- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.481
pikoata ne güzel valla her dersten soru çözüyosun sanırım hergün en güzeli öyle çalışmak ama ben b iderse bağlı kalıyorum onuda tam bitiremiyorumbaşakcım ya sorma ben de yarınki sınava napıcağımı şaşırdım. ek bi çalışma yapmayım diyorum ama bir yandanda vicdan azabı çekiyorumkaydirigubbakcemile3benim sınav ihtiyaç yayınlarının.
aslında ben üniversite abimle okudum, ikimizde aynı üniv.kazandık.o göreve başladı 3 ay önce. başka bir şehire yerleşti, öyle olunca annem geldi yanıma.aslında benim okulda bitti ama evi taşımayalım kursun falanda var kafan bölünmesin dediler. hafta sonu abim, babam, vs. geliyor.bugün abimin arkadaşlarıda geldi,yoruldum.
akşamüstü oturdum ders başına ve
70 türkçe, 30 coğrafya, 35 geometri 16 matematik çözdüm. şimdi spor yapıp duşa giricem ve çalışmaya devam edicem.
bende yargının eğitim denemesine girdim tam anlamıyla berbettı ölçmeden çıkan yanlışlarımı haklı buluyorum daha hiç çalışmadım attım tutmamış ama program geliştirme ve yöntem tekniklerdende çok çıkmış sinir oldum soru tipine alışnıca düzelir umarım her hafta girmeye çalışıcamayy of yaa kızlar bügün uzmanın türkiye geneli dedemesine girdim bakalım ne olacak gecen hafta yargıya girdim berbat geldi yaa o kadar calısıom olmuyo olmuyo yükselmiyor ya bir yıgın yanlışım cıkıyor kafayı yiyeceğim yaa ne olacak bu böyle yaaa sinirlerim çok bozuk yaa
doğumgünün kutlu olsun canımkızlarrr ben geldim napıyosunuz bakayım
dün doğum günümdü hiç giremedim
eşim sürprizler hazırlamış çok tempolu geçti h.sonumuz
şimdi oturdum ilk iş size bakmak oluyor tabi:)
pikolata senin dediğin anayasayı aldım inş. doğru olandır
t.c. anayasası yazıyor 2.5 tl anayasımız işte
pikolata cnm senin nasıl gidiyor çalışmalar önceki yazıları daha okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?