2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar su soruma bakarmısınız buarada ben henuz baslamdm calısmaya müzık actım uykum acılsın dıe müzik dınlerken mat çözebılırm.sonra ölçmeye devam etcem.

(x-3) un karesı / 4- Ix+2I büyük esıt 0 esitsızlıgını saglayan kac farklı x tam sayısı vardır?
buyuk esıtı dogry yazdım umarım isaret mutlak degerlı sayılara bakıyor cevap 8

aaaaa hala kımsecıkler yok nerdesınz fıstıklar?
ay ben stres yaptım yarın deneme sınavı var calısamıyorum sankı sınav için ek bı calısma yapmam gerekıyormus gıbıhıssedıyorum tabı oyle bısey yapmıcam ama

kızlar ya benn bıraz ölçme calsıtım 20de paragraf çözdm cok uykum geldı verımlı calsamıyorum sabah da sınav var yatıcam ben ıyıgecelr hepınıze

başakcım ya sorma ben de yarınki sınava napıcağımı şaşırdım. ek bi çalışma yapmayım diyorum ama bir yandanda vicdan azabı çekiyorumkaydirigubbakcemile3benim sınav ihtiyaç yayınlarının.
aslında ben üniversite abimle okudum, ikimizde aynı üniv.kazandık.o göreve başladı 3 ay önce. başka bir şehire yerleşti, öyle olunca annem geldi yanıma.aslında benim okulda bitti ama evi taşımayalım kursun falanda var kafan bölünmesin dediler. hafta sonu abim, babam, vs. geliyor.bugün abimin arkadaşlarıda geldi,yoruldum.
akşamüstü oturdum ders başına ve
70 türkçe, 30 coğrafya, 35 geometri 16 matematik çözdüm. şimdi spor yapıp duşa giricem ve çalışmaya devam edicem.

kızlar ya benn bıraz ölçme calsıtım 20de paragraf çözdm cok uykum geldı verımlı calsamıyorum sabah da sınav var yatıcam ben ıyıgecelr hepınıze

benim sınavda 9 dazemuszemusbugün yoruldun erken yat, dinlenirsinopuyorumnanaktansoruna bakayım,zor gibi duruyor.

soru çok gıcık ya, tam çözüyor gibi oluyorum çözemiyorumkaydirigubbakcemile3ama inat ettim uğraşıcam.

dalincim nasılsın, çalışabildin mi bugün?

fotoscum da gelmişopuyorumnanaktannasılsın?

merhaba kızlar
ben bugün daha başlamadım gezdim şimdi geldik eve
Allahtan oğlum arabada uyudu onu yatırdım çay demledim şimdi dersin başına oturuyorum
mutlak değer çalışacam
gülsucum nasıl oldun
canımadeysin bence netlerin gayet güzel oo sınava kadar çalıştıkça çok daha artar
berry hedef süper çok güzel puan gelir
başak pikolata sınavda başarılar fıstıklar şu konular bitse bende denemelere girecem
kızlar ecesudan haber alan varmı çok merak ettim
dalin sen nasılsın canım

ayy of yaa kızlar bügün uzmanın türkiye geneli dedemesine girdim bakalım ne olacak gecen hafta yargıya girdim berbat geldi yaa o kadar calısıom olmuyo olmuyo yükselmiyor ya bir yıgın yanlışım cıkıyor kafayı yiyeceğim yaa ne olacak bu böyle yaaa sinirlerim çok bozuk yaa

kızlarrr ben geldim napıyosunuz bakayım
dün doğum günümdü hiç giremedim
eşim sürprizler hazırlamış çok tempolu geçti h.sonumuz
şimdi oturdum ilk iş size bakmak oluyor tabi:)
pikolata senin dediğin anayasayı aldım inş. doğru olandır
t.c. anayasası yazıyor 2.5 tl anayasımız işte

pikolata sağol canım iyiyim
hiç çalışmadım bugün biraz huzursusum sadece
sen nasılsın

akşama kadar bende çalışamadım.şuan spor yapıyorum, senin spor ne alemdekaydirigubbakcemile3o kadar zor yapıyorum ki anlatamam, düzeni bozmayacağım kararlıyım.
ecesuyu ben de çok merak ediyorum:Saruboceq:uğrardı muhakkak.

mor salkım moralini bozma, yargının denemeleri çok zor olur.

mutlu yıllaropuyorumnanaktanAllah daha nice sağlıklı, mulu seneler yaşamayı nasip etsin.
evet doğru almışsın, çok güzel ben başladım ondan çalışmaya.

öyle canım böylede olmuyorki yaa ne yapacagım bilmmiorum çok kötü gelio sonuclar yaa o akdar calısıorum kac kitap bitirdim ölçme olsun gelişim olsun hala aptal gibi yanlışlar geliyor off

benim spor hayatım 5 gün sürdükaydirigubbakcemile3
pikolata canım sen sakın bırkma bir ara verince kopuluyor
ama yarın tekrar başlayacam
bengisu nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
mor salkım hiç moralini bozma daha 4 ay var

tarihten 105 soru coğrafyadan 20 soru çözdüm.bizim dersanenin deneme sınavından türkçe çözdüm 1 boş 2 yanlış çıktı.yargıdan 6 yanlış falan çıkıyor türkçe denemelerinden.türkçem inşallah tam olur sınavda

bengisu doğumgünün kutlu olsun bu arada.tarihten soru çözmeye devam duraklmadan çözüyorum çalışalı 3 hafta oldu bakalım unuttummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…