2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canımadeysin buldum canım
biz pozitif deyince eksilei almadık 6ya bölünenlerde 1,2,3,6 var
bide -3 ve -6 koysanda pozitif çıkıyor toplamı 3

:kedi: sayıları yazmışım ama sadece pozitif tarafı toplamışım..kolum benim cadı çeke çeke aklımı başımdan alıyor yaa...
anladınızmı şimdi neden çalışamıyorumkaydirigubbakcemile3
bahane değil yani.cidden dikkat dağıtıyor veletttttalsanaalsanasmile

3x + 6 bölü x. bölü 6 rakamının altında. be şöyle yaptım:
x e böldüm. 3 x deki x sadeleşti. 6 bölü x i de x e bölünce 6/ x kare yaptı.

3 + 6/ x kare elde ettim. buradan tam sayı dediği için x kareye değer verdim. x kare 1 ve olursa x= 1 çıkar. x kare 4 alorsa x= 2 çıkar.
uff burada anlatması ne zormuş, yazark olmuyokaydirigubbakcemile3
umarım doğrudur, siz de bakın.

kızlar doğru çözüm yolu? ben eksili bir şeyler denemedim , yanlış mı yaptım acaba?

canımadeysin normal canım
benim yanımda çocukta yokkaydirigubbakcemile3
pikolata ben farklı yoldan çözdüm
3x+6/x 6 ya bölünebilen sayılar 1,2,3,6 -1,-2,-3,--6 sayı pozitif olacağından -1 ,-2 koyamayız diğerlerini toplayınca 3

kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler, tatlı tatlı rüyalaropuyorumnanaktanbilgisayar açıkken dikkatim dağılıyor. geometriden açı ortay ve kenar ortay konusuna bakıcam biraz.
yarında geometri çalışıcam, aynı konuya.
1 saat köklü ifadelerden test çözücem. türkçeden paragraf konusuna devam edicem.

yazım kurallarını bitirdim sorularını çözüyorum
bişey soracam
sağnak yağış ekinleri olumsuz etkiledi
burda nerde yazım yanlışı var bulamadım ben

canlarım ben cok yoruldm zaten yorgundum yatocam sabah 7bucukta cıkmam lazım evden

2 2 bucuk saat calsıabıldm 57 ölçme sorusu 15 paragraf 15 de orantı sorusu çözdm yatıcam smdı kızlar ıyı gecelr hepnıız cok öptum

boynum çok ağrıyor eğilemiyorum yaa offf deli oldum 30 mat çözdüm yatarak tarih okudum bugün çok verimsiz yine bende yatıyorum iyi geceler arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…