2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ohh başak süslenmişsin ne güzel
benimde bu gece bakım yapmam lazım yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz ailece..
saçlar kaşlar bıyıklar alınmalıkaydirigubbakcemile3
bide ne giyeceğime karar veremedim daha..-tatlicadiarzu-

ben sadece geometri benzerlik çalıştım sorularını çözdüm
sonra sosyete pazarına gittim
ne gördüysem aldımdelikafadulden
eşim yok akşam yemek yapmadım oğlanı alıp mc donaldsa gittim
şimdide hanımın çiftliğini seyrediyorum
çok kızgınım kendimeklava:
geçemedim vatandaşlığa sanırım hasta olacam çooook bitkinim

kızlar hepimize aferin ne güzel çalışıyoruzzemuszemus
ben bugünkü planımı bitiremiycem sanırım. öğlen misafir geldi, pasta yaptım falan derken vakit geçti. sonra para yatırmaya çarşıya çıktım. ufff tüm planım suya düştü. sadece anayasadan kişisel hak ve ödevlere baktım.bir de köklü ifadelerden 32 soru çözüp doğan hocanın notlarını tekrar ettim. şimdi komşuya çıkıcam kahve içmeye:kedi:

bery zormuş tarih soruları, sanırım 1982 anayasa kitapçığı alıcam diyceksin, benimkinin üzerinde aynı şey yazıyo. fiyatı 2 tl yazıyor.

başakcım süpersin ojenin kuruması beklerken bile soru çözüyorsun, hepimiz seni örnek almalıyız:hooray:

fotoscum dikkat et kendine, hasta olma. yeni cicişlerini de güle güle giyyerimseniben

hilalcim planın bitmek üzere ne güzel:teytey:

kızlar birbirimizi gaza getirip hesap soralım, gevşemeye müsade etmeyelim:lepi:

kızlar komşuya gidip geleyim, spor yapıp duşa gircem, sonra türkçe çalışırım biraz.:teytey:bu aralar soru çözmekten çok konu çalışayım diyorum.

kzılar ben de calsmıyoru ya annemle sacıma maşa yaptık sabah dersane varya hazır olsun dıe baya uzun sürdu o da.

smdı mat çözcem.bugun ölçmeden konu calıstım ölçmeyı bıtrdım 153 soru çözdm ama dıger kıtaptan tekrar etmedım daha.

başağım yine ikimiz varız tatlışım bende tarih çalıştım 100 soru yaptım bide dışarı çıktım zaman uçup gitti
birazdan mat başlıycam
ece neden girmiyo acaba inşallah moralini bozan bişey olmamıştır
fatoş neler aldın sosyeteden bayılırım ben sosyete pazarlarına...

Son düzenleme:
kızlar ben sporumu yaptım.duşa girip biraz türkçe çalışıcam.
yarın ki planım türkçe çalışmak ve tarihten konu tekrarı yapmak, yarın soru çözmeyi pek düşünmüyorum. :lepi:
hepinize iyi geceler tatlışlar

dalincım gözunaydın
kızalr ben yatıcam artık bası cok agrıyor sabahta dersane var 7de kalkcam

yaptıklarımı söylıyım hemen ölçmeden bı konu calıstım 153 soru çözsm

matematıkten 30 soru çözdm

türkceden 71 soru çözdm bunun 11 ı paragraf gerısı sözcuk türlerı

ıyın gcceler canlarım yarın görusrz dersane cıkısı annemle carsıya cıkabılırz

mattan 60 soru yaptım çok uykum geldi yatıyorum herkes yatmışşş bi ben kaldımm
yarında ancak akşam çalışabilirim neyse iyi geceler...

yine inttenn 50 tarih sorusu yaptımm ayy çok yorgunum aşkolun yine kimse yok kendi kedime konuşuyorum

İyi geceler kızlar herkesler gitmiş geç girdim bugün üff ben çok geri kaldım derslerden hızlanmam lazımmm saah akşam durmadan çalışsam ancak yetişir heralde kafamçokkarıştı

aaa kızlar neredesiniz, kimsecikler yok baas 10. 30 olduhepinize günaydınopuyorumnanaktan
başakcım iyi dersleropuyorumnanaktan
dalincim gözün aydın, annen gelmiş. benim annem de yanımdazemuszemusdün çarşıya çıktığımda 2 tane lale aldım ona, nasıl sevindi anlatamam.
gülsucum nasılsın? internette nereden soru çözüyorsun, güzel mi sorular?
ececim nerelere kayboldun ya merak ettik hepimizŞenizhadi dön bir an önce

ben de gece 2 de yattım sabah 8 de uyandım.9 dan beri de tarih notlarımı tekrar ediyorum, çoğunu unutmuşum ya. testlerde yapamadıklarımı deftere not almıştım, onlara baktım.

ya 1 saattir internetteyim amma uyuştum, akşama misafir varmış uuu, gene hazırlık var:gitme:

merhaba kızlar dün akşamdan beri yatıyorum:bbo:
şimdi biraz daha iyiyim yürütme çalışacam şimdi
pikolata sağol canım kolay gelsin bu arada
gülsucum hiç sorma bende bayılıyorum sosyete pazarına
3 badi masa örtüsü küpe toka toz bezi bide eşofman altı aldım
dalin gözünaydın canım
başakcım süpersin canımcım bakımıda ihmal etmiyorsunbayanssulusmile
ecesuu hiç uğramıyor çok merak ettim
yakomoz iyi çalışmalar daha zaman var iyi bir tempoyla yetişir
berry canımadeysin sizleride öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…