2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsucum nerelerdesin yahu merak ettim
uyumazdın pek bu saatte inşallah iyileşmişsindiropuyorumnanaktan

fatoş ,başak saolun tatlışlar merak etmenize sevindim boynum tam geçmedi krem sürüyorum habire bugün hiç çalışmadım öğlen dışarı çıktım hediyelik bişeyler aldık akşamda misafirlikteydik bööylle bomboşş geçtiii
yarın öğlende çalışamam anca akşam off çalışamayınca insan nasıl üzülüyorrr
fatoş sen ne yaptın biraz olsun çalışmışın başağım sınavda başarılar kuzucum
ececik de yok ecesuda nerdesiniz arkadaşlarrr...

gülsucum bende öyle bütün gün gezdim gece bakabildim biraz
hastalandın sandım hiç değilse gezmişsin
yarın gündüz niye çalışamıyorsun canımcım
gerileme çalışıyordum yarım bıraktım herkes denemeden bahsedince bende çözeyim dedim sadece mat çözdüm 2 boş 1 yanlış çıktı devamınıda yarın çözerim artık
hoş konular bitmedi ama yinede merak ettim
yatıyorum artık iyi geceler çok uykum geldi

bengisu geçmiş doğumgünün kutlu olsun.
kızlar sağlığım iyi ama moral sıfır.( annemle babam didişti de onların arasını bulmak için)
türkçe çalşıtım dün.
konu çalıştım.
kızlar siz okuyarak mı çalışıyorsunuz yoksa kitaptan mı çalışıyorsunuz.
ben sanki kitabın aynısını yazıom gibi anlamıom

günaydın kızzlaarr hayırlı haftalar herkese

pikoata ne güzel valla her dersten soru çözüyosun sanırım hergün en güzeli öyle çalışmak ama ben b iderse bağlı kalıyorum onuda tam bitiremiyorum
bende yargının eğitim denemesine girdim tam anlamıyla berbettı ölçmeden çıkan yanlışlarımı haklı buluyorum daha hiç çalışmadım attım tutmamış ama program geliştirme ve yöntem tekniklerdende çok çıkmış sinir oldum soru tipine alışnıca düzelir umarım her hafta girmeye çalışıcam
doğumgünün kutlu olsun canım

kızlar ben arada ölçmeye çalışıp eğitimi bitirmeyi planlıyorum bu hafta rehberliği okurum sadece bol soru çözümüne geçicem çünkü unutmuşum başta çalıştıklarımı yerleşmemiş demek
bu ahfta sabah bi ders öğleden sona bi ders çalışmayı planlıyorum bi konu bol soru
bugün tarihe başlııam şimdi 3.selimden itibaren
sonra coğrafya sıfırdan başlamadım daha
hadi kolay gelsin herkese

kızlar günaydın..kim naptı hiç bakamadım geçmişe..dün bayağı soru çzödüm üstüne deneme..300 falan olmuştur kesin..
akşamada arkadaşlara gittik (
sabah 6.30 ta kalktım..ders çalıştım biraz..dün sinirlerim çok bozuldu.20 soruluk tarih testleri çözdüm..abartısız 4 tane kesin yanlış çıkıyor..bu 7 ye kadar çıkıyor bazen..o kadar 2 lemde bırakan sorular varki..sinrimden oturup bide ağladım olmyor diye..arkadaşta diyor daha önce hiç tarih bilmeyen için 20 soruda 4-5 yanlış çok çok ii daha çok zaman var yanlışların azalır diyor..bilmiyorum dün deli oldum artık..

bengisu nice yıllaraa.s. dün tarihten 150 soru çözdüm bugün coğrafya konu çalışmaya başlıycam tarihten hala bir sürü yanlışım çıkıyor ama yılmadan çözücem ALLAH'ım zihnimi aç hafızamı kuvvetlendir!...

hilalvereliniortak aynen arkadaşım benimde 18 soruluk testlerden standart 3-4 yanlış sinir oldum sadece 2 tanesini yanlışsız çözdüm ama dediğim gibi yanlış yapa yapa doğruyu öğrenmek daha kalıcı

kızlar denemden geldim şuan. ufff çok sinirdi ya 72 netim çıktı:gitme:konular bitsin ve netlerim yükselsin istiyorum. genel olarak sorular zordu bence. başka ihtiyacın türkiye geneli sınavına giren var mı? ilk defa süre yetmedi.

başakcım sen naptın, inşallah seninki güzel geçmiştiropuyorumnanaktan

dalincim ben türkçeyi önce kitaptan okuyorum, önemli yerlerin altını çiziyorum. sonra soru çözüyorum. bugün denemeye girdim 5 yanlışım çıktıkaydirigubbakcemile3anlatım bozukluğu çoğunlukta, oralara gelemedim hala pragraftayım.

hilalcim ya bence süper netlerin, hatta mükemmel. hangi kaynaktan bitirdin tarihi. tarih mezunları bile full çıkartamıyor. bence tarihten hiç yanlış yapmamak imkansız.bugün denemeye girdim ve 19 net geldi:sinifsinif:bitirmediğim konular var. bitirdiklerimden yanlış da yapıyorum tabi.

suuscum ben tek derse hayatta çalışamam. çok çabuk sıkılıyorum, hemen diğerine geçmem gerekkaydirigubbakcemile3aslında faydasıda oluyor, birine çok yoğunlaşınca diğer ders unutuluyor.

kızlar size bir soru:

x gerçel sayıdır.
4 küçüktür y küçüktür 9
olduğuna göre y nin alabileceği farklı doğal sayı değerlerinin toplamı kaçtır? cevap 26. bu tarz bir soru gelir mi, reel sayı deyince yapamıyorum:umursamaz:

pikolata cnm senin nasıl gidiyor çalışmalar önceki yazıları daha okuyamadım

cnm ya çok verimli çalışamıyorum. akşama kadar evdeyim, tamam çalışıyorum ama daha fazlasını çok rahat yapabilecekken boşa çok fazla zaman harcıyorum:mymeka:

kızlar neredesiniz, uf gene takılıp kaldım netekaydirigubbakcemile3aşkım aradı hadi dersinin başına geç, mart ayındayız daha 72 net yapıyosun dedi:kedi:hadi kaçtım ben. denemedeki yanlışlarıma bakıcam bir sürü vaktimi alıcak.
sonrada matematik çalışıcam.
sizi çok öpüyorummmm

ben bu cuma ihtiyacın denemesine giricem bakalım tarihten çok eksiğim var vatandaşlığa yeni başladım cumaya kadarne kadar çalışırsam.bu gün kurtuluş savaşına geçtik temize geçicek bir sürü not ve çözülecek 100 den fazla soru var.

kızlar merhabalar dun gece erken yattım ama uyuyamadım döndum durdum alısmısım gec yatmaya

sınavdan cıktım anneme hedıye aldım bugun dogumgünü de eve geldm dusa
grdım bıraz dınlencem sınavım pek ıyı degıldı poroblemlerden cok fazla soru vardı hıc bılmıyorum anaya hıc yapmadım tarıh cografya desen iğrenc hep bılgıydı oyle işte moralım bozuk bıde tam odaklanamadım sınava

egıtım de kolay degıldı pegemın egtım soruları gıcık oluyo zaten ama ölçme yontemden ıyı yaptgımı düşünuyoırum

bengısu cnm gecmıs dogum gunun kutlu olsun kılzar hepınız öpuyorum

merhaba kızlar
bugün fazla çalışamadım gezmeye gittim
gerilemeyi bitirdim 50 soru çözdüm şimdide dağılma çalışıyorum
aslında coğrafya bölgeler çalışmam lazım ama tarihten geri kalmışım iki konu üstüste çalışayım dedim

fıstıklar nerlerdesınz fatosbrn cnm nasılsn ben de yattım bıraz kalktım yemek falan yedım sıze bı bakayım dedım ay sınavdan sonra boyle oluyorum ya sankı bosa calısyormusum sınav ıcın hıcbısey yapmıyormuusm gıbı gelıyor konu sınavda eksıgımı görunce

gülsucum nerdesın fıstıkım
gülsahcım daha gelmedı bılgısayarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…