deneyimin oluropuyorumnanaktan, Allah ın izniyle bu sene atanıcaz hepimiz