2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pıkocum tatlım kolay gelsın san ben de ders calsıyordum yenı gördum plan yazmamızı ıstedgını

ben 10bucukta basladm calsımaya smdı ara verdım egıtımden ölçme degerlendrmeden son konum olan ölçme sonucları üzerıne istatıksel işlemleri bıtrcektım bugun baya uzun demıstım ama bıttı.matematık gıbı formuller var tatablo üzzernde yorum yapıyorsun

ölçme bıraz zor oldgu için 2kıtaptan calsıyorum.ihtıyacı bıtrrdım :dance:kıtapta 150 soru var onu çözcem sonra yargıdan aynı konuyu calıscam ve o konuyla ılgılı 3 kıtaptan da sorularını çözcem.

tabı bunları ne kadar sürede yaparım hıc bılmıyorum.dusa falan grcem.matematıkten de orantı ve mutlak degerden soru çözucem arada da bı kac paragraf sorusu atırırım arayakaydirigubbakcemile3

gülsucum yaptın mı yemegını basladn mı tatlım calsımaya
gülsahcım ne zaman dönceksın aramıza
eccecık nerelre kaybboldu
hılal sana ne oldu baya hırslıydın
dlk26cım yok oldun yıne
fatosbrn kolay gelsın sana da
ben de ara verdım müzik dınlıyorum

off ya ne bu tarih soru:
Sivas kongresinin toplanış amacı ulusal birliği sağlayarak ulusal mücadelenin tek elden yürütülmesidir.
Buna göre sivas kong benimsenen
1manda ve himaye kabul edilemez
2temsilciler kurulu oluşturulması
3osmanlı mebusan meclisinin toplanması istenmesi
Kararlardan hangileri ile yukarıdaki amaca ulaşılmak istendiği söylenebilir

bery bence 1,2,3
benim işlerim daha yeni bitti hemen başlıyorum ama önce size bakıyım dedim tarihten iç politika çalışacam mattan da ilk konudan test çözecem onu akşam yaparım herhalde töhh hanımın çiftliğide var
hilal napıyosun bak bi ikimiz varız hadi derse ....
başağım harıl harıl çalışıyor maşallah kuzuma piko sende süpersin fatoş tatlışda yok oğluşu gelmeden çalışacak yafu ececik nerelerde merakettim
çıkıyorum iyi çalışmalar

temsilciler kurulunun yeni bir siyasi oluşum olduğuna
1)vatanın bağımsızlığı için işgalci güçlere karşı mücadele etmesi
2)istanbuldan anadoluya tayin edilen komutan ve valileri geri göndermesi
3)meb.meclisini toplaması ve istanbul hükümetiyle görüşmelerde bulunması
Durumlarından hangileri kesin kanıt olur

sora ya annem varken çok güzel çalıştım o gidince çuvalladım resmen..
kaynım geldi gitti anca öyle başladım.inşallah eski hırsıma kavuşurum..gayret ediyorum bakalım

evet arada buraya bakıyorum..tarihten 100 soru çözdüm..
şimdi ekonomil coğrafyayı bitireceğim.
sonra ondanda 100 soru çözeceğim..(baştan ekonomik coğrafyaya kadar)

evet bu numaralandırılmış olanları bende hiç sevmiyorum..hpe yanlış çıkıyor..kişinin kendi yorumuna açık bırakıyorlar kesin hükümler vermiyorlar..
meb.meclisini toplaması ve istanbul hükümetiyle görüşmelerde bulunması resmen siyasi bir oluşum olduğunun göstergesi nesine yanlış diyorlarsa..

kızlar mrb
5 te eğitim denemesine giricem sabahtan beri soru çözüyorum rehberlik ve ölçme hariç karışık toplam 362 soru çözdüm 289.5 netim var ehhhhhhhh fena sayılmaz ama yoruldum şimdi bide 120 soruyu nasıl çözceksem boshayallersmile
haftaya tarih ve coğrafyaya başlasam artık yaa onlarda sıfrımı nerdeyse hep yarım bıraktım artık eğitimden soru çözcem ssadece ölçmeye çalışıcam bide arada türkçe ve matıda deneme yaparak halledersem tarih ve coğrafyaya yüklenmem lazım

benimde annem geliyo bu akşam sınavdan sonra bide yemek yapıcam eve gidip
kızlar siz ne güzel hepsine birden çalışıyosunuz ben çok yawaşlamışım onu anladım senelerdir çalışmıyorum hiç bişey

yaww artık hep öncüllü çıkıyo galiba tarih soruları çokk zor yaa çok iyi bilmek lazım gerçi o zamanda çok bilip yanılıyosun kitaptan ezbermi yapmak lazım nedir öffffffffff

fıstıklar kımsecıkler yok ay ben de calsımayı bıraktım bı kıtaptan konuyu calsıtım ölçmeden.102soru çözdm.bıraktım dusa grdım cıktım sımdı oje falan sürcem
1haftadır cıkmıyorum yarın dersane var.aksamda
anemle aksam alısverıs merkezıne gıderz bısıler alasım geldı
sz naptınız kızlar gülsucum calsıyormusun

ben de babamla araba için birşeyler almaya gittim
evi derip topladım
evde yemek yok dışarıdan mı sölesek ne ama paraya kıyamıom
öyle annem gelse de hasret gidersek çok özledim 5 günde

türkiye iklimi ve dogal bitki örtüsü ile nüfus ve yerleşmeye çalıştım 60 soru çözdüm şimdi yemek yapma zamanıhepinize kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…