2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben dün hiç çalışamadım istediğim gibi kötüyüm moralim bozuldu dün utandım akşam sohbete de gelmedim internet çok dikkat dağıtıcı oluyormafoldumben

merhaba daha yeni geldim eve boynum tutuldu çok ağrıyor sağa sola dönemiyorumm offf robotaa döndüm daha hiç çalışmadım yemek yiyip başlıycam fatoş güle güle kullan tatlış aldıklarını...
kimsecikler yok yine ne yapıyosunuz arkadaşlar çalışıyormusunuz...
başağım fatoş piko dalin hilal ecelerr nerdesiniz...

merhaba kızlar
gülsucum sağol canım geçmiş olsun kas gevşetici falan sürseydin çok kötü oluyor boyun tutulmasıopuyorumnanaktan
yürütmeyi bitirdim çok şükür sorularını çözecem çok gıcık vatandaşlık
berry arada oluyor maalesef birgünden bişey olmaz tatil olmuş

40 tanede yürütme sorusu çözdüm
biraz ara verip türkçe yazım kuralları çalışacam
herkes nerde yahu benden başka kimse yok

iyi akşamlar..iki gündür nete giremedim :kedi: dün ihtiyaçın muhteşem soru bankasını birde yediiklim genel kültür yaprak testlerini aldım özellikle ihtiyaç çok güzel konu konu sorular her konunun sonundada bulmaca var akılda kalıcı ama bir sürü yanlışım çıktı mafoldumben yanlış yapa yapa doğruları bulucaz demi...fatosbrn gülsu geçmiş olsun arkadaşlarım herşeyin başı sağlık hasta oluncada ders çalışılmıyoki....acil şifalar..

kızlar ben geldımmm ölüyorum yorgunluktan sabah 8d ecıktım aksam 8de grdım eve.dersaneden sonra annemle carsıyı dolastık ordan alısverıs merkezıne gttık kardesım falan da geldı oylanndık baya kot aldım kolye aldım bıde spor ayyakkabısı baydr bısı almıyordum. ama öluyorum yorgunluktan bugun de dersanede bütün gün basım agrıdı

yemege oturcam sonra bıraz dınlenırım uyuyabılırım sonra kalkar bırazcık soru çözerım artık hafta sonu hıc calısamıyorum.sabahta 8de dersım var yarım saat once balsıcakmıs hoca derse ölçmecı soru çözcekmıs

gülsucum cnm gecms olsun benım de yenı gectı boynum kas gevsetıcı sur buarda cok ders calsımaktan oluyor kafanı yere egıyorsun ya ondan sen nerdeydın bugun cnm

aaa yine kimse yok bebişler nerdesiniz arkadaşıma gittim tatlım başağım saol 36 soru çözdüm mattan
bi sorum var arkadaşlar 3x+6\x ifadesi pozitif tam sayı olduğuna göre x in alacağı tam sayı değerleri toplamı kaçtır ben 1 bulmuştumm amma boynum çok kötü mat çalışamıycam biraz ara verip tarih videosu dinleyim bariii....

mavli sağol canım ihtiyaç soru bankası bende istiyordum ii oldu
başak güle güle giy cicilerini
gülsucum 12mi cevap
ecesu hala yok merak ettim
canımadeysin sen nerelerdesin canım görünmüyorsun

ben türkçe çalışıyorum
ama çok ağır gidiyor oyalana oyalana
oğluşu uyttum evi topladım nete takılıyorum birazdan dönecem

başakcım nasılsın, bugün baya yoğun geçmiş senin. yeni cicişlerini güle güle kullanopuyorumnanaktanufff yeni bie şey almak çok moral oluyor insana, özellikle eve kapanıp sürekli ders çalışıyorken:) ben de bir ara çıkıp gezeyim bari.

selam kızlarrr..
bugün kimseler gelmemiş yaaa
gülsu geçmi,ş olsun fatoşum sanada..
bugün çalışmadım ben
sabah kahvaltıya gittik arkadaşa..
sonra çocukları babalara bıraktık çarşı pazara gittik
ben götürdüm ya ilk defa eşim veya annem olmadan çıktım arabayla bide çarşının en işlek yeriydi...sorunsuz bitti şükür..herkesi evinede bıraktım..
sonra eşimle kızla sahile indik parka götürdük kızı..sonra market alışveriine gitik..geldim yemek yaptım derken akşam oldu valla hal kalmamıştı zaten bende...
bu gün yandı bitti kül oldu
gülsu cevap 12 buldum ben
başak ohh ne güzel alışveriş yapmışsın..
bende dün kolye yaptım kendime 2 tane falan..bid ebi renk küpem eksikti ondan yaptım
seviyorum takıyııı..

fotoscum ne güzel yürütme bitmiş, uf oradaki oranları nasıl ezberliyosun, hemen unutuyorum ya aslında insan başına geçince konunun kısa olduğunu anlıyor, anayasa gözümde çok büyüyordu ama o kadar fazla konu yokmuş.

gülsucum geçmiş olsun, sağ salim şu sınava girip çıksak:) benimde belim ağrıyo arada, iki büklüm oturuyorum sandalyede:) sorduğun sorunun cevabını 3 buldum:), Başak da 3 bulmuş.eğer doğruysa moralim düzelicek.

mavlicim o kitaptan bende de var, gerçekten sorular çok güzel. bize dershaneden dağıtmışlardı. yanlışkar çıkmadan doğrular öğrenilmiyor, benim de çıkıyor:)moralimizi bozmayalım. yanlış yaptığım ya da takıldığım soruları bir deftere not alıyorum, çok faydası oluyor.

beryy moralini bozma, her gün aynı istekle çalışılmıyor. hayatta en zor şey ders çalışmak olsa gerek:) bugün mesela akşam üzeri saat 4 e kadar 100 türkçe sorusu çözdüm. normalde bir buçuk saatte bitirebilirdim ama uyuştukça uyuştummmmmbir türlü kafamı veremedim, hep masa başındaydım:) tv falan izlesem içim yanmayacakkaydirigubbakcemile3

dalincim sen naptın bugün?

arzun.d. inşallah ilk ve son deneyimin oluropuyorumnanaktan, Allah ın izniyle bu sene atanıcaz hepimiz

hilalcim hoşgeldinopuyorumnanaktanoh ne güzel dinlenmişsin, ben de bayılırım takılara, evde sürekli takıp takıştırırımkaydirigubbakcemile3 ne güzel araba kullanmışsın ya beni çalıştıran yok, ehliyetim var ama şehir içine çıkmaya cesaretim yok
bu arada sen cevabı 12 bulduysan benim ki yanlış galiba, ben 3 bulmuştumkaydirigubbakcemile3

kızlar bende bugün 102 türkçe, 60 coğrafya çözdüm. ayrıca coğrafyadan iklim konusunu tekrar ettim. şimdi biraz geometri bakıcam.dershanedeki coğrafya öğretmenimiz süper anlatıyor ya, inşallah gerçek sınavda hiç yanlış yapmam.

canımadeysin sağol canım oo felekten bir gün geçirmişsin
takıdamı yapıyorsun valla ne diim süpersinopuyorumnanaktan
pikolata vatandaşlığa çalışması değilde çalışmaya başlaması daha zor sanki
gıcık diye yer etmiş önyargılı oluyor insan ama dediğin gibi yürütme çok uzun değil başlayınca bitiyor
konu bitince soruları bir çözüyorum hemen hemen yanlışım çıkmıyor aradan zaman geçince unutuyorum
artık tekrar ede ede unutmayız inşallahkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…